Вирішуємо таку складну задачу, як вибір пральної машини

Пральна машина   - це вже давно не розкіш, а предмет першої необхідності в кожному будинку Пральна машина - це вже давно не розкіш, а предмет першої необхідності в кожному будинку. Ми, не замислюючись, користуємося нею, вибираючи вже звичні функції. Але, побутова техніка не вічна і рано чи пізно кожен з Вас може зіткнутися з такою неприємністю, як поломка пральної машинки. А за нею піде також нелегке завдання: вибір пральної машини. У наступних декількох пунктах викладені найважливіші критерії, які допоможуть дати відповідь на таке питання: «Як правильно вибрати пральну машину?».

  1. Важливо враховувати площу приміщення, де Ви плануєте помістити пральну машину. Так, якщо простір у Вас чітко обмежена, то варто вибрати пральну машину з вертикальним завантаженням. Це модель, кришка якого відкривається зверху. Її зручно ставити в маленькій ванній кімнаті або комори. Якщо ж простір особливо не обмежена, то можна зупинити вибір пральної машини на моделях з фронтальним завантаженням. Кришка її розміщена спереду, найчастіше під панеллю управління. Особливих відмінностей у функціях дані машинки не мають, головна скасувати - це розміри. Відзначимо один плюс машинки з передньої завантаженням - можливість використовувати в якості тумби або інший робочої поверхні.
  2. Якщо у Вас велика кухня, і за планом в ній призначене місце для пральної машини, то Ви завжди можете підібрати вбудовані моделі. Майте на увазі, що класичні машини не підійдуть для цієї функції, так як вони мають інші габарити. Перед тим, як вибрати пральну машину, обов'язково додавайте розміри ніші, в яку вона буде вбудовуватися. Як в магазинах техніки, так і в інтернет-магазинах, шукати такі пральні машини потрібно в окремому розділі: вбудована побутова техніка .
  3. Досить важливим критерієм, який впливає на те, яку вибрати пральну машину є кількість білизни, яке Ви плануєте в неї завантажувати. Якщо Ваша сім'я складається з двох-трьох чоловік, то можна купити модель, розраховану на 3 кг завантаження. Часто вони менше за розміром. Але, такі пральні машини вважаються нестандартними, тому ціна їх завжди вище. Найпопулярнішим же залишається варіант машинки на 6 кг.

    пральні машини

  4. Найважливіша деталь кожної машини пральної це, безсумнівно, барабан. Тому, перш ніж прийняти рішення, яку пральну машину вибрати, варто проаналізувати позитивні і негативні сторони матеріалу, з якого він зроблений. Сьогодні, крім барабанів з нержавіючої сталі, все частіше виробники використовують такий матеріал, як полімер або композит. Так, пластикові барабани відрізняються легкістю, екологічністю, вони не піддаються корозії і працюють тихо. До мінусів варто віднести відносну крихкість, що може привести до частих поломок пральної машинки.
  5. Ви можете також вибрати пральну машину за параметрами. Функціонал сучасних машинок дивує своєю різноманітністю. Режим швидкого прання, попереднє замочування, ефективне видалення плям, таймери, захист від маленьких дітей - далеко не весь перелік додаткових функцій, якими володіють сучасні пральні машини. Але, перед тим як вибрати пральну машинку, задумайтеся, чи будете Ви користуватися всіма цими сучасними «додатки». Адже часто вони істотно впливають на вартість машинки, але в підсумку використовуються господинями вкрай рідко.
  6. З огляду на стрімке зростання тарифів на електроенергію, все більш важливим фактором, на який споживач звертає увагу, перш ніж підібрати пральну машину , Це клас енергоспоживання. За міжнародною класифікацією машини класу A, B, C - найбільш економні. Важливо також поцікавитися, чи є у сподобалася Вам моделі функція регулювання кількості води в залежності від ступеня завантаження. Це допоможе Вам заощадити не тільки на обсязі води, використовуваної при кожному пранні, а й на кількість витрачається електрики і прального порошку.

    пральну машину

  7. Важливим фактором, який потрібно враховувати - це, якої марки вибрати пральну машину. Сьогодні ринок побутової техніки України просто перенасичений пропозиціями найрізноманітніших торгових марок. Але, тут рекомендуємо звертати увагу на ті бренди, які відомі покупцеві вже не один рік і зарекомендували себе тільки з позитивного боку. До них з упевненістю можна віднести Bosch , Electrolux , Hotpoint-Ariston , Whirlpool . Звичайно, ціна пральних машин даних брендів буде трохи вище, але це буде компенсовано якістю прання і довговічністю роботи. Так, наприклад, згідно зі статистикою машинки, вироблені в Німеччині, прослужать Вам 10-15 років, а ось моделі китайської зборки всього від 3 до 5 років. Вибрати марку пральної машини Вам допоможуть також відгуки користувачів, які вже не один рік користуються тією чи іншою моделлю.
  8. Ще до критеріїв, які впливають на вибір пральних машин варто віднести наступні: рівень шуму, кількість режимів віджиму, сушка білизни, захист від протікання, країна, в якій була зібрана машинка.

У наступних декількох пунктах викладені найважливіші критерії, які допоможуть дати відповідь на таке питання: «Як правильно вибрати пральну машину?

Новости