Відомі фірми одягу логотипи. Кращі італійські бренди одягу

  1. Бренди вищого класу
  2. Gucci
  3. Мода для покупця із середнім достатком
  4. Кращі італійські бренди одягу
  5. Тільки кращі італійські лейбли
  6. Максимально практичні і виключно жіночні моделі
  7. Одяг з південним темпераментом
  8. Бренд, заснований подружжям Патрицией Бамбі і Клаудіо Орреа
  9. Чоловічі марки одягу
  10. Вони працюють тільки для жінок

Покази великої моди в Мілані осінь / зима 2016-2017 заплановані з 24 по 29 лютого 2016. Що нового ми зможемо подивитися? Які нові тенденції в одязі та аксесуарах? Чи почуємо нові імена стилістів, або Олімп міцно зайнятий наймоднішими і відомими? відомі італійські бренди одягу будуть представлені кращими стилістами:

  • Miuccia Prada;
  • Alberta Feretti;
  • Francesco Scognamiglio;
  • Stefano Gabbana і Domenico Dolce;
  • Ennio Capasa;
  • Renato Balestra;
  • Carlo Pignatelli;
  • Enrico Coveri;
  • Lorenzo Riva

і цей список можна продовжувати і продовжувати.

Бренди вищого класу

Наймодніші, відомі і жахливо дорогі бренди жіночого одягу, які народилися в Італії та на які орієнтується весь світ.

Gucci

Gucci - сформувалася в місті Флоренція в 1921 році. Засновник - Guccio Gucci. Головний стиліст будинку моди - Олександр Мікеле. Будинок моди виробляє модний одяг для дорослих і дітей, аксесуари, косметичні засоби, парфумерію. З плином часу бренд Gucci викуповує акції інших відомих будинків моди світу:

  • Sergio Rossi;
  • Alexander McQueen;
  • Bottega Veneta;
  • Stella McCartney;
  • Balenciaga.


Sergio Rossi;   Alexander McQueen;   Bottega Veneta;   Stella McCartney;   Balenciaga



У рік бренд Gucci має більше 1 млрд. Євро прибутку вважається найуспішнішим брендом світу. На честь свого 90 річного ювілею, в 2011 відкриває музей «Gucci Museo», площею майже 2 тис. Кв. метрів, фасад якого виходить на головну площу Флоренції - Piazza della Signoria.

Відомим виробником жіночої модного одягу є бренд Armani. Заснований Giorgio Armani і Sergio Galeotti в 1975 році в Мілані. Giorgio Armani є не тільки адміністративним директором бренду, але і його головним стилістом. Одяг, яку випускає будинок моди, не можна сплутати ні з яким іншим будинком - витонченість, жіночність, шик, так її можна охарактеризувати. Всього в світі налічується більше 2 тис. Бутиків одягу бренду Armani. У відомий бренд входять не тільки торгові марки одягу, а й дизайн для дому, кава, солодощі, квіти, дитячий одяг і взуття (всього 19):

  • Giorgio Armani Privè;
  • Armani Jeans;
  • Armani Collezioni;
  • Armani Casa;
  • Emporio Armani;
  • Armani Ristoranti;
  • Armani Caffè;
  • Armani Fiori;
  • Armani Baby;

Giorgio Armani Privè;   Armani Jeans;   Armani Collezioni;   Armani Casa;   Emporio Armani;   Armani Ristoranti;   Armani Caffè;   Armani Fiori;   Armani Baby;


Бренд Valentino був заснований в 1957 році Valentino Garavani в Римі, на найвідомішій в Італії вулиці бутиків і шикарною одягу - Via Condotti. Перший дебют стиліста відбувся в 1962 в Флоренції і отримав визнання всієї світової громадськості. У 1968 році Valentino Garavani був названий «королем моди». відомий бренд жіночого одягу випускає колекції «від кутюр» і «прет-а-порте». Ці колекції призначені для найвідоміших, найзнаменитіших і найбагатших. Наступні торгові марки бренду «Valentino Roma», «Valentino Garavani» має більш широкий спектр клієнтів і більш демократичні в цінах. Ну а марка «RedValentino» народилася, щоб молодь могла пристойно і недорого одягатися. Бренд відомий своєю верхнім одягом , Сукнями, костюмами, шикарними блузками, взуттям, духами, аксесуарами і шкіряними виробами.



Цей бренд пам'ятають ще наші молоді мами, він добре продавався в Радянському Союзі, в магазинах «Берізка». Заснований він Оттавіо Міссоні і його дружиною Розітою в 1953 році. Спочатку це була майстерня з виробництва в'язаних виробів . Популярність прийшла до них після показу їх колекції у Флоренції в 1967 році. І це була популярність кілька скандальна: в платтячках з тонких тканин моделі виходили на «мову» без бюстгальтерів, що в католицькій Італії було понад гріховним. Міссоні це пояснювали тим, що колір бюстгальтер не гармоніював з їх виробами і їх довелося видалити. На наступний рік на показ колекції ніхто вже не запрошував Міссоні, але негативна реклама зробила свою справу - одяг цього бренду сподобалася і її почали розкуповувати. І в 1969 «Missoni» отримують першу премію в номінації «Купальня мода» і з тріумфом повертаються на батьківщину. Зараз цей бренд виробляє не тільки в'язані вироби, а й одяг «від кутюр» і «прет-а-порте», аксесуари і трикотаж для будинку. Бренд має три торгові марки:


Бренд має три торгові марки:




Дуже модний і екстравагантний бренд Roberto Cavalli був створений стилістом в місті Флоренція в 1970 році. З самого народження був популярний завдяки одязі, виконаної в стилі «печворк». Відомий виробництвом одягу, окулярів, сумок, біжутерії, нижньої білизни, купальників і парфумерії. Має такі торгові марки:

  • Cavalli Class;
  • Roberto Cavalli Junior;
  • Roberto Cavalli Home;
  • Roberto Cavalli Vodka;
  • Cavalli Club.


Cavalli Class;   Roberto Cavalli Junior;   Roberto Cavalli Home;   Roberto Cavalli Vodka;   Cavalli Club


Мода для покупця із середнім достатком

Відомі італійські бренди для середнього покупця дуже популярні в світі, їх купують сім'ї середнього достатку і молодь. Таких брендів дуже багато, але можна виділити найвідоміші: United Colors of Benetton, Piazza Italia, Borbonese.

Цей бренд дуже любимо італійськими жінками - елегантний одяг , Впізнавані аксесуари (мотив багатьох виробів - колір «пташине око» в коричнево-чорних тонах) і не дуже висока ціна. Бренд був створений в 1910 році в Туріні відомої модисткою Лучіей Лоренцоні Джінестроне. З 1950 року син модистки, взявши в руки управління брендом, розширив його, найняв відомих на той час модельєрів і створив бренд, яким захоплюються всі жінки. підприємство випускає гарний одяг , Модні сумки, невеликі шкіряні вироби та взуття.


підприємство випускає   гарний одяг   , Модні сумки, невеликі шкіряні вироби та взуття



Справжнє їм це бренду «United Colors of Benetton». Підприємство було створено в 1965 році братами Benetton в містечку Понзано Венето, біля Тревізо. Також як і бренди високої моди , Мають стилістів, роблять покази і відкривають магазини по всьому світу. Для масового покупця виробляються: одяг, взуття, сумки, ремені, купальники, біжутерія. В бренд входять три торгові марки:

  • United Colors of Benetton;
  • Unitedrcolor of Benetton;
  • Sisley.


United Colors of Benetton;   Unitedrcolor of Benetton;   Sisley




Маючи близько 5 тисяч магазинів по всьому світу, продають свій товар на суму понад 1,5 млрд. Євро.

Бренд досить молодий, але стрімко завойовує серця у покупців з середнім рівнем достатку. По-перше, виробляє одяг з натуральної сировини, по-друге, використовує всі модні тенденції , По-третє, має дуже демократичні ціни. Piazza Italia був створений в 1993 році і налічує близько 200 магазинів по всьому світу, оборот разом узятих становить 400 млн. Євро в рік. З 2007 року працює за системою «франчайзинг».


З 2007 року працює за системою «франчайзинг»

Італійські бренди одягу дуже популярні в світі і особливо радують різноманітністю жіночого одягу та аксесуарів. Купуючи модні і красиві речі, жінка буде себе почувати завжди прекрасно.

Італійські бренди жіночого одягу знамениті на весь світ і часто мають багатовікову історію, насичену цікавими фактами і традиціями. Тут ви знайдете список, в якому представлені італійські бренди одягу, що стали легендарними.

Кращі італійські бренди одягу

Одних назв марок буде недостатньо, так як потрібно знати спеціалізацію і коротку характеристику виробника. Отже, які відомі італійські бренди одягу подарувала світові сонячна Італія?

  1. Massimo Rebecchi. Виготовляє одяг і аксесуари для жінок. Головними атрибутами марки став вивірений крій, ексклюзивні орнаменти і кращі тканини. У колекціях переважає повсякденний і офісний стиль одягу.
  2. Laura Biagiotti. Дизайнер спеціалізується на виготовленні виключно «комфортних моделей». Її одягу відрізняється м'якістю, рясними драпіровками і теплотою. В асортименті представлені светри, кардигани, вовняні костюми.
  3. Patrizia Pepe. Відноситься до наймоднішим італійським брендам одягу. Концепція марки - створювати одяг, яка буде відповідати вимогам сучасної жінки. Колекції Патриція Пепе завжди оригінальні і не включають повторюваних елементів. Для створення гармонійного образу використовуються фірмові аксесуари.
  4. GAUDI. Марка спеціалізується на пошитті ексклюзивної джинсовим одягом преміум класу. Колекції складаються з декількох частин: GAUDI fashion - ошатні речі для світського виходу і GAUDI jeans - спідниці, джинси і базовий трикотаж.
  5. . Даний бренд належить модному будинку Прада. Він створена як альтернатива дорогим маркам , Що дозволяє одягатися модно і недорого. Для пошиття використовуються три основні тканини - сатин, шкіра і щільний бавовна. Кольори речей максимально яскраві.

Це далеко не повний список італійських. Не менш відомими стали такі марки як Miss Sixty, Mario Bruni, Marc Jacobs, Cristiani, FRANK WALDER, Fendi, Fabio Rusconi, ETRO, Giulia Jewels, Burberry і інші.

Наряди, виготовлені в Римі, завжди вважалися найкращими і якісними. А список італійських брендів одягу знає напам'ять практично кожна людина, яка більш-менш цікавиться модою. Такі туалети відрізняються прекрасним дизайном, відмінним оформленням і найтоншим способом виготовлення. Торгові марки, які займаються пошиттям убрань в Італії, відомі в усьому світі. Вони завжди модні і актуальні. Деякі з них йшли до свого успіху довгі десятиліття, а іншим вдалося стрімко увірватися в світ моди і блискавично підкорити його.

Тільки кращі італійські лейбли

Існують такі марки нарядів, про які неможливо не знати. Їхні імена творців завжди на слуху. Список італійських брендів одягу, визнаних у всьому світі найуспішнішими та найкращими, виглядає так:

  1. Giorgio Armani - це найбільш відома марка туалетів, вироблених в Італії. Торговому дому під цим ім'ям вдалося підкорити серце не однієї модниці. Бренд існує з 1974-го. В цьому ж році знаменитий модельєр створив і першу свою однойменну колекцію. Armani виробляє не тільки стильний одяг , А й парфумерію, аксесуари, взуття і годинник.
  2. Dolce & Gabbana - список італійських брендів одягу називає цей лейбл провідним, так як вже багато-багато років йому вдається залишатися в рейтингу лідируючих лейблів зі світовим значенням. Будинок моди був відкритий в 1985 році, але успіх йому принесла Мадонна. А точніше, корсет Dolce & Gabbana, в якому вона виступала на фестивалі в Каннах.
  3. Prada - не тільки найбільш поширений торговий знак, а й один з найстаріших, так як початок його існування датується 1913 роком. З таким логотипом можна придбати одяг, взуття та різноманітні аксесуари. На самому початку існування Prada спеціалізувався на продажу жіночих сумочок.
  4. Gaudi - лейбл, який виробляє джинсові вироби класу преміум. У колекції входять кілька лінійок: Gaudi fashion і Gaudi jeans. Перша являє собою святкові костюми для світських виходів, а друга - це базовий трикотаж, спідниці і, власне, джинси.

Цей список представив лише найбільш популярні лейбли. Але є в Італії не такі знамениті, але не менш затребувані бренди.

Максимально практичні і виключно жіночні моделі

Саме так можна охарактеризувати одяг від Laura Biagiotti. ця торгова марка розташування шанувальників завоювала також завдяки вишуканому смаку, ні з чим незрівнянна стилю і неповторного дизайну своїх речей. Марка спеціалізується також і на виробництві аксесуарів, які відрізняються простотою і м'якістю. Крім того, під цим логотипом випускаються костюми для чоловіків і парфумерія.

Про бренд Laura Biagiotti вперше почули в 1972 році, коли дівчина випустила свою першу маленьку колекцію одягу для жінок. Основним елементом лінійки були кашемірові речі. Лаура майстерно впоралася з цим матеріалом, а тому знайшла у жіночого населення неймовірний успіх. Надалі компанія саме на кашемір робить основну ставку.
Про бренд Laura Biagiotti вперше почули в 1972 році, коли дівчина випустила свою першу маленьку колекцію одягу для жінок

Одяг з південним темпераментом

Більшість модельєрів намагаються домогтися визнання створенням оригінальних туалетів з власним стилем . Massimo Rebecchi вирішив завоювати любов шанувальників моди, дотримуючись цього ж принципу. Свій перший фірмовий бутик він відкрив, коли йому було всього 20 років. Сталося це в 1974 році. південний темперамент італійця завжди відображається в його колекціях одягу. Кожна модель бренду - це сексуальне і елегантне виріб. Основним напрямком торговельної марки є пошиття трикотажу для жінок і чоловіків. Сьогодні наряди з логотипом Rebecchi користуються особливою популярністю серед всесвітньо відомих спортсменів та митців.
Більшість модельєрів намагаються домогтися визнання створенням оригінальних туалетів з   власним стилем

Бренд, заснований подружжям Патрицией Бамбі і Клаудіо Орреа

Ще одним прославленим лейблом модного одягу є Patrizia Pepe. Характерною його рисою є філософія італійської dolce vita і особливий позитивний шик. Неповторний почерк бренду полягає в елегантних і яскравих тканинах, витончених силуетах, сексуальної неповторною жіночності і помірною мужності кожної колекції. Продукція торгової марки Patrizia Pepe затребувана в усьому світі, її знають і впізнають. Найстильніші персони модного суспільства носять вбрання, створені під цим лейблом.
Ще одним прославленим лейблом модного одягу є Patrizia Pepe

Чоловічі марки одягу

Не тільки жінки люблять носити брендові речі. Чоловікам це також не чуже. Тому існує список італійських брендів одягу тільки для хлопців. Ось вони, марки, які працюють виключно на благо сильної статі:

  • «Бодджі» (Boggi) - шанувальники лейбла цінують його наряди за ідеальне якість і реальне відповідність цін.
  • «Бріоні» (Brioni) - в асортименті компанії є лінійка чоловічого одягу в стилі кежуел і кілька линьок офіційних туалетів для чоловіків.
  • «Камічіссіма» (Camicissima) - торгова марка, яка виробляє наряди в класичному стилі і в напрямку casual-glam.

Багато чоловіків світу вже встигли полюбити і гідно оцінити одяг перерахованих вище торгових марок.


Вони працюють тільки для жінок

В Італії окремо існують і істинно дівочі дизайнерські підприємства, які працюють виключно для чарівного статі. Ось вона, італійська жіночий одяг від кутюр: Space Style Concept - компанія виробляє яскраві, зухвалі, ультрасучасні і сміливі наряди з натуральних матеріалів. Одночасно Roberta Scarpa - бренд, який втілює вишуканість і якість. Він вважається еталоном цих показників. Особливістю марки є поєднання венеціанських традицій з сучасною модою . Є ще в Італії Elisabetta Franchi - під цим логотипом випускаються наряди і різні аксесуари, які відрізняються вишуканістю, яскравістю і практичністю. На створення одягу кутюр'є надихає краса представниць чарівного статі, їх жіночність і чарівність.

2016. Що нового ми зможемо подивитися?
Які нові тенденції в одязі та аксесуарах?
Чи почуємо нові імена стилістів, або Олімп міцно зайнятий наймоднішими і відомими?
Отже, які відомі італійські бренди одягу подарувала світові сонячна Італія?

Новости