Викриття міфів про сновидінні

Багато хто з вас напевно чули з реклами від псевдо гуру, як прекрасно розвивають усвідомлені сновидіння Багато хто з вас напевно чули з реклами від псевдо гуру, як прекрасно розвивають усвідомлені сновидіння. Відразу скажу, що ніяких тренінгів по цій темі не проводжу, але з даними феноменом знайомий не з чуток. Методично вивчаю сновидіння вже більше 5 років, практично і теоретично. Так ось, в останній час ця тема починає набирати обертів і збирає не малі аудиторії, де людям обіцяють оволодіння навичкою усвідомлених снів за 3 дні і багато іншого. До слова не брешуть, просто не договорюють, так пару входів в цей стан ви отримаєте, але не це і крапка. Це я захопився, адже хочу сказати про інше. На питання, а власне, навіщо нам ці усвідомлені сни і що з ними робити. Бізнесмени, ой тренера, зазвичай викочують солідний перелік. Звичайно, не буду втомлювати вас повним списком, обмежуся інтересами нашої теми, а саме успіх, щастя. Концепція проста, на шляху до успіху заважають страхи, комплекси і не правильні установки. Їх потрібно змінити і найлегше це зробити в сновидінні. Для цього ПОНАБ увійти в усвідомлений сон, змоделювати ситуацію, в якій зможете зруйнувати пару комплексів і програвати її до тих пір, поки не виробите нову, успішну лінію поведінки. Звучить прекрасно, але оскільки бізнесмени самі дуже рідко бувають в усвідомлених снах, вони не враховують пару важливих моментів.

Перше. Фізіологічно, середня людина, може пробути в сновидінні максимум п'ять хвилин. Так, може здатися, що ви там були годину і більше, але це лише ефект кінофільму. З цих п'яти хвилин, дійсно активних, коли ви зрозумієте, згадайте, що і як моделювати, буде хвилини дві. Думаю не складно зрозуміти, що за дві хвилини багато не відробиш. Але і це не найвеселіше.

Друге. Світ сну вкрай не стійкий і мінливий. Він постійно намагається втягнути в свій сценарій. Всім відомий феномен, що уві сні не можна читати, оскільки якщо відвести погляд від тексту, він відразу змінюється. Насправді, я перевіряв, це ж відбувається і з кольором речей і їх розташуванням. Іншими словами, без багаторічних посилених тренувань, не вдасться навіть змоделювати яблуко і утримувати його п'ять хвилин в одному місці, не кажучи вже про складні ситуації з декількома персонажами.

Третє. У усвідомленому сні мені доводилося робити багато різних дій, але мозок, однак розуміє - що відбувається сон і те, що я робив уві сні, перенести в реальність залежить від різних умов. Ваша впевненість, напрацьована уві сні, так і залишиться уві сні.

Четверте. При середніх тренуваннях, повноцінно усвідомлювати уві сні буде виходити десь раз в тиждень. Коментарі зайві.

Тому, всі комплекси, страхи і неправильні установки потрібно змінювати в реальному світі, а не шукати помилкових, ой легких шляхів.

Наостанок скажу, що усвідомлені сновидіння дійсно можна використовувати для розваг і для боротьби з нічними кошмарами.

джерело

Приєднуйтеся до групи , І ви зможете переглядати зображення в повному розмірі

Новости