Віртуальна карта Дніпропетровська: поновлення

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

11 грудня 2017, 17:10 Переглядів: 11 грудня 2017, 17:10 Переглядів:   Фото: discover-dp

Фото: discover-dp.com.ua.

Дніпро поступово стає цифровим. Днями чиновники мерії презентували пакет інтернет-інновацій, серед яких оновлена ​​карта міста, екосайт області та карта з туристичними визначними пам'ятками. Відтепер побувати в околицях природних чудес і заглянути в засіки деяких музеїв можна не виходячи з дому.

"Сегодня" пройшлася онлайн по цікавих маршрутах.

Розробники сайту "Мандруй Дніпропетровською областю" завдали на віртуальну карту кілька десятків маркерів, клікнувши по кожному з яких, можна опинитися в різних куточках області. Тут можна вибрати вподобану локацію, вивчити докладний опис і
завдяки функції "360 градусів" розглянути місце і околиці в деталях. Туристам ресурс допомагає відшукати найцікавіші місця на карті і скласти індивідуальний маршрут подорожі, а дніпряни можуть краще пізнати рідне місто і його околиці.

Наприклад, бажаючі можуть прогулятися по головній міській набережній, подивитися на одну з головних визначних пам'яток - діораму "Битва за Дніпро", а вже через секунду опинитися в улюбленому місці відпочинку городян - на Монастирському острові, помилуватися видом на водоспад "Реве поріг" і відкрити двері в храм Святителя Миколая.

Крім цього, з висоти пташиного польоту можна побачити озеро Солоний Лиман, а також середньовічний католицький монастир - костел Святого Миколая. Любителі важкої промисловості можуть порадувати себе екскурсією на криворізький завод-гігант "АрселорМіттал". А цінителі народного мистецтва можуть отримати справжнє задоволення, сидячи на затишному домашньому дивані, - відвідати центр творчості "Петриківка".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Віртуальний Дніпро: музей і набережна". інші Новини Дніпра дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Журавель Максим

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости