Виробництва яких країн краще купувати пральки?

  1. Вважається, що кращі пральні машинки європейського виробництва. Але азіатська техніка теж не відстає...
  2. Відомі бренди пральних машинок

Вважається, що кращі пральні машинки європейського виробництва. Але азіатська техніка теж не відстає за якістю і надійності і є хорошою покупкою.

Будь-яка сучасна сім'я рано чи пізно стикається з проблемою вибору пральки для домашнього використання. У кожного свої думки щодо моментів, на які слід звернути увагу і які чинники следуюет врахувати при виборі. Більшість покупців враховують такі чинники як:

  1. витрата електроенергії;
  2. швидкість віджиму;
  3. місткість;
  4. функції;
  5. клас прання;
  6. ціна;
  7. країна виробник.

Вважається, що кращі пральні машини зроблені в Німеччині або Швеції, і по суті, це правда, техніка надійна, тихо працює, все в кращих традиціях. Тому і ціна на таку техніку висока. Також пральні машинки випускаються і в Італії, Франції, Польщі, Туреччині, Китаї, Росії і навіть в Фінляндії.

Виробництво топових і відомих брендів вивозиться в інші країни, в яких дешевша робоча сила. Наприклад, многая техніка марки Bosch збирається на заводах в Туреччині, Іспанії чи Польщі (залежить від конкретної моделі). Звичайно, виробництво йде чітко за німецькою технологією, але руками не «чистокровних арійців». Якість не відрізняється після переїзду виробництва в Туреччину або іншу країну, тому що більшість технологічних процесів роблять роботи, людський фактор у виробництві зведений до мінімуму.

Проте, покупці цікавляться країною-виробником пральної машинки, менш охоче люди купують техніку, зібрану в Китаї, але популярність бренду і привабливі ціни є більш вагомими факторами під час покупки техніки. За статистикою азіатські бренди типу Samsung і LG ламаються не частіше, ніж європейські бренди типу Bosch і Siemens.

Країни, в яких виробляються пральні машинки

Багато виробників пральних машинок намагаються розгорнути виробництво в тих країнах, де є велика кількість потенційних покупців, особливо це стосується недорогої техніки. Ще одним фактором щодо розміщення заводу є низька вартість робочої сили, якщо знизити вартість виробництва техніки, то прибутковість бізнесу буде вище. Виробники техніки намагаються ці два фактори поєднати і перевезти виробництво в Китай, Росію, Туреччину та інші країни.

Відомі бренди пральних машинок

Популярними брендами вважаються:

  • Ariston - італійський бренд, виробництво пральних машинок знаходиться в Італії;
  • Ardo - всі пральні машинки цієї марки виробляються в Італії;
  • Beko - турецька бренд, виробництво пральних машинок в Туреччині і в Росії;
  • Bosch - німецький бренд, виробництво пральних машинок знаходиться в Туреччині, Польщі, Росії та Іспанії, все залежить від типу і моделі пральної машини;
  • Candy - італійський бренд, виробництво знаходиться в Італії, Іспанії та Росії;
  • Electrolux - Швеція, заводи з виробництва є в Швеції, Німеччині, Італії та Росії.
  • Gorenje - Словенія, заводи є в країні походження бренду, і у Франції;
  • Indesit - Італія, виробництво більшості пральних машинок в Росії, фронтальні повнорозмірні моделі випускають в Італії;
  • LG - південнокорейський бренд, виробництво в Росії і в Туреччині.
  • Samsung - Південна Корея, виробництво всіх моделей є в Китаї і в Південній Кореї;
  • Siemens - німецький бренд і в Німеччині здійснюється виробництво.
  • Whirlpool - американський бренд, виробництво в Словаччині, Німеччині та Італії.
  • Zanussi - італійський бренд, виробництво в Італії, Швеції, Росії, Польщі та Франції.

Є і більш рідкісні європейські бренди високої якості, які випускаються в Німеччині, Франції, Італії та Великобританії: AEG, Brandt, Eurosoba, Hansa, Hoover, Miele, Kaiser та інші.

Звичайно, стандарт якості залежить від бренду і країни виробництва пральної машини. Але з огляду на, що абсолютно вся техніка проходить обов'язкове тестування, шлюб практично виключається. Тому, купуючи пральну машинку досить орієнтуватися на особисті переваги по функціоналу і ціну.

джерело: https://goo.gl/c2hz9L

Новости