Відворот від суперниці (коханки) - остання надія

  1. Ви звернулися за адресою, і вам терміново потрібен відворот від суперниці.
  2. Як зробити відворот від суперниці
  3. Які бувають відвороти.
  4. Язичницькі відвороти - можуть стати останньою надією
  5. Сільські відвороти.
  6. Чорні відвороти від коханок.
  7. Відворот по Вуду.
  8. Хто може робити відворот від суперниці.

4 липня 2013 р

Відворот від суперниці - часом єдине, що можна зробити для того, щоб повернути коханого хлопця або чоловіка від коханки Відворот від суперниці - часом єдине, що можна зробити для того, щоб повернути коханого хлопця або чоловіка від коханки. Як же боляче усвідомлювати те, що тебе кинули, безжально розтоптав то чудо, що зветься любов'ю. Випробувавши всі способи боротьби з ненависної розлучницею, нарешті, наважуєтеся, у що б то не стало розбити парочку. Зробивши так, щоб нова пасія стала противна коханому чоловікові і він повернувся до вас.

Ви звернулися за адресою, і вам терміново потрібен відворот від суперниці.

Що таке відворот від суперниці?

Енергетичний вплив, спрямоване на розлучення двох людей, називається відворотом. Їм відвертають, тобто закривають всі шляхи на тонкому плані. Людині стає огидний той, в кого він ще вчора був душу продати. В основному ритуал діє відразу, і ефект зберігається на все життя. Але це якщо правильно зроблений.

Як зробити відворот від суперниці

Для початку можна подивитися на Таро, рунах або за допомогою свічки, чи є «захист» у коханки. Якщо енергетична безпека є, то її потрібно зняти. А якщо ні, то можна починати з дрібних рассорок між любовнікамі.Немного розчистити дорогу для основного обряду одвороту. Рассоркі це замовні слова, які внесуть розбрат в стосунки пари.
Проводити їх треба на убуваючому місяці кілька разів.

  • Наступний етап - основний обряд одворота від суперниці.

Він покликаний, назавжди відвернути вашого чоловіка від обридлої розлучниці. Проводиться також на убуваючому місяці різними способами. Повірте, іноді досить просто знати ім'я, щоб раз і назавжди прибрати людину зі шляху. Відворот по фото не менш ефективний, так як зображення людини це один з основних провідників енергії.

Після того, як обряд одвороту почне діяти, необхідно зробити закликаючи чоловіка назад до вас. Закликаючи бувають як легкими, так і потужними. Наприклад, Чорний фагот діє напевно.

На етапі повернення чоловіка, за бажанням можна зробити сексуальний приворот. Після цього хлопець назавжди забуде доріжку на сторону. І останній етап це захист ваших відносин шляхом оберега.

Які бувають відвороти.

Білі відвороти від суперниці (коханки)

До світлих одворотам від коханки відносяться впливу, що здійснюються за допомогою світлих сил До світлих одворотам від коханки відносяться впливу, що здійснюються за допомогою світлих сил. Наприклад, вплив на суперницю через фото або ім'я за допомогою християнських молитов, церковних свічок та ікон. Деякі з обрядів можуть творитися прямо в церкві, хоча думка РПЦ щодо ворожби суто негативне.

Спеціальні енергетичні посили через фото або ім'я коханки.
Проводяться по три рази на день: на сході, в зеніті і на заході сонця.

Зауважу, що білий відворот від суперниці досить дієвий, хоча і трудомісткий з точки зору енерговитрат і часу. Діє не відразу, саме тому він користується низьким попитом.

Язичницькі відвороти - можуть стати останньою надією

Тут варто зазначити, що язичницькі відвороти це, по-перше, взаємодія з природою. Наприклад, відворот на різні береги річки, на плетіння пояса розлуки з подальшим підкинули оного. А також всілякі треби язичницьким богам, з метою розбити пару. Чудово те, що такий відворот не вимагає навіть знання імені розлучниці, але від цього він не стає слабкішим. І підходить він всім.

Сільські відвороти.

Ох вже ці прості, іноді смішні за своїм змістом рассоркі.
В основному вони робляться на те, що огидно людині:

туалет, собачі випорожнення, харчкі, пінки від вареного м'яса та іншу гидоту.

Також в сільської магії практикують остуди на воду з джерела, відсипання на заговорений сіль, на голки і всілякі поголоски в спину (промовляння заклять пошепки в спину суперниці) і відсушки.
Так, безсумнівно, вони працюють, але не завжди.
Знову ж потрібен перегляд ситуації.

Чорні відвороти від коханок.

Чорний відворот від суперниці застосовується в найбільш важких випадках. Там де є потужний приворот з протилежного боку. При такій ситуації спочатку пробивається захист, знімається приворот, потім робиться відворот і ставиться оберіг. Робота проводиться на кладовищі з використанням фотографії та імені суперниці. Часом коханка буває дуже наполеглива, і обряд проводять неодноразово з обов'язковим дорогим откупом. В даному випадку при чорному впливі, розлучниця не тільки разонравится чоловікові, але і вижене чоловіка з дому. Можливо зі скандалом і ненавистю.

Відворот по Вуду.

Відворот від суперниці зроблений на ляльку Вуду подіє дуже швидко і ефективно. Суть в тому, що з воску, шматочків речей (якщо є) і фото формується лялька Вольт. На яку начитуються заклинання з покликанням духів - помічників. Потім приноситься жертва і дія завершується. Протягом тижня пара розлучиться.

Хто може робити відворот від суперниці.

Не чекайте, поки пройде час, і відносини між коханцями зміцняться. Рвіть порочні зв'язки з коханкою зараз! Адже чим раніше ви звернетеся за допомогою, тим швидше ви повернете щастя, яке заслужили.

Усе відвороти також проводять дистанційно, як по фотографії, так і з використанням імені та дати народження улюбленого.

Якщо у вас залишилися питання, ви можете задати їх у коментарях (відгуках). Або написати мені .

Відворот від суперниці (коханки) - остання надія

4. Оцінили: 2 чол.

Що таке відворот від суперниці?

Новости