Відставки і призначення за тиждень. 12 липня 2017 року

  1. фінансові інститути
  2. ЗМІ
  3. Телекомунікації
  4. IT, High-tech
  5. FMCG
  6. виробництво
  7. Енергетика

Микола Подгузов, новий генеральний директор Пошти Росії   пошта Росії   Микола Подгузов призначений генеральним директором ФГУП «Пошта Росії»

Микола Подгузов, новий генеральний директор Пошти Росії

пошта Росії

Микола Подгузов призначений генеральним директором ФГУП «Пошта Росії». На нову посаду перейшов з посади заступника міністра економічного розвитку РФ. У 1997 році закінчив Санкт-Петербурзький державний технічний університет. У 2000 році закінчив Московський державний інститут міжнародних відносин МЗС Росії. У 2000-2003 роках працював на різних посадах в Міністерстві фінансів РФ. З 2003 року - віце-президент департаменту «Інвестиційний банк« Траст ». З 2006 року - віце-президент, директор управління «Ренесанс капітал-Фінансовий консультант». З 2010 року - начальник управління «ВТБ Капітал». З 2012 року - заступник директора Департаменту економіки і фінансів уряду РФ. З вересня 2013 року - заступник міністра економічного розвитку РФ.

фінансові інститути

Центробанк РФ

Сергій Клінков очолив департамент міжнародного співробітництва ЦБ. Раніше обіймав посаду директора зі зв'язків з інвесторами Московської біржі.

Зв'язок-Банк

Олександр Зеленов призначений головою ради директорів Зв'язок-Банку. Закінчив Московський фінансовий інститут в 1977 році. У 2007 році був директором департаменту фінансових інститутів Зовнішекономбанку. З 2011 по 2012 рік був членом наглядової ради компанії «Бєлвнєшекономбанк». З 2011 року - членом наглядової ради Промислово-інвестиційного банку та членом ради директорів банку «Російський Стандарт». З 2011 по 2013 рік - член ради директорів «Банку Москви». З 2012 по 2013 рік - член ради директорів «Транскредитбанка», з 2014 року - член наглядової ради банку «Фінансова Корпорація Відкриття».

ЗМІ

РБК

Ельмар Муртазаев, керівник РБК, вирішив покинути медіахолдинг і відкрити власний бізнес. У 1994 році закінчив факультет журналістики Ташкентського державного університету. У 1994-1997 роках працював кореспондентом, оглядачем відділу економіки газети «Сегодня». Працював журналістом, колумністом і редактором в газетах «Известия», «Русский телеграф», на радіо «Свобода», в агентстві Dow Jones, журналі «Компанія», на сайті rb.ru. У 2008-2010 роках обіймав посаду редакційного директора сайту gzt.ru.В 2011 році було заступником головного редактора газети «Московские новости». З 2011 року по вересень 2013 року обіймав посаду заступника головного редактора в Forbes Росія. З 2014 по 2016 рік був головним редактором Forbes Росія. З 2016 - генеральним продюсером РБК-ТВ.

Олексій Абакумов призначений директором з розвитку медіахолдингу РБК. Раніше обіймав посаду заступника гендиректора групи «Румедіа», яка управляє радіостанціями Business FM і «Шоколад», а раніше працював на РЕН ТВ і «Радіо Росії».

Телекомунікації

МТС

Сергій Плотніков став головою департаменту по роботі з бізнес-ринком компанії «Мобільні ТелеСистеми» (МТС). Він змінив на цій посаді Іллю Алпатова, який покинув компанію. До приходу в МТС Сергій Плотніков займався приватним бізнесом. Крім того, займався розвитком інноваційних продуктів на базі технологій доповненої і віртуальної реальності. Також консультував телеком-операторів в питаннях оптимізації продуктів і послуг, побудови відносин з клієнтами. З 2008 по 2015 рік, займав посаду директора по роботі з ключовими клієнтами «ВимпелКому».

Мегафон

Павло Корчагін призначений директором по інфраструктурі компанії «Мегафон». У 1986 році закінчив МВТУ імені Баумана за фахом «Автоматичні системи», в 1998 році - Академію народного господарства при уряді РФ. Після вузу працював науковим співробітником московського Науково-дослідного інституту спеціального машинобудування (НДІБМ), інженером, а потім начальником відділу інформатики та автоматизації банківських робіт в Ощадбанку в Волгограді. Прийшов в «Мегафон» в 2003 році на посаду технічного директора «Мобиком-Центр» ( «Мегафон-Центр»). C 2007 годаназначен першим заступником генерального директора «Мобиком-Центр» ( «Мегафон-Центр»). З 2009 року був заступником директора, з 2011 року очолював Центральний філія компанії. З 2014 року керував Поволзьким філією, з 2016 року - Північно-Західним філією «Мегафона».

IT, High-tech

Ericsson

Себастьян Толстой став новим главою підрозділу шведської Ericsson в Росії. Прийшов в Ericsson в 1996 році і за роки роботи в компанії обіймав різні керівні позиції в багатьох країнах світу. З 1996 по 2009 роки керував роботою з клієнтами в Швеції, Росії, США та Японії. З 2009 року відповідав за продакт-менеджмент, розвиток бізнесу, стратегічні і маркетингові комунікації. Серед досягнень - репозиціонування стандарту GSM (2G), трансформація роботи в галузі досліджень і розробок (R & D) та продакт-менеджменту. Вніс внесок у створення основи для нової стратегії Ericsson в області бездротового зв'язку, в результаті якої був запущений отримав кілька нагород портфель продуктів Ericsson Radio System, а також інноваційні концепції, в числі яких 5G plug-ins. Має диплом бакалавра в галузі управління бізнесом, отриманий в Стокгольмській школі бізнесу. Вільно володіє шведським, англійською та російською мовами.

FMCG

О'КЕЙ

Іван Дропуліч призначений на посаду директора з комерційних операцій напрямки гіпер- і супермаркетів компанії «О'КЕЙ». З 2012 року обіймав посаду директора з маркетингу та закупівель і члена правління в одній з провідних європейських мереж гіпермаркетів Kaufland Хорватія (входить до складу продуктового ритейлера Schwarz Group з виручкою понад 100 млрд дол.), Де протягом останніх двох років був відповідальним за реалізацію різних міжнародних проектів. До цього був директором напрямки Fresh Food в хорватському підрозділі Kaufland, де успішно реалізував проект по оптимізації закупівельних процесів, забезпечивши дворазове збільшення продажів компанії. До 2007 року обіймав різні посади в компаніях Pik Vrbovec і Jamnical. Закінчив Загребський університет за спеціальністю «Економіка». Володіє хорватським, англійською, німецькою та польською мовами.

виробництво

Coca-Cola HBC Росія

Захаріас Захаріадіс призначений новим директором з виробництва в компанії Coca-Cola HBC Росія. Почав свою кар'єру на заводі Coca-Cola HBC в Греції в 1996 році з посади головного механіка, в подальшому він послідовно обіймав такі посади, як менеджер з виробництва, керівник технічної служби та директор заводу. У 2010 році був призначений директором з виробництва в Італії, а в листопаді 2013 року стало директором з виробництва Coca-Cola HBC в Австрії. У 2015 році отримав посаду директора з виробництва по групі країн (Австрія, Угорщина, Чехія та Словаччина). Закінчив Університет Демокріта в Греції (Democritus University) за фахом «електроінженерії» і має ступінь магістра інформаційних наук Солфордского Університету (Salford University) у Великобританії.

ЛокоТех

Юрій Дегтярьов призначений генеральним директором компанії «ЛокоТех». До цього обіймав посаду першого заступника генерального директора. Володіє майже 20-річним досвідом управлінської роботи в виробничих компаніях. До початку роботи в «ЛокоТех» в 2016 році обіймав посаду першого заступника начальника «Московського метрополітену» за пасажирської роботи. З 2001 по 2010 рік був керівником ряду виробничих компаній - «Мікротих», «Контактор», «Росенергомаш». З 2010 по 2013 рік працював в компанії «Центральна ППК» на посаді першого заступника генерального директора.

Трансмашхолдинг

Олександр Василенко призначений першим заступником генерального директора Трансмашхолдингу. Закінчив Брянський інститут транспортного машинобудування за спеціальністю «Вагонобудування і вагонне господарство». З 1983 року працював на Калінінському ордена Леніна вагонобудівному заводі імені Калініна (нині «Тверський вагонобудівний завод», входить до складу Трансмашхолдингу), а в квітні 2008 року очолив його.

Славкалій

Ігор Кожичі призначений главою «Славкалія». У «Славкалій» прийшов у 2016 році на посаду заступника директора з виробництва. З лютого поточного року виконував обов'язки директора.

Енергетика

Енергозбут Плюс

Костянтин Дзюін призначений директором Самарського філії «Енергозбут Плюс». Закінчив Вятський державний університет за спеціальністю «Електроенергетичні системи та мережі». З 2005 року пройшов шлях від простого техніка-електрика до директора з продажу «Удмуртська енергозбуткова компанія», яка в 2014 році стала Удмуртська філією «Енергозбут Плюс».

Якутскенерго

Олександр Слоік призначений генеральним директором «Якутскенерго» (дочірнє товариство групи «РусГідро»). У 1986 році закінчив Дніпропетровський державний університет, Радіофізичний факультет за спеціальністю «Електронні обчислювальні машини» з присвоєнням кваліфікація «Інженер-системотехнік». У 1998 році пройшов професійну перепідготовку в Новосибірському державному технічному університеті за програмою «Менеджмент». З 1993 по 2001 роки працював в Новосибірському олов'яному комбінаті на посаді першого заступника генерального директора, відповідаючи за поставки олов'яного концентрату з Депутатського гірничо-збагачувального комбінату РС (Я), а також поставки дизельного палива для локальних дизельних електростанцій олов'яних родовищ Далекого Сходу, включаючи і Депутатський гірничо-збагачувальний комбінат. У 2001 році на запрошення керівництва енергохолдингу переїхав до Якутії, продовживши трудову діяльність в компанії «Якутскенерго». Обіймав посади заступника генерального директора з обліку та інформаційних технологій - головного бухгалтера, першого заступника генерального директора по обліковій, корпоративної політики та фінансів, першого заступника генерального директора з фінансів, першого заступника генерального директора. C квітня 2017 року було виконуючим обов'язки генерального директора «Якутскенерго».

За інформацією Executive.ru, ComNews , ITrn.ru , Bankir.ru , Advis

Новости