Вийшла в світ перша книга Гарика Корогодського Як витратити мільйон, якого немає

21 березня відбулася презентація нової книги Гаріка Корогодського - найстильнішого бізнесмена і рантьє номер один на думку Forbes, спортивного мецената, чемпіона світу з преферансу і людини, чиє іскрометний почуття гумору вже давно стало легендою Фейсбуку.

Корогодський входить в ТОП-100 головних рейтингів країни за будь-якими критеріями. Автор пройшов довгий і унікальний трудовий шлях від вантажника, електрика Театру звірів, провідника поїзда і до письменника-початківця. Як стверджує сам Корогодський, створення книги - це дуже смачний процес, який приносить радість.

Більш того, даний проект є благодійним, а всі виручені автором гроші від продажу книги будуть перераховані в фонд допомоги пенсіонерам «Життєлюб». Благодійний фонд був створений в 2013 році з метою організації дозвілля людей похилого віку та надання необхідної адресної допомоги. Таким чином, читачі можуть долучитися до благодійності і, можливо, допоможуть комусь посміхатися частіше.

Книга оповідає про пригоди дитинства, про автора і кожному, про атмосферу минулої епохи. Головні характеристики першої книги Гаріка Корогодського - це легкий гумор без сальних жартів і простий склад. Прочитавши книгу, кожен уважний читач знайде в ній відповідь на питання, поставлене автором в самій назві «Як витратити мільйон, якого немає».

Читачів також приємно порадують великий формат видання, оригінальна закладка з натуральної шкіри і якісний палітурка. Для перших покупців, які замовили книгу, приємним бонусом буде екземпляр з автографом автора.

Перша книга Гарика Корогодського «Як витратити мільйон, якого немає» представлена ​​в інтернет-магазині «Yakaboo». Видавництвом «Саміт книга» твір випущено в кількості 10 000 примірників.

За словами провідного фахівця «Yakaboo» Анастасії Стрельниковой, книга буде цікава для широкого кола читачів будь-якої вікової та соціальної категорії.

http://www.yakaboo.ua/

Анастасія Стрельникова

Skype: anastasya_yakaboo

e-mail: [email protected]

Новости