Вимірювачі-регулятори. огляд

Терморегулятори ОВЕН можуть використовуватися для вимірювання і регулювання температури, тиску, вологості, витрати і інших фізичних величин в системах опалення та водопостачання, в сушильних шафах, печах, пастеризаторах, в холодильній техніці і іншому технологічному обладнанні.

Відмінні риси терморегуляторів ОВЕН:

  • Наявність універсальних входів для підключення широкого спектру датчиків температури, тиску, вологості, витрат, рівня й т. П.
  • Розширений температурний діапазон: можуть працювати при температурі від -20 до +50 ° С.
  • Виготовляються в різних виконаннях - для монтажу на дверцята щита, настінне і DIN-рейкове.
  • Наявність модифікацій приладів зі знімними Клемники.
  • Наявність порту RS-485 і підтримка протоколів ОВЕН і ModBUS.

Завдяки своїм особливостям і функціональним можливостям терморегулятори ОВЕН знаходять широке застосування практично в будь-яких галузях промисловості: харчової, металургійної, машинобудівної, хімічної, нафтохімічної, деревообробної, пакувальної, а також в енергетиці і сфері житлово-комунального господарства.

На сьогоднішній день терморегулятори ОВЕН представлені одно-, дво- і восьмиканального приладами, а також реле-регуляторами.

Терморегулятори ОВЕН можуть використовуватися для вимірювання і регулювання температури, тиску, вологості, витрати і інших фізичних величин в системах опалення та водопостачання, в сушильних шафах, печах, пастеризаторах, в холодильній техніці і іншому технологічному обладнанні

Терморегулятор ОВЕН ТРМ500

Промисловий терморегулятор ТРМ500 призначений для управління процесами підтримки температури в печах, термопласт автоматах, екструдерах, термопрес, машинах для видування ПЕТ тари, гомогенизаторах, запаюють, Термоусадочне обладнання, обладнанні для термоформинга, термопрес (перенесення зображень), обладнанні для виробництва будівельних матеріалів (хозблоки, піноблоки і т.п.), сушарках та іншого обладнання в роботі якого потрібно керувати температурою.

Терморегулятор одноканальний ОВЕН ТРМ1

Терморегулятор ОВЕН ТРМ 1 призначений для вимірювання, реєстрації або регулювання температури теплоносіїв і різних середовищ в холодильній техніці, сушильних шафах, печах різного призначення і іншому технологічному обладнанні, а також для вимірювання інших фізичних параметрів (ваги, тиску, вологості і т. П.) .

Терморегулятор одноканальний з RS-485 ОВЕН ТРМ201

Терморегулятор ОВЕН ТРМ201 - аналог ОВЕН ТРМ1 з інтерфейсом RS-485.
Застосовується для вимірювання, реєстрації або регулювання температури теплоносіїв і різних середовищ в холодильній техніці, сушильних шафах, печах різного призначення, пастеризаторах і іншому технологічному обладнанні, а також для вимірювання інших фізичних параметрів (ваги, тиску, вологості і т. П.).

Реле-регулятор з таймером ОВЕН ТРМ 501

Реле-регулятор ОВЕН ТРМ 501 призначений для регулювання температури або інших фізичних величин в технологічних процесах, в яких потрібно точне дотримання часових режимів.
Простий в управлінні регулятор, встановлюється на різне устаткування: печі для випічки, термо апарати, Термоножі і т. П.

Реле-регулятор температури з термопарою ТХК ОВЕН ТРМ502

ОВЕН ТРМ502 - простий в експлуатації і недорогий терморегулятор. Призначений для підтримки температури в складі напівавтоматів пакувального обладнання, термопластавтоматів, в термонож, печах для випічки і т. Д.

Терморегулятор двоканальний ОВЕН 2ТРМ1

Терморегулятор ОВЕН 2ТРМ1 призначений для вимірювання, реєстрації або регулювання температури теплоносіїв і різних середовищ в холодильній техніці, сушильних шафах, печах різного призначення і іншому технологічному обладнанні, а також для вимірювання інших фізичних параметрів (ваги, тиску, вологості і т. П.).

Терморегулятор двоканальний з RS-485 ОВЕН ТРМ202

Терморегулятор ОВЕН ТРМ202 - аналог ОВЕН 2ТРМ1 з інтерфейсом RS - 485.
Застосовується для вимірювання, реєстрації або регулювання температури теплоносіїв і різних середовищ в холодильній техніці, сушильних шафах, печах різного призначення, пастеризаторах і іншому технологічному обладнанні, а також для вимірювання інших фізичних параметрів (ваги, тиску, вологості і т. П.).

Універсальний вимірювач-регулятор температури, тиску восьмиканальний ОВЕН ТРМ138

Вимірювач-регулятор ОВЕН ТРМ138 призначений для вимірювання, реєстрації та регулювання температури, тиску або іншого фізичного параметра, одночасного управління декількома (до 8-ми) виконавчими механізмами, а також для реєстрації вимірюваних параметрів на ЕОМ.
Терморегулятор застосовується в багатозонних печах, в системах захисної автоматики.

Універсальний Терморегулятор восьмиканальний ОВЕН ТРМ138В

Аналог терморегулятора ТРМ138 з вбудованими бар'єрами іскрозахисту.
Може застосовуватися в харчовій, медичній, хімічній, нафтопереробній промисловості. Призначений для підключення датчиків, які розміщені у вибухонебезпечних зонах.
Може бути використаний як багатозонного регулятора, многопороговой сигналізації, а також як восьмиканальний активний бар'єр іскрозахисту.

Новости