Вийшла материнська плата Gigabyte GA-B250-FinTech з 12 слотами PCI-E

Невщухаючий ажіотаж навколо видобутку криптовалюта і спровоковані ним високі ціни на супутню продукцію підстьобують виробників випускати все нові і нові пристрої для Майнінг. Компанія Gigabyte не стала чекати офіційного виходу материнських плат на базі чіпсетів Intel 300-й серії, який за попередніми даними запланований на наступний місяць, і без зайвого шуму випустила в продаж «материнку» GA-B250-FinTech на чіпсеті попереднього покоління Intel B250.

Компанія Gigabyte не стала чекати офіційного виходу материнських плат на базі чіпсетів Intel 300-й серії, який за попередніми даними запланований на наступний місяць, і без зайвого шуму випустила в продаж «материнку» GA-B250-FinTech на чіпсеті попереднього покоління Intel B250

Новинка може похвалитися дванадцятьма слотами PCI-Express 3.0, додатковими роз'ємами живлення 4-pin Molex, а також рядом корисних «фішок» для Майнер на кшталт додаткової плати з кнопками включення і скидання або спеціального кабелю «3-в-1» для синхронізації роботи в системі декількох блоків живлення.

0, додатковими роз'ємами живлення 4-pin Molex, а також рядом корисних «фішок» для Майнер на кшталт додаткової плати з кнопками включення і скидання або спеціального кабелю «3-в-1» для синхронізації роботи в системі декількох блоків живлення

Материнська плата Gigabyte GA-B250-FinTech виконана в кілька нестандартному форм-факторі з розмірами 305х200 мм (у плат формату ATX вони становлять 305х244 мм) і сумісна з процесорами Intel сімейств Skylake-S і Kaby Lake-S. На платі розпаяні чотири слота для установки оперативної пам'яті DDR4-2400, шість портів SATA 6 Гбіт / с, один слот розширення PCI Express 3.0 x16 і одинадцять PCI-E 3.0 x1.

0 x1

За функціонування звукової підсистеми відповідає кодек Realtek ALC887, а мережеві можливості представлені гігабітним інтерфейсом на базі контролера від Realtek. Набір роз'ємів на задній панелі досить стандартний: PS / 2, D-Sub, DVI-D, USB 3.1 Gen 1 (x4), USB 2.0 (x2), RJ-45, Mini-Jack (x3).

0 (x2), RJ-45, Mini-Jack (x3)

Материнська плата Gigabyte GA-B250-FinTech вже доступна в європейському роздробі за ціною від 185 євро.

джерело:
Gigabyte

Новости