Відстеження посилок з Aliexpress за номером відстеження

  1. Як відстежити посилку з Аліекспресс за номером замовлення
  2. Як відстежити посилку з Аліекспресс за номером відстеження
  3. Відстеження поштових відправлень з Аліекспресс
  4. Як відстежити замовлення з Aliexpress
  5. Скільки йде посилка з Аліекспресс або час доставки з Аліекспресс
  6. Скільки йде посилка з Аліекспресс по Росії
  7. Як дізнатися коли прийде посилка з Аліекспресс
  8. Aliexpress Standard Shipping відстеження поштових відправлень
  9. Aliexpress Saver Shipping відстеження по Росії
  10. Відстеження Seller's Shipping Method
  11. Відстежити посилку з Китаю Aliexpress
  12. Як відстежити посилку за номером замовлення Aliexpress
  13. Прибув до країни призначення Аліекспресс
  14. Прибув в розподільний центр за місцем вручення - що це значить
  15. Куди приходять посилки з Аліекспресс
  16. Скільки зберігається посилка з Аліекспресс

Після оплати замовлення на торговому майданчику Aliexpress, продавець упаковує ваші покупки для транспортування і передає їх поштової компанії. Яка саме компанія буде доставляти, залежить від обраного на етапі оплати способу доставки. Якщо доставка безкоштовна, то це найчастіше доставка за допомогою China Post Small Packet , Aliexpress Standard Shipping .

Коли посилка передається поштовій службі, їй присвоюється унікальний цифровий або буквено-цифровий код відправлення, або номер відстеження. Щоб відстежувати посилки Aliexpress, потрібно знайти номер відправлення присвоєний вашої посилці на сторінці замовлення Aliexpress.

Читай далі щоб дізнатися виконати пошук посилок з Аліекспресс за номером відстеження.

Як відстежити посилку з Аліекспресс за номером замовлення

Номер замовлення присвоюється всередині майданчика Аліекспресс і ніяк не пов'язаний з поштовим відправленням яким доставляється замовлення в вашу країну. Тому відстежити Аліекспресс за номером замовлення не можна, але це не біда, тому що коли продавець з Аліекспресс готує замовлення до відправки, він сповіщає службу доставки, яка видає унікальний трек-номер або номер відстеження посилки.

Використовуючи номер відстеження, ви легко зможете відстежити своє замовлення, просто ввівши трек-номер в форму відстеження вище і натиснувши кнопку "Відстежити Посилку".

Як відстежити посилку з Аліекспресс за номером відстеження

Після того як статус замовлення зміниться на «Відправлено», в деталях замовлення з'явиться трек-номер вашої посилки, за яким ви зможете відстежити своє замовлення з Аліекспресс.

Щоб відстежити посилку з Аліекспресс в Росію по трек номеру, введіть трек-код або номер відстеження посилки в форму відстеження вище і натисніть на кнопку «Відстежити Посилку» щоб дізнатися останню інформацію про пересування вашої посилки з Алекс Експрес.

Зверніть увагу, що номер замовлення Aliexpress і номер відстеження це різні номери. Номери замовлень Aliexpress схожі на такі 502370139095420, 70050660905420, 86087307282773, в той час як номери відстеження виглядають ось так: YT72760621444007800, ZA247945542HK, +460230324276, RY505557973CN.

Якщо вам потрібно зберегти дані відразу про декілька посилках з Aliexpress, то скачайте додаток Посилки на свій телефон, і стежте відразу за декількома відправленнями, отримуючи актуальну інформацію по кожній посилці.

Трек посилки Аліекспресс одне улюблених занять покупців, адже завжди з нетерпінням чекаєш коли приїдуть заповітні речі.

Відстеження поштових відправлень з Аліекспресс

Говорячи в цілому, поштові відправлення з Аліекспресс діляться на відслідковують і неотслежіваемих. Дешеві речі найчастіше відправляються неотслежіваемих відправленнями, тому що для них вартість доставки складає істотну частку ціни товару і тому продавці і покупці прагнуть якомога більше заощадити на доставці.

Як правило неотслежіваемих відправлення переміщуються всередині Китаю місцевими логістичними компаніями і далі передаються China Post яка літаком доставляє їх в країни призначення. Поки посилка переміщається всередині Китаю вона непогано відстежується, але потім на етапі експорту, відстеження припиняється.

З відстежувати відправленнями все простіше, вони відзначаються на кожному етапі проходження, і всю історію пересування аж до вашого поштового відділення прекрасно видно.

Перевірити посилку по трек номеру Aliexpress і дізнатися відстежувана вона чи ні, можна на нашому унікальному трекері посилок з Китаю. Варто тільки ввести отриманий трек номер і через кілька секунд ви зможете в подробицях довідатися де ваша посилка.

Як відстежити замовлення з Aliexpress

Щоб відстежити посилку Аліекпресс російською, дотримуйтесь простих кроків нижче:

  1. Перейдіть на сайт Алі .
  2. Потім відкрийте розділ Мої замовлення , Виберіть потрібний вам замовлення і натисніть посилання Докладніше.
  3. На сторінці будуть показані деталі замовлення. Знайдіть і скопіюйте Номер відстеження (трек-номер або поштову ідентифікатор) і вставте його в форму вище. Після цього натисніть кнопку Відстежити Посилку.
  4. Через деякий час сервіс Посилки відстежить твоє відправлення і надасть інформацію про статуси і поточне місцезнаходження посилки.

Читайте докладніше про доставку SF-Express з AliExpress і особливості відстеження замовлень Аліекспресс доставляються SF-Express в Росії, Україні та Білорусі пройшовши за посиланням.

Якщо посилка доставляється через ePacket, то дізнайтеся більше про відстеження замовлень Аліекспресс доставляються ePacket в Росію, Україну, Білорусію і інші країни СНД пройшовши за посиланням.

Пошта Росії зможе відстежити посилку Аліекспресс тільки якщо у неї трек-номер міжнародного формату виду R..FI, R..CN, Z..HK, Z..LV і так далі. Для відстеження всіх інших трек-кодів скористайтеся нашим універсальним поштовим трекером .

Скільки йде посилка з Аліекспресс або час доставки з Аліекспресс

Деякі посилки відчувають наше терпіння і мимоволі виникає питання: скільки чекати з Аліекспресс або скільки йде посилка з Аліекспресс? Це призводить нас до бажання дізнатися терміни доставки Аліекспресс щоб приблизно прикинути скільки днів ще чекати.

Щоб дізнатися скільки ще чекати посилку з Aliexpress, відстежити її на нашому сервісі, який покаже вам приблизні дати доставки і ви дізнаєтеся скільки днів ще залишилося чекати.

Скільки йде посилка з Аліекспресс?

  • China Post - це та служба доставка, через яку йде 80% всіх відправлень з Китаю. В результаті великого завантаження, посилка може доставлятися досить довго. Приходить посиланнях цією службою за 30 днів в 70% випадків.
  • Пошта Гонконгу, Швейцарії, Швеції та Сінгапуру (і схожі) - це більш швидкий спосіб доставки і він найменше завантажений. Якщо ви житель Москви або Пітера, то посилка йде за 15-20 днів. Як правило за 30 днів доходить в 90% випадках.
  • Posti Finland - Поштою Фінляндії замовлення йде всього 2-3 тижні і рідко перевищує більше 25 днів. Максимально допустимий термін вказується 35 днів.
  • ePacket - досить швидкий метод доставки, доїжджає за 14-15 днів, рідко за 21 день.
  • EMS - платна експрес-доставка. Скориставшись їй, можна бути впевненим, що мене, ніж через 2 тижні посилка буде лежати вже в вашому поштовому відділенні.
  • Eshun (Zes Express) - повільний метод доставки, так як посилка перевозиться по землі, доставлені за 30-45 днів.

Як правило, при доставці з Китаю, орієнтуйтеся на 30 днів з моменту фактичної відправки товару продавцем. Бувають випадки, коли посилки приходять за пару тижнів, особливо якщо це дорогі товари, але не варто очікувати доставки товару вартістю пару доларів за такий же термін. Для дешевих товарів максимальний час доставки Аліекспресс це 45 днів +/- 15 днів.

Якщо немає бажання чекати, і хочеться щоб доставка бажаною речі була здійснена якомога швидше, має сенс скористатися платними поштовими сервісами, коли товар йде всього 2 тижні. Але якщо покупка була недорога, або не хочеться переплачувати третину суми від вартості виробу, то можна почекати і скористатися послугами China Air Post. Але в даному випадку доведеться чекати не менше трьох тижнів, а то навіть і 2 місяці. Вибір у кожного свій.

Скільки йде посилка з Аліекспресс по Росії

Час доставки Аліекспресс сильно залежить від типу відправлення, служби доставки, завантаженості митних постів в Китаї і Росії і наскільки ви віддалені від великих митних пунктів в Москві, Новосибірську, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі.

Регістрірумие відправлення на кшталт R..CN, L..CN доставляються приблизно за 20-25 днів, спрощені реєстровані відправлення такі як ZA..LV, ZA..HK за 25-30 днів.

  • Скільки йде посилка з Аліекспресс до Москви - Так як столиця Росії найбільш населене місто країни, відповідно все більшій кількості людей цікаво скільки йде посилка з Китаю в Москву. В середньому, за нашою статистикою, посилка доходить до митниці в Москві за 10-14 днів, і далі за 4-5 днів посилка доставляється в московське відділення пошти, тобто близько 14-19 днів.
  • Скільки йде посилка з Аліекспресс в Санкт-Петербург - В середньому L..CN відправлення доставляються за 12-14 днів. Найшвидше посилка приїжджала за 9 днів з Китаю в Санкт-Петербург, з урахуванням проходження митниці і доставки в поштове відділення.
  • Скільки йде посилка з Аліекспресс в Хабаровськ - При проходженні посилки через Москву, Санкт-Петербург, в такі віддалені міста Росії як Хабаровськ, Новосибірськ, Владивосток середній час доставки розтягується на 30-40 днів.

Максимальний термін доставки Аліекспресс в окремих випадках був 2 і 3 місяці, але це швидше виняток, ніж правило і найчастіше пов'язаний з тим що посилку втратили на митниці при експорті або імпорті.

Відстежуючи на нашому поштовому трекері , Ви завжди будете знати розрахунковий час доставки Аліекспресс. Наш сервіс враховує минулі посилки у ваше місто і регіон, середній час руху посилки в Китаї, час проходження митниці в Росії, час руху посилки по Росії і час подолання посилкою відстані між містом прибуття посилки в Росію і вашим містом.

Як дізнатися коли прийде посилка з Аліекспресс

Для цього відстежити свій трек-номер на нашому сервісі, і ми, використовуючи статистику доставки посилок до вашого міста з Аліекпресс, покажемо вам розрахунковий час доставки.

Наш сервіс обчислює середній час проходження митниці в Росії, скільки йде посилка після проходження митниці в ваше місто, тому наші прогнози бувають досить точними.

Aliexpress Standard Shipping відстеження поштових відправлень

Що за метод, що за доставка Aliexpress Standard Shipping яким часто відправляють замовлення з Алі? Раніше кожен продавець АліЕкспресс відправляв посилку самостійно, і це часто призводило до проблем і затримок з відправкою.

З введенням методу доставки Aliexpress Standard Shipping, Аліекспресс взяв частину проблем з доставкою на себе. Замість того щоб йти в поштове відділення (або в приймальне відділення логістичної компанії) продавець здає посилку в логістичний хаб Aliexpress.

Далі Аліекспресс сортує посилку і доставляє її вам, у співпраці з великими постачальниками транспортних і поштових послуг, такими як Пошта Сінгапуру , Omniva-Пошта Естонії , Пошта Іспанії , Пошта Фінляндії , SPSR , DHL і інші. Конкретна компанія яка доставляє ваше замовлення, буде вказана в деталях відстеження замовлення, після того як замовлення буде відправлений.

Методи доставки також можуть називатися China Post Air Mail, Singapore Post, Hong Hong Post, Swiss Post, China Post Ordinary Small Packet Plus, Posti Finland Economy.

Відстеження Aliexpress Standard Shipping можливо на логістичної платформі Cainiao від АліЕкспрессс яка інтегрує служби остлежіванія багатьох транспортних компаній якими продавці відправляють замовлення.

Aliexpress Saver Shipping відстеження по Росії

Aliexpress Saver Shipping це метод доставки розроблений Аліекспресс у співпраці з Поштою Росії і номера відстеження виглядають як ZA..LV, ZA..HK. Метод доставки з'явився в результаті введення Аліекспресс, обов'язкової вимоги щоб продавці видавали відстежується до вручення трек номер.

У цього виду доставки в Росії всього 3 статусу:

  • Прийнято в відділенні зв'язку
  • Прибуло в місце вручення
  • отримано адресатом

Aliexpress Saver Shipping відстеження можливо як на самому сайті Аліекспресс, в деталях відстеження вашого замовлення, так і на сторонніх сервісах як наш.

Скористайтеся сервісом Cainiao від Aliexpress, щоб відстежити Aliexpress Saver Shipping по Росії

Відстеження Seller's Shipping Method

Простіше кажучи, це метод доставки обираний продавцем на основі ваги та вартості товару, а також вашої країни доставки. Відстежується даний метод доставки як і всі інші, знайдіть номер відстеження деталях відстеження замовлення і відстежити його на нашому сервісі.

Відстежити посилку з Китаю Aliexpress

З нашим сервісом відстежити Аліекспресс з Китаю простіше простого, тому що ми перевіряємо всі можливі служби доставки, переводимо статуси відстеження з китайської та англійської на читається і граматично правильний російську мову, а також розраховує приблизний час доставки ваших посилок.

Як відстежити посилку за номером замовлення Aliexpress

Відстежити посилку з Аліекспресс за номером замовлення неможливо, тому що номер замовлення служить тільки для ведення обліку замовлень всередині майданчика Аліекспресс.

Замість номера замовлення, вам потрібно відкрити сам замовлення на сайті або в додатку Aliexpress і знайти посилання / кнопку "Відстеження", там ви знайдете номер відстеження або трек-код.

За трек-номеру ви легко зможете відстежити посилку відразу по 200 службам доставки, використовуючи наш сервіс, а також дізнатися приблизні терміни доставки для багатьох типів відправлень з АліЕкспресс.

Прибув до країни призначення Аліекспресс

Даний статус означає що посилка прибула в пункт обміну вашої країни, де вона проходить процедуру імпорту, перевірку на заборонені до пересилання товари, митне оформлення і далі передається в доставку по країні.

Прибув в розподільний центр за місцем вручення - що це значить

Цей статус Аліекспресс, Tmall означає що посилка прибула в сортувальний центр вашого міста і скоро буде доставлена ​​в ваше поштове відділення. Чекайте статус "Прибуло в місце вручення" або "Очікує адресата в місці вручення".

Сортувальний / розподільний центр це ще не кінцевий пункт, тому посилку поки ще не можна отримати. Якщо говорити простіше, то в вашому місті є спеціалізований поштовий центр, в який приходять всі посилки адресовані до вашого міста, потім посилки розподіляються по поштовим відділенням міста в залежності від індексу.

Куди приходять посилки з Аліекспресс

Коли замовляєте вперше, або товар відправлений новою службою доставки то не завжди зрозуміло куди приходить товар з Аліекспресс. Давайте розберемося з тим куди приходить замовлення з Аліекспресс.

Найчастіше таке питання виникає при доставці SF-Express, YunExpress, Winit і China Post Small Packet, так як трек-номера даних служб не відслідковують і не можна дізнатися коли посилка надійшла до відділення пошти.

Загальне правило таке, що якщо відстеження посилки припинилося, то в Росії її доставляє Пошта Росії. І посилку доставлять до вашого поштового відділення, індекс якого ви вказали при подачі адреси доставки на Аліекспресс.

Якщо посилка відстежується, то ви завжди дізнаєтеся в яке відділення пошти надійде посилка. Для експрес відправлень через кур'єрські компанії, ви також будете завжди знати коли буде доставка, бо відстеження буде працювати аж до вручення і кур'єр найчастіше зв'яжеться з вами по телефону.

Скільки зберігається посилка з Аліекспресс

Терміни зберігання посилки з Аліекспресс залежать від траснпортних або поштової компанії.

Так наприклад у Пошти Росії стандартний термін зберігання 30 днів з моменту надходження до відділення. Після цього посилку відправляють назад відправнику.

У СДЕК , Перші 14 днів зберігання безкоштовні, з 15 дня починається платне зберігання.

Скільки йде посилка з Аліекспресс?

Новости