Відомі брендові сумки

  1. Всесвітньо відомі бренди
  2. Брендові сумки та їх ціна

Світові бренди сумок   В наш час є маса виробників, які виготовляють   жіночі сумки
Світові бренди сумок

В наш час є маса виробників, які виготовляють жіночі сумки . Але безумовними фаворитами продажів залишаються відомі світові бренди сумок: Dolce & Gabanna, Prada , Valentino і інші. Їхня продукція відрізняється досконалим якістю, унікальністю і неповторністю і як і раніше залишається на піку популярності серед представниць прекрасної статі. Брендові сумки - це завжди модно, престижно і поза часом!

У нашому огляді ми постаралися зібрати найвідоміші і модні торгові марки, знати про які повинна кожна поважаюча себе модниця.

Всесвітньо відомі бренди

Louis Vuitton
Louis Vuitton - один з найвідоміших французьких будинків мод. Цей торговий дім працює над розробкою колекцій стильного одягу, проте справжнім його покликанням є виробництво валіз і сумок. Брендові сумки з логотипом LV - це незмінно високу якість і розкішну.

Prada
Всесвітньо відомий італійський будинок мод Prada виробляє не тільки жіночі сумки, але і аксесуари, одяг і косметичні засоби. Ця компанія почала своє виробництво з серії сумок зі шкіри моржів, і завдяки цьому відразу змогла залучити до себе увагу. Брендові сумки від Prada відрізняється практичністю і легкістю.

Dolce & Gabanna
Будинок моди Dolce & Gabanna відноситься до числа наймолодших, проте, вельми популярних. Сьогодні цей бренд і його продукція відомі у всьому світі. Брендові сумки Dolce & Gabanna виготовляються із високоякісної шкіри, відрізняються сміливим кроєм, цікавими формами і насиченою кольоровою гамою.

Chanel
Всесвітньо відома французька компанія Chanel знаменита не тільки своїми духами Chanel № 5, але і воістину прекрасними брендовими сумками жіночими. Вони завжди і всюди популярні, це вже свого роду класика ...

Christian Dior
Продовжуючи нашу розмову про відомих модних будинках, не можна обійти стороною і Christian Dior - відомий бренд, який випускає одяг, парфумерію і найрізноманітніші аксесуари, як то: жіночі сумочки, капелюхи, ремені ... Брендові сумки від Dior - це вдале поєднання деякої зухвалості і гламуру.

Fendi
Відомий всьому світу італійський будинок моди починався як підприємство з пошиття сумок, ременів і шуб. Іменитим дизайнером, що працюють з цим будинком, став геніальний Карл Лагерфельд. Саме він почав «сумковою» революцію, запропонувавши в шістдесятих роках минулого століття використовувати замість каркасних сумок вироби з тонкої і м'якої шкіри у вигляді мішка. Одна з легенд Fendi, вишукана сумочка дизайнера Сільвії Вентурини - Fendi Baguette. Вона стала культовим виробом, яке склалося в шестистах версіях. За цією сумкою полюють багато колекціонерів.

Chloe
Жаклін Кеннеді, Бриджі Бардо, Грейс Келлі ... Ви хочете поповнити список прихильниць знаменитих сумочок Chloe? Це не складе великих труднощів, так як вироби цієї торговй марки представлені в продажу по всьому світу.
Цей модний будинок почав випуск сумочок через п'ятдесят літо свого існування. Найперша колекція виявилася настільки популярною, що була розкуплена через пару днів після показу. Особливою популярністю досі користується модель під назвою Paddington. М'яка шкіра, накладні кишені, прямокутний силует і регульована ручка - заради володіння цим поєднанням елементів цінителі готові платити величезні гроші.

Брендові сумки та їх ціна

Брендові сумки - задоволення не з дешевих, адже вони є ексклюзивними. Елітні сумки завжди відрізняються високою якістю, часто вони ручної роботи і мають унікальну обробку. Плюс до цього, при їх виробництві використовуються екзотичні види шкіри.

Бренд - це модно завжди!
Сумки від світових брендів залишаються в моді надовго, якщо не назавжди і це зовсім не дивно. Їх творці - дизайнери зі світовим ім'ям і тому жіночі сумочки зі всесвітньо відомими логотипами часто перетворюються в ікону стилю на десятиліття вперед. Придбати чудові сумки високої якості з натуральної і штучної шкіри можна на нашому сайті. Ласкаво просимо!

Ви хочете поповнити список прихильниць знаменитих сумочок Chloe?

Новости