Вікторія Пономарьова: "Я вже не раз йшла від Олександра"

Колишня дружина Пономарьова розповіла про сімейне життя

Причин для розлучення, розповідає Вікторія , Було дуже багато. "Якщо чесно, то я вже не раз йшла від Олександра за п'ять років нашого шлюбу. З боку наш шлюб здавався ідеальним, однак не завжди під красивою обгорткою знаходиться смачна цукерка".

"Ідеальними наші відносини не були ніколи, складнощі виникли з самого початку спільного життя, - каже екс-дружина співака. - Коли ми познайомилися, мені було всього 18 років. Я полюбила, з усім своїм юнацьким максималізмом прагнула всім довести, що я особистість, сама можу приймати рішення. Як зараз розумію, необачні. Близько застерігали мене від поспішного кроку. Батьки, коли дізналися, що майбутній чоловік - Пономарьов, були шоковані моїм вибором. Вони навіть хотіли мене відправити вчитися за кордон, - що їх бентежило? Багато чого: його рід дея ельності, різниця у віці - 13 років, минулий сімейний досвід, двоє дітей ... "

Читайте також Дружина Пономарьова: "Я сама пішла від чоловіка"

Була версія, що Пономарьов шукав і знайшов собі багату наречену. Вікторія не приховує, що вона із забезпеченої сім'ї. "Батьки влаштували нам розкішне весілля і зробили шикарний подарунок - cтатусний автомобіль. Нашу історію все сприймали як казку про Попелюшку: я, дівчина з нізвідки, відхопила такого принца. Сьогодні ж у мене багато фактів, які б підтверджували, що зустріч була підлаштована. Напевно, з численних претенденток на завидного нареченого України була потрібна сама наївна ", - говорить вона.

Вікторія розповіла, що вінчання було ідеєю Олександра. Він говорив, що для нього загс - формальність, а ось найголовніше - це вінчання. А ось Вікторія вважала, що потрібно пожити разом, пізнати один одного, а потім вже йти до церкви. "У Саші була інша позиція. Він взагалі мало цікавився моєю думкою. Але тоді я цього нічого не помічала", - розповіла вона.

"Знаєте, у нас з самого початку все виявилося не так ідеально, як хотілося б, - каже Вікторія. - Чи виникали постійні тертя, з'ясування відносин, але я сподівалася, що це момент притирання, людина зміниться. Зараз я розумію, що люди не міняються . Тим більше Олександр - дорослий чоловік, який звик до тієї дозвільного життя, яка у нього була. у мене ж свій кодекс сімейних цінностей, які я хотіла бачити в своїй родині. Але моя думка ніколи не враховувалося. я завжди говорила: "Саша, адже сім'я - це компроміси ", на що чула відповідь:" Я тобі не ма ьчік з вулиці, щоб йти на компроміси ".

Вікторія розповідає, що Олександр часто дозволяв собі випити, після чого його поведінка ставала агресивних і неадекватних по відношенню до неї: "Сварка могла спалахнути через будь-якої дрібниці. Саша дуже ревнивий, з загостреним почуттям власника, і він терпіти не міг проявів уваги, адресованих не йому. А я була лише вдалим доповненням до його позитивного образу ".

Читайте також: Пономарьови зі скандалом ділять сина

Дружина не раз йшла від Пономарьова, але всякий раз поверталася. "Я хотіла вірити, що все налагодиться, що це всього лише тимчасові труднощі. І потім, я не бачила себе другий або третій раз замужем: я вірила, що для мене шлюб один і назавжди ... А потім виявилося, що все не так, як я мріяла, усе розвалилося. у вересні минулого року мій відхід був остаточним. на той час накопичилося занадто багато негативу у відносинах, дуже багато було всього, про що мені не хотілося б розповідати. Впевнена, що будь-яка нормальна дівчина не терпіла б і частки того , що терпіла я. якось вранці я відвезла Сашку в школу, повернулася додому і ешіла, що мені не обхідно поговорити з чоловіком. Сказала Олександру, що так більше жити не можу, що наш шлюб потрібно рятувати. Але Саша вже звик до занадто частим моїм відходам і поверненням, відреагував спокійно, порадив мені гарненько подумати. Я півгодини просиділа в ступорі, потім без сліз зібрала все необхідне, забрала малюка зі школи і в той будинок вже не поверталася ".

"Ці п'ять років стали для мене хорошим уроком. Я зрозуміла, що не можна бути хорошою довірливою дівчинкою. Чим більше ти намагаєшся, тим більше тобі на голову сідають. Не можна бути поступливішою і присвячувати себе повністю іншій людині, якщо не впевнена, що це взаємно, що ти так само улюблена. Я стала сильнішою і жорсткіше. загартували мене і серія неприємних подій. Це дивні і нелогічні вчинки з боку Олександра. Мої батьки досі в шоці від того, що Саша заявив на мого тата в міліцію, ніби тесть зазіхає на його життя. Мовляв, в Інтернеті співаючи вився коментар з приводу розлучення, і там пролунали погрози на адресу Пономарьова. Папу викликали на допити, в результаті всі звинувачення були зняті, але це ж стрес! А я-то сподівалася, що після розлучення ми зможемо нормально спілкуватися ... Зараз у нас одна спільна тема - дитина ".

У пари не було шлюбного контракту і, за словами Вікторії, її колишній чоловік не вважає, що повинен віддавати щось своє. При цьому вона розповіла, що машину, подаровану її батьками, Олександр продав, і про це вона дізналася лише постфактум.

Після розлучення Вікторія збирається поміняти прізвище на дівоче - Мартинюк . "Я спочатку не хотіла міняти своє прізвище, на що чоловік бурхливо реагував. Тепер же бурхлива реакція у Саші з іншого приводу, цілком протилежного: він боїться, щоб я не використовувала його прізвище в комерційних цілях. Але причин для занепокоєння у Олександра з цього приводу не повинно бути ", - говорить вона.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Вони навіть хотіли мене відправити вчитися за кордон, - що їх бентежило?

Новости