»Відстежити посилку Нова Пошта по номеру

  1. Відстежити посилку за номером декларації
  2. Відстежити вантаж за номером накладної
  3. Як відстежити посилку на прізвище одержувача?
  4. Відстежити посилку за номером телефону
  5. Як відстежити міжнародну посилку?
  6. Відстежити посилку з Китаю

1

Відстежити посилку за номером декларації

Вам потрібно швидко відстежити посилку або вантаж за номером декларації Нової Пошти - скористайтеся нашим безкоштовним сервісом. У рядок пошуку форми введіть номер вашої декларації, якщо у вас його немає, відправник повинен вам повідомити його, і отримаєте повний звіт про ваш вантаж: дата відправлення і дата отримання, час у дорозі, вартість доставки та інші важливі параметри.

У рядок пошуку форми введіть номер вашої декларації, якщо у вас його немає, відправник повинен вам повідомити його, і отримаєте повний звіт про ваш вантаж: дата відправлення і дата отримання, час у дорозі, вартість доставки та інші важливі параметри

Важливо: будьте уважні при введенні номера декларації, він повинен складатися з 11 або 13 цифр, символи не допустимі

Сервіс FTT допоможе вам онлайн відстежити посилку за номером декларації в будь-який час - 24 години / 7 днів на тиждень і в будь-якому місці, потрібен лише доступ до інтернету.

Докладний список інформації яку ви отримаєте

  • стан (статус) відправлення;
  • дата відправки;
  • де товар перебуває зараз;
  • розрахункова дата прибуття;
  • пункт відправки;
  • тип доставки (склад-склад, склад-двері, двері-склад, двері-двері);
  • місто призначення;
  • номер поштового відділення або складу (якщо вантаж відправлений до нього);
  • зворотна доставка (якщо є накладений платіж);
  • інформація про оплату (тип, сума за доставку, сума накладеного платежу).

2

Відстежити вантаж за номером накладної

У вас є номер накладної від Нової Пошти, але не знаєте як відстежити свій вантаж або посилку, не проблема, сервіс FTT дає вам унікальну можливість швидко відстежити вантаж за номером накладної - введіть форму 11 або 13 цифровий код ТТН (штрих код). Далі - знайти, і ви побачите повну інформацію про рух вантажу - дату прибуття, вартість, адреса доставки, хто відправник, хто одержувач.

Далі - знайти, і ви побачите повну інформацію про рух вантажу - дату прибуття, вартість, адреса доставки, хто відправник, хто одержувач

Важливо: унікальний код ТТН вам повинен повідомити відправник (представник інтернет-магазину) за допомогою смс, через електронний пошту або передзвонивши вам і продиктувавши його.

Набирає популярність сервіс FTT оперативно відстежити посилку за номером накладної, надасть в зручному вигляді достовірну інформацію про ваш вантаж або посилки. Забудьте про платні і не працюють сервісах - адже є FTT, зручно, швидко і безкоштовно.

3

Як відстежити посилку на прізвище одержувача?

На жаль, згідно з правилами Нової Пошти, без номера ТТН відстежити посилку можна. Якщо Ви очікуєте відправлення, радимо Вам скористатися послугою відновлення номера ТТН

Важливо: Перед тим як йти на відділення нової пошти - скачайте бланк-заява відновлення номера накладної , Заповніть його і віддайте представнику компанії.

4

Відстежити посилку за номером телефону

На жаль, згідно з правилами Нової Пошти, відправлення, вантаж або посилку можна відстежити тільки по номеру експрес-накладної. Рекомендуємо уточнити його у Відправника. Якщо такої можливості немає, відновити номер накладної можна в будь-якому з відділень. Для цього достатньо надати оператору Ваш паспорт і номер телефону.

5

Як відстежити міжнародну посилку?

Нова пошта лідер на ринку експрес-доставки, з недавнього часу відкриває новий напрям доставка міжнародних відправлень - Італія, США і Китай. Міжнародна посилка відстежується аналогічно звичайній по Україні, але з одним нюансом. Вантаж має міжнародний трекінг код і складається з 19 символів і має такий вигляд: NP00000000054304NPI. Цей номер потрібно ввести в форму пошуку, після чого система FTT надасть повний звіт про рух грузи пили посилки.

Цей номер потрібно ввести в форму пошуку, після чого система FTT надасть повний звіт про рух грузи пили посилки

Все дуже просто - введіть № вашої товарно-транспортної накладної (код посилки) в форму вище і дізнайтеся, де знаходиться або в останній раз фіксувалося місцезнаходження вашого відправлення.

Сервіс детально надасть звіт де перебувати ваша посилка, час відправлення і час прибуття, вартість доставки, тип доставки, хто відправник і хто одержувач.

7

Відстежити посилку з Китаю

У 2016 році «Нова пошта Інтернешнл» почала надавати послуги експрес-доставки в Україну відправлень з китайських інтернет-магазинів. На даний момент в переліку магазинів топ-6 популярних онлайн-майданчиків - це AliExpress, Gearbest, Sammydress, Everbuying, 139shopping.com, Banggood

Після оформлення покупки в інтернет-магазині, магазин присвоює кожному відправленню номер замовлення і направляє номер для його відстеження на електронну пошту, вказану при замовленні. Цей номер може бути таким: 994 ********* або 612 ********* або SF ********* NPI. Одержувач може відстежити відправлення за цим номером на нашому сайті

Нова Пошта відстежити посилку за номером Посилання на основну публікацію

Як відстежити посилку на прізвище одержувача?
Як відстежити міжнародну посилку?

Новости