Відповідальне зберігання та складські послуги ПрАТ "Укторгімпекс" - ПрАТ "Укторгімпекс"

  1. Відповідальне зберігання та складські послуги від компанії ПрАТ "Укторгімпекс" - з нами надійно!
  2. Що ви отримуєте?

Відповідальне зберігання та складські послуги від

компанії ПрАТ "Укторгімпекс" - з нами надійно!

При перевезеннях вантажу виникає необхідність зберігання його на складі на час оформлення документів. При перевезеннях вантажу виникає необхідність зберігання його на складі на час оформлення документів Деякі підприємці практикують розмитнення товару частинами, продовжуючи зберігати при цьому нерозмитнену частина вантажу на складі - саме тут і стануть в нагоді послуги митного складу в києві

До послуг клієнтів ПрАТ "Укторгімпекс" митний склад Київ загальною площею 588 м2 обладнаний авто рампою. Площа складських приміщень общекоммерческого призначення більше 1500 м2. Розташовані вони на території залізничної станції Київ-Товарна, в центрі Києва.

Одне з складських приміщень обладнано для зберігання медикаментів і має на це спеціальний дозвіл.

Основним напрямком послуги митного складу в Києві складської логістики є відповідальне зберігання вантажу.

Під відповідальним зберіганням розуміють господарську операцію з передачі, згідно з договором, матеріальних цінностей на тимчасове зберігання іншій особі (або компанії) без права їх застосування в господарському обороті і з наступним поверненням їх власнику зі збереженими якісними і кількісними показниками.

Для забезпечення відповідального зберігання на компанію покладається ряд обов'язків, серед яких:

  • роботи з обслуговування складу;
  • організація надійної охорони складу;
  • дотримання всіх вимог техніки безпеки в складських приміщеннях.

Відповідальне зберігання вантажу на складському комплексі забезпечується завдяки підтримці належної температури і вологості в приміщеннях, відповідності сучасним вимогам по контролю доступу та пожежної безпеки.

Що ви отримуєте?

Клієнт, згідно договору розмістив свій вантаж на зберігання в складі компанії, має право на отримання складських послуг, до яких відносяться:

  • роботи з прийому та здачі вантажів;
  • роботи навантажувального циклу;
  • сортування, маркування та перепакування товарів;
  • надійний облік і контроль за збереженням вантажу;
  • перевірка якості і кількості вантажу;
  • проведення щомісячної дератизації районної СЕС для забезпечення надійного зберігання харчових вантажів.

З метою полегшення і прискорення вантажно - розвантажувального процесу склади обладнані сучасною технікою. Зокрема, тут працюють дизельні навантажувачі «Тойота», електронавантажувачі, штабелери і гідравлічні візки. Знайте, що митний склад Київ завжди до ваших послуг.

ПрАТ «Укторгімпекс внесений до реєстру митних складів за № М / 0086 / V / 00 від 06.09.2012 року щодо надання складських митних послуг і гарантує якісне обслуговування своїх клієнтів!

Що ви отримуєте?
Що ви отримуєте?

Новости