Вироби з сміття

Adalin.mospsy.ru

Кожен день ми викидаємо велику кількість різних непотрібних речей, в тому числі коробки. Великі і маленькі, різнобарвні і однотонні, з-під цукерок, взуття, побутової техніки. Цей список можна продовжувати до нескінченності. І мало хто з батьків замислювався, які гарні і оригінальні вироби виходять з цього непридатного матеріалу. Потрібно просто проявити творчі здібності та фантазію. Вироби з картонних коробок дуже люблять робити діти. Універсальність цього матеріалу дозволяє повністю розкрити свої творчі здібності. Повірте, навіть зараз, коли все готове можна купити в магазині, наші діти з не меншим задоволенням візьмуться за вироби з коробок.
Вироби з картонних коробок

З великих і маленьких коробок, витративши зовсім небагато часу і зусиль, можна зробити меблі і побутову техніку для дитячих ігор. Плиту, холодильник, пральну машину, ліжечко для ляльки, шафа - все це легко змайструвати з картонних коробок.

Кнопочки, конфорки, панелі управління, ручки - всі ці деталі можна або намалювати на картоні, або зробити зі старих, непотрібних CD-дисків, пластикових кришок від пляшок і ін. Непридатного матеріалу. Раковину замінить залізна миска, вбудована в коробку.

З великої картонної коробки, наприклад, від холодильника, можна зробити дитячий будиночок. Виконайте в ньому двері, вікна, постеліть килимок всередині будиночка, прикрасьте будиночок веселенькими фіранками, стіни обклейте красивими картинками, наклейками або дитячими малюнками.

З картонних коробок меншого розміру можна зробити будиночок для ляльок або лицарський замок.

Велику картонну коробку фантазія забрався всередину неї малюка з легкістю перетворить в машинку, літак або корабель. Мама і тато можуть допомогти малюкові організувати цікаву і корисну гру, доповнивши саморобний транспорт необхідними деталями. Кермо, колеса, фари - все це можна зробити з підручних речей, головне, проявити уяву.

З картонної коробки середнього розміру можна зробити акваріум.
З картонної коробки середнього розміру можна зробити акваріум
Маленькі діти люблять возити за собою іграшки на мотузочці. Проста виріб для малюків з картонної коробки - кішка або собачка з картону .

Вироби з картонної упаковки від яєць
Картонна упаковка від яєць - чудовий матеріал для дитячої творчості. Її легко різати, легко фарбувати, в упаковці від яєць не важко виконати при необхідності отвір.
З картонної упаковки від яєць виходять чудові тварини і комахи. Для багатьох виробів з цього непридатного матеріалу вам будуть потрібні лялькові очі і т.зв. синельної дріт (пухнаста дріт для виготовлення дитячих виробів). І те й інше можна купити в магазинах для творчості.

Як бачите, з картонної упаковки від яєць можна зробити велику кількість забавних звіряток і комах. Але, мабуть, краще за все з цього непридатного матеріалу виходять квіти. Для прикраси саморобних квітів добре використовувати намистинки, гудзики, помпони. Стеблинки квіточок найкраще зробити з т.зв. синельної дроту.

маска птиці
маска птиці   Вироби з картонних трубочок від туалетного паперу   З картонних трубочок від туалетного паперу можна зробити симпатичних тварин
Вироби з картонних трубочок від туалетного паперу
З картонних трубочок від туалетного паперу можна зробити симпатичних тварин. Наприклад, сову. Робиться ця саморобка з непридатного матеріалу буквально за кілька хвилин. Для цього треба просто зверху акуратно вм'ятий краю трубочки всередину. Потім домалювати або приклеїти пташці очі, дзьоб, крила. Попередньо можна пофарбувати трубочку фарбою. Більш докладну інструкцію см. тут .

Дівчаткам буде цікаво зробити з картонних трубочок корону своїми руками і новорічну прикрасу на ялинку.

Зараз у продажу можна знайти багато всіляких конструкторів на побудову лабіринтів, за якими потім передбачається катати кульки. Найпростіший варіант такої гри можна зробити самим.
Зараз у продажу можна знайти багато всіляких конструкторів на побудову лабіринтів, за якими потім передбачається катати кульки

Новости