Виносної дверний відеомодуль Wisenet SLA-T4680D для IP-камери Wisenet XNB-6001P

компанія Hanwha Techwin представила внесений дверний відеомодуль Wisenet SLA-T4680D для IP-камери відеоспостереження Wisenet XNB-6001P . Відеомодуль може накладатися на одвірок, що дозволяє використовувати передову камеру XNB-6001P з усім її функціоналом як відеоглазка.

Камера XNB-6001P включає в себе основний блок і виносної відеомодуль. У відеомодуля розташовуються об'єктив і КМОП-матриця камери, а в основному блоці - процесор, мережевий інтерфейс і ін. Відеомодуля і основний блок з'єднані кабелем RJ12В, мають довжину до 8 метрів. Це дозволяє дуже вільно вирішувати питання про можливе розташування основного блоку там, де є дефіцит вільного місця.

Дверний відеомодуль Wisenet SLA-T4680D містить КМОП-матрицю размером1 / 2,8 дюйма, з чутливістю 0,06 лк / F2.5. Вона забезпечує роздільну здатність 2 мегапікселі при частоті кадрів до 60 к / с. У відеомодуля застосовується фіксований об'єктив з фокусною відстанню 4,6 мм. При налаштуванні об'єктив повертається в межах кута 60 °.

Базова модель відеомодуля SLA-T4680D має чорний корпус. Випускається також варіант білого кольору SLA-T4680DW і сріблястий SLA-T4680DS. Це дозволяє підбирати відеомодуль, найбільш відповідний до кольору двері.

Можливості камери XNB-6001P відповідають найсучаснішим вимогам. У ній застосовується стиснення кодеком H.265 і фірмова технологія WiseStream II. Динамічний діапазон зображення, формованого камерою, може бути розширений до 120 дБ.

Широкий набір функцій відеоаналітики перетворює телекамеру XNB-6001P в потужний інструмент моніторингу. Камера автоматично виявляє рух, звук, спроби вивести її з ладу, поява і зникнення предметів, перетин об'єктом лінії, його вхід в зону і вихід із зони, напрямок руху, «праздношатаніе», туман.

функція Hallway View дає можливість оптимально охоплювати межами кадру вертикально орієнтовані сцени - це буде дуже затребуване в разі використання відеомодуля як вічка. Підтримується карта пам'яті SD, SDHC або SDXC ємністю до 512 Гбайт, двостороння аудіо зв'язок і технологія PoE.

Кількість показів: 1303

компанія: Hanwha Techwin / WiseNet

Новости