Вимоги до документів для отримання візи до Великобританії

Віза до Великобританії видається на підставі наступних документів, до яких в посольстві ставляться специфічні вимоги:   - Закордонний паспорт, термін дії якого - шість місяців до закінчення терміну дії на момент подачі документів на візу

Віза до Великобританії видається на підставі наступних документів, до яких в посольстві ставляться специфічні вимоги: Віза до Великобританії видається на підставі наступних документів, до яких в посольстві ставляться специфічні вимоги:

- Закордонний паспорт, термін дії якого - шість місяців до закінчення терміну дії на момент подачі документів на візу. А так же все старі закордонні паспорти, які у вас збереглися.

Повний і актуальний перелік документів дивіться тут .


- Одна фотографія розміром 35х45 міліметрів для кожного виїжджає, на світлому фоні і обов'язково кольорова. На підставі відсканованих фотографій віза до Великобританії не видається.

довідка з місця роботи (з перекладом на англійську). До довідками з роботи ставляться такі вимоги. Довідка повинна бути на офіційному бланку підприємства, із зазначенням дати надходження на роботу, посади, щомісячного доходу і обов'язково з печаткою підприємства.

Приватні підприємці повинні надати:

-ксерокопії постановки на облік ІПН (з перекладом)

-Довідку з вказаною адресою, телефоном і щомісячним або щорічним доходом. Довідка повинна бути завірена печаткою підприємця, а так само на довідці повинна стояти підпис самого ВП.

-Довідку. Яка підтверджує річний дохід - 2 ПДФО. Або податкову декларацію.

Для того, щоб в закордонному паспорті стояла навчальна віза до Великобританії Студенти і школярі зобов'язані надати довідку з місця навчання. Навіть якщо школяр або студент мають власний банківський рахунок, все одно вимоги такі, що необхідно надати довідки з роботи батьків дитини, навіть якщо спонсорами поїздка є не батьки.
Так само віза до Великобританії видається при наявності виписки з банківського рахунку, або довідки про наявність рахунку з випискою трансакцій за останні три місяці. Ця довідка має бути засвідчена печаткою банку, де була взята.

Необхідно надати копію свідоцтва про шлюб, навіть якщо чоловік або дружина не їде. Цей пункт важливий в тих випадках, коли потрібна віза нареченої до Великобританії

Крім того, обов'язково повинна бути надані копії свідоцтв про народження дітей, навіть якщо діти з вами в Великобританію не їдуть і навіть якщо на момент поїздки їм виповнилося вісімнадцять років.

Обов'язковою є надання біометричних даних, тобто відбитків пальців і цифрових фотографій. Важливо відзначити, що для зняття біометричних показників необхідно особисто прийти в Британський Візовий Центр.

Студентська віза в Великобританію видається, крім усього іншого, на підставі дипломів і сертифікатів про проходження навчання в Великобританії раніше, якщо такі є. Так само в вимоги входить надання сертифікатів про вивчення мови, як в Росії, так і за кордоном. Якщо виїжджає їде до Великобританії вперше, то так само необхідне обґрунтування мети поїздки.

Новости