Вікторія Бекхем не може більше носити підбори

Вікторія Бекхем

Фото: AFP

Слідом за новою колекцією своєї основної лінійки дизайнер Вікторія Бекхем представила осінньо-зимовий оновлення другий, більш демократичною лінії - Victoria by Victoria Beckham. Опублікувавши кілька кадрів з лукбука в Instagram, автор прокоментувала новий гардероб своєї героїні так: "Вона любить розважатися, але зайнята не тільки цим. Одяг для роботи для неї не менш важлива, ніж наряди для вечірнього виходу".

Таке формулювання - не просто рекламна стратегія, а й нова модна філософія самої Вікторії, яка, змінивши шпильок і вузьким спідницям, сміливо з'явилася на подіумі в фіналі свого нью-йоркського шоу в брюках, светрі і кросівках: "Я думаю, що люди нарешті побачили мене справжньою, коли в кінці нью-йоркського шоу я вийшла з -за лаштунків в чоловічих брюках, водолазці і снікерсах ".

Змінивши каблуків, Вікторія і не думає повертатися до них. Бекхем нарешті зізналася, що "робоча уніформа" для неї на самому справі - не вузькі сукні-футляри з білими комірцями і туфлі на шпильках, а вільні мішкуваті штани, джемпери і зручне взуття на плоскому ходу.

На питання про те, чому вона відмовилася від каблуків, Вікі відповідає: "Я просто не можу більше носити підбори. Принаймні, в робочий час. Я багато подорожую і добре знаю, що при такому графіку головне в одязі - простота і зручність" .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: пліткар

Новости