Випускний бал в Донецьку: міні, клатч і брюки-дудочки

  1. Прикріплений файл:

kupi-slona.com

2010-й - перший рік, коли випускні вечори в школах будуть не в середині червня, а в кінці травня. Саме тому донецькі випускники вже зараз активно готуються до урочистих балам. Головний пункт, про який дбають хлопці, це, звичайно ж, наряди. У пошуках гарних суконь і костюмів ми пройшлися по місцевих не найдорожчим магазинчиках і ринків. Як і слід було очікувати, в Донецьку випускних нарядів вже хоч греблю гати.

* Клацніть по зображенню, щоб подивитися його детальніше

БЕЗ ЧОРНОГО КРАВАТКИ. Середня вартість чоловічих костюмів на ринках "Текстильник", "Сокіл", "ЖД-ринок" "," Міський сад "- від 700 до 1000 гривень. Ця звичайна двійка - строгі брюки і піджак. Трійка (з жилетом) на 150-200 гривень дорожче. Само собою, брюки продаються не простроченими знизу, щоб можна було підшити по зростанню випускника. На всіх без винятку базарах є кравець, до якого прямо відправляють всі продавці. Зазвичай швачки справляються із завданням швидко: в їх невеликих вагончиках або контейнерах є примірочні. хлопець приміряє брюки, йде гуляти на 15-20 хвилин і потім заб рает замовлення. Вартість послуги - 20-40 гривень. В небрендових магазинчиках чоловічі костюми коштують приблизно стільки ж. Та й товар той же. Але там послуги швачки немає - доведеться шукати майстра самостійно.

Купують зараз строгі приталені костюми, брюки, часом завужені донизу (такі собі штани-дудочки), на піджаках візуально виділена рядок щільною ниткою. Сорочки та краватки зазвичай підбирають під конкретного випускника (колір волосся, очей). Правда, не рекомендується купувати під чорний костюм чорну сорочку і краватку - це було в моді кілька років тому.

В ТКАНИНАХ КУПОН. Величезний вибір на ринках і в магазинчиках міста і жіночих суконь (середня ціна від 500 грн. До 1000 грн.) Весільного варіанту (з пишною спідницею і кільцевими під'юбник) в продажу вже не знайти днем ​​з вогнем - це неактуально. На вітринах магазинів в основному варіанти коктейльних суконь - коротенькі блискучі, частіше - в пайєтках, рідше - в стразах.

Фішка сезону - наряди з тканини купон. Кольори в таких сукнях плавно змінюють один інший, з візерунком чи вставками, вишивкою по краю. Плаття-2010 - яскраві і помітні. Вітаються як ніжні квіткові забарвлення, так і строгі однотонні.

Якщо ви вибираєте однотонні вечірні сукні, зверніть увагу на сині, бордові, кремові і бузкові наряди.

Як завжди, в моді залишаються кольору класики - біле і чорне вбрання. Вибираючи випускні сукні, можна пам'ятати, що 2010 рік - рік Металевого Тигра - приніс в моду золотисті, срібні, бронзові і блискучі наряди.

НА ЗАМОВЛЕННЯ. Як розповіла "Сегодня" донецький модельєр-конструктор Ольга Федосова, практично половина сьогоднішній випускниць користуються послугами кравців. "Справа в першу чергу в тому, що дівчата бояться побачити однокласницю на балу в такому ж платті, на що, до слова, років 5-7 назад ніхто не звертав уваги", - говорить фахівець.

Природно, плаття, пошите на замовлення, буде на порядок дорожче покупного. Грубо кажучи, зараз швачки за свою роботу просять стільки ж, скільки коштує тканину - зазвичай це 400-500 гривень. В результаті плаття у швачки обійдеться в 800-1000 гривень. "І те, в таких випадках мова, звичайно, не йде про достаток блискучих прикрас, - каже Ольга Федосова. - Зараз модниці стали рідше просити прикрашати наряди стразами. На даний момент в моді великі камені. Також дуже поширене вимога дівчат, щоб у довгого вечірньої сукні був знімний шлейф ". В цьому випадку ошатне вечірнє плаття легким рухом руки перетворюється в коротеньке літнє платтячко, яке можна надіти на вечірки і в кафе.

АКСЕСУАРИ. Зараз молоді жінки все частіше прикрашають свої сукні величезними бантами не в тон сукні, які вдало замінюють пояс і підкреслюють талію. У вухах - великі сережки зі стразами або каменями, часом - одна велика сережка. Правда, масивні прикраси з каменів краще надягати в тому випадку, якщо плаття прикрашене тільки вишивкою або мереживом. Якщо пару років тому все випускниці поголовно надягали діадемкі, то зараз це вважається поганим тоном.

За підрахунками "Сегодня", прикраси випускниці обійдуться в середньому в 150-200 гривень.

Якщо туфлі випускники будуть купувати на шпильці або високій платформі (це приблизно 400 гривень), то зазвичай батькам ще доводиться розщедрюватися на балетки (туфельки на плоскому ходу). А це ще плюс 200-300 гривень. Якщо говорити про сумочках, то одноосібним лідером сезону є клатч (невелика вечірня сумка). На голові зараз рекомендується робити звичайні укладання (без Гулей і букле). Хлопцям - теж звичайна укладання без гелю і воску.

Жіночий манікюр (нарощені нігті) зараз коштує в середньому 150 гривень, у фахівців на дому - 100 грн.

НАРЯД НАПРОКАТ. Напередодні випускних в донецьких газетах і на сайтах стали все частіше з'являтися оголошення "Здам вечірній випускну сукню напрокат". В середньому, за добу використання наряди стоять 500-1000 гривень. Правда, таке плаття знайти ще складніше, ніж купити. Сукня має не тільки сподобатися, але і підійти за розміром. Не дивно, що в оголошеннях вказується конкретні парамент дівчата, наприклад, 85-60-90, зріст 167 см. До того ж слід пам'ятати, що за порване, забруднені плаття доведеться викласти до 100% його вартості. А чи не поставити жодного цятки і не відірвати кружевцо за вечір, який плавно перейшов у ранок, майже неможливо.

Прикріплений файл:

Прикріплений файл:


Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Новости