Випускні сукні під замовлення Одеса: індивідуальне пошиття сукні на випускний на замовлення -Замовити- випускну сукню в Одесі

  1. Які ідеї для випускного вечора підказує світова мода?

Випускний вечір схожий на перший бал красунь минулого століття. Це перший світський захід дорослому житті, новий етап, прощання з затишним дитинством. Юні випускниці прагнуть яскраво заявити про себе, щоб запам'ятатися однокласникам і вчителям, вразити уяву і зробити вечір незабутнім. І що може бути жахливішою, ніж побачити на випускному вечорі дівчину в точно такому ж сукню, як у тебе? Тому не варто ризикувати, вибираючи стандартні пропозиції з магазинів і салонів готового одягу.

Гарантувати оригінальність може тільки пошив випускної сукні на замовлення. В авторському ательє Анни Бажинов з пошиття одягу в Одесі дуже люблять шити такі наряди і створювати унікальні образи, які гідно підкреслять юну красу.

пошиття випускних пошиття випускних   их суконь на замовлення - це справжнє мистецтво, тому довірити його можна тільки професіоналам з великим досвідом их суконь на замовлення - це справжнє мистецтво, тому довірити його можна тільки професіоналам з великим досвідом.

Наші майстри:

  • прекрасно орієнтуються в новинках моди;
  • ретельно знімають мірки;
  • створюють унікальні ескізи;
  • обговорюють і погоджують всі деталі святкового вбрання;
  • використовують дорогі брендові тканини;
  • виконують оригінальне декорування;
  • підганяють плаття точно по фігурі;
  • віддають замовлення точно в строк.

Щовесни в ательє Анни Бажинов настає гаряча пора, і ми з задоволенням створюємо шедеври для випускниць. Кожне наше виріб дійсно неповторно!

Популярні моделі випускних суконь на замовлення

Які ідеї для випускного вечора підказує світова мода?

  • Короткі сукні. Такі моделі підкреслюють струнку фігуру і довгі ноги їх власниці. На танцполі, прогулянці і гучній вечірці дівчина в короткій сукні завжди поза конкуренцією.
  • Моделі з мереживом і вишивкою. Ніжні, спокусливі і загадкові сукні з гіпюру і шифону, прикрашені вишивкою та мереживом будять інтерес і нестримно тягнуть представників протилежної статі. Отримати пояснення в любові на випускному - що може бути приємніше?
  • Бальні сукні. Щоб відчути себе справжньою принцесою, варто придивитися до бальним сукням. У цій категорії можна знайти класичні варіанти з корсетом і пишним низом, а також моделі із завищеною талією, расклешенной спідницею, багато прикрашені або лаконічні. Всі наряди розкішні, багатошарові і надзвичайно привабливі. Вибір залежить тільки від особистих переваг і типу фігури.
  • Коктейльні сукні. Довжина наряду може бути трохи вище або нижче коліна, це оптимальний варіант по комфорту і універсальності. Пишні або прямі спідниці, вишивка в зоні декольте, драпірування - різноманітність фасонів просто безмежно. Ви можете замовити коктейльне плаття у нас і випускниця буде впевнено себе почувати і на урочистій частині, і під час банкету, і на морській прогулянці.
  • Грецький стиль. Це свіжа і оригінальна ідея для випускного. Грецькі сукні легкі, хвилясті, чуттєві. Вони не виставляють напоказ окремі частини тіла, тому чудово виглядають на фігурі будь-якого типу.

Який стиль вибере ваша випускниця? Ніжний і наївний, провокаційно-спокусливий, класичний або ультрамодний наряд? Господиня салону Анна Бажина володіє відмінним смаком і тонким розуміємо мінливих дівочих бажань, тому зможе запропонувати найкращий варіант вечірньої сукні на замовлення за індивідуальним кольором, фасоном і типом тканини.

Випускний вечір - це перша перевірка на стиль і елегантність, вміння розбиратися в моді і хороший смак. Поспішайте замовити пошиття випускної сукні в нашому ательє, щоб отримати "той самий" неповторний наряд для бездоганного образу!

Які ідеї для випускного вечора підказує світова мода?
І що може бути жахливішою, ніж побачити на випускному вечорі дівчину в точно такому ж сукню, як у тебе?
Отримати пояснення в любові на випускному - що може бути приємніше?
Який стиль вибере ваша випускниця?
Ніжний і наївний, провокаційно-спокусливий, класичний або ультрамодний наряд?

Новости