Вийшов Instagram для Windows 10, але працює з обмеженнями

  1. Популярні публікації:

Чи користуєтеся Instagram на телефоні? Думаю, що так, я пару раз в день заходжу туди, дивлюся стрічку з красивих картинок, а періодично і сам відправляю фотки з айфона.

Нагадаю, що до сих пір жива платформа Windows Phone, там Instagram працює з обмеженнями, немає частини корисних функцій. Виходить, що додаток ніби як і є, але на iOS або Android працювати з ним зручніше. Але якщо на Windows Phone забили, то на Windows 10 покладають великі надії, в усякому разі, Microsoft активно рекламує нову версію системи.

Тепер ще й з'явився Instagram для Windows 10. Тут можна подивитися стрічку фотографій, побачити коротенькі ролики, використовувати пошук, вивчати профілі користувачів і ставити «лайки».

Чи користуєтеся Instagram на телефоні

А як вставляти свої фотки? Тут все не так просто: додавати фото в стрічку можна лише з пристрою, де працює сенсорний екран. Простіше кажучи, потрібен або ноутбук з тачскріном, або планшет, ну або якийсь гібрид-трансформер в дусі Dell XPS 12.

Простіше кажучи, потрібен або ноутбук з тачскріном, або планшет, ну або якийсь гібрид-трансформер в дусі Dell XPS 12

А що робити тим, у кого немає Surface Pro або інший крутий штуки? По-старому вантажити картинки з телефону, а на комп'ютері тільки дивитися знімки. Додаток можна завантажити з засланні .

Мене більше хвилює інше питання, де адаптоване додаток для iPad? Його немає вже який рік, на планшеті і фотки редагувати зручніше, і взагалі iPad куди популярніше, ніж всі ці трансформери на Windows разом узяті.

Популярні публікації:

Розбираємося, як дивитися Pornhub на мобільних пристроях

Порівняння камер iPhone 7 і старої дзеркалки

Страшних російських мужиків не пускають в американський ресторан

А як вставляти свої фотки?
Мене більше хвилює інше питання, де адаптоване додаток для iPad?

Новости