Викрійки в nanoCAD і проект блискавкозахисту в nanoCAD Електро? Легко і просто!

На нашій безкоштовній платформі nanoCAD і в спеціалізованих продуктах працює дуже багато фахівців - проектувальники, конструктори, інженери та багато інших. Звичайно ж, в основному ці програми використовуються для проектування в різних областях діяльності, а також в навчанні. Але іноді зустрічаються і досить «несподівані» для нас сфери застосування наших продуктів.

Нещодавно на портал habrahabr.ru в нашому блозі з'явилася стаття про використання nanoCAD Електро для створення проекту блискавкозахисту: « Проект блискавкозахисту в nanoCAD Електро. Хто сказав, що неможливо? »

А тепер ми дізналися про інше цікавому застосування нашої програми. Ельвіра Кірєєва, студентка Інституту сучасних технологій освіти (спеціальність - «Інформаційні технології в економіці») з міста Славута в Башкортостані, використовує nanoCAD для створення викрійок моделей одягу. Ельвіра освоїла nanoCAD, сама навчає відвідувачів свого блогу http://kompkroy.ru працювати з програмою і робити з її допомогою викрійки, навіть створила спеціальний відеокурс з навчання роботі в nanoCAD і створення викрійок.

Ось що вона сама говорить про безкоштовній платформі nanoCAD: «nanoCAD для мене найкраща програма для побудови викрійок ... Знайшла її шляхом проб і помилок. І, якщо чесно, «змінювати» їй не збираюся!

Справа в тому, що у nanoCAD є якісні відмінності від інших САПР. По-перше, це безкоштовна система. Інші програми (спеціалізовані під викрійки, і такі як AutoCAD) вимагають великих вкладень, що не дуже вигідно тим, хто лише декілька разів на місяць сідає за простенький креслення-викрійку.

Друге - це відмінно продуманий інтерфейс. Перейти на nanoCAD з аналогічних програм не складає труднощів. Все знайоме. Все під рукою. І це величезний плюс! Кому хочеться переїжджати в «дрімучий ліс» ?!

Третє - функціональність. Необхідні функції, операції, інструменти - все найнеобхідніше, без наворотів, які лише гальмують роботу комп'ютера. Адже при побудові викрійок я використовую мінімум інструментів.

Четверте - програма постійно розвивається. Що найбільше радує - окрема тема на форумі для пропозицій користувачів. А головне, там нас чують. Недавньої моєї радістю стала команда «Швидка обрізка»!

З появою n anoCAD я стала з великим ентузіазмом займатися моделюванням. Програма спрощує процес побудови викрійок. Не потрібно копіювати і вирізати, склеювати і різати. Все робиться одним кліком мишки. Якщо чесно, спочатку просто ерзала від задоволення на кріслі. :)))

Вважаю, що індивідуальне побудова викрійок набагато якісніше і перспективніше, ніж просте «вбивання» своїх розмірів в спеціалізовану САПР. Тим більше, що процес побудови дуже простий. Не потрібно ніяких лінійок, гумок та олівців, не потрібно більше повзати по підлозі, будуючи викрійки у натуральну величину!

А процес друку в nanoCAD дуже радує. Продумано до дрібниць.

nanoCAD відкрив для мене перспективи творчості, нові горизонти. І саме цим поспішаю поділитися зі своїми передплатниками. За добрим відгуками і зростання відвідуваності блога я бачу, що людей, зацікавлених у комп'ютерному моделюванні, дуже багато ».

З відгуків слухачів курсу Ельвіри Кірєєва:

«Все доступно і зрозуміло з першого разу. З нетерпінням чекаю пошту від вас. Особливо подобається моделювати з вашою допомогою: розсовувати, повертати, робити складки, драпірування і підрізи, використовуючи інструментарій nanoCAD ».

«Я дуже вдячна вам за уроки, які дозволили мені під вашим, можна сказати, безпосереднім керівництвом навчитися самим азам креслення на таке диво сучасної техніки, яка нам в колишні роки і не снилася! Мені справді здавалося, що освоєння n anoCAD - це дуже складна річ, але завдяки вам виявилося, що це не так ».

Ми вдячні нашим користувачам за те, що вони діляться з нами своїми досягненнями. Якщо Ви хочете розповісти про себе і про використання nanoCAD - пишіть нам на адресу [email protected] .

Хто сказав, що неможливо?
Кому хочеться переїжджати в «дрімучий ліс» ?

Новости