Віскі Джек Деніелс (Jack Daniel's) Види Джек Деніелс

Віскі Джек Деніелс (Jack Daniel's) Види Джек Деніелс 5.00 / 5 (100.00%) 2

Віскі Джек Деніелс (Jack Daniel's) являє собою найбільш популярне американське віскі, яке виробляють на винокурнях американського міста Лінчберг, що в штаті Теннесі.

Історія віскі Джек Деніелс починається в 1875 році, саме в цьому році Джаспер Ньютон Деніел заснував лікеро-горілчаний завод по виробництву Jack Daniel's продавалося в глиняних пляшках з пробками з кори дуба. Звична нині квадратна пляшка з'явилася через десять років, в 1895 році.

Звична нині квадратна пляшка з'явилася через десять років, в 1895 році

Світове визнання віскі Джек Деніелс прийшло в 1904 році, саме тоді цей напій отримав золоту медаль, на Всесвітньому ярмарку, як найкраще віскі в світі. У 1905 році Jack Daniel's завоював міжнародну золоту медаль на ярмарку в Бельгії. Далі бренд тільки набирав обертів.

Засновник бренду Jack Daniel's помер в 1911 році, його справу продовжив племінник Лем Мотлоу.

До 1988 року в рецептуру віскі Jack Daniel's не вносилося ніяких змін, саме в цьому році віскі цієї марки почали піддавати подвійної фільтрації, перша фільтрація до витримки, а друга після 4-х річної витримки напою. Дане вдосконалення додало напою велику витонченість і м'якість.

Види віскі Джек Деніелс (Jack Daniel's)

Jack Daniel's OLD NO. 7 Це найбільш популярний, а так само найбільш підробляється віскі в світі . Цей віскі має янтарний колір і має м'який смак, який поєднує в собі карамельно-ванільні і деревні нотки, з легким присмаком диму. Аромат досить легкий з приємною солодкістю і відтінками спецій, і диму. Як правило, Jack Daniel's OLD NO. 7 п'ють в чистому вигляді з додаванням льоду. Крім цього досить часто в нього додають газовану воду (содову) або просто воду.

Jack Daniel's SINATRA SELECT преміумного сорт віскі, який був випущений на честь знаменитого американського співака і актора Френка Сінатри. Даний вид віскі витримують в спеціальний бочках, завдяки чому він стає більш темним, ніж класичний OLD NO. 7. Для цього міцного віскі (45%) був розроблена спеціальна літрова пляшка, яка продається в спеціальній подарунковій упаковці з книгою про Френка Сінатру і віскі. Знавці не рекомендують поєднувати цей віскі з іншими напоями або закусками, а так само додавати лід. У чистому вигляді він найбільш хороший.

Jack Daniel's SINGLE BARREL COLLECTION Даний вид Джек Деніелс відноситься до категорії суперпреміум. Джек Деніелс Сингл Беррел є єдиним віскі від Джек Деніелс, який піддається фільтрації, як до витримки, так і після. Цей вид віскі прийнято вживати в чистому вигляді. Його смак м'який з нотами карамелі і ванілі, в ароматі відчувається запах дубової бочки, яка випалювалася.

Jack Daniel's GENTLEMAN JACK Відноситься до класу Люкс. Для виробництва цього віскі використовують, тільки добірні інгредієнти: ячмінь, кукурудза, жито, солод і чиста джерельна вода. Віскі піддається подвійної фільтрації і поміщається в нові обпалені дубові бочки. Віскі GENTLEMAN JACK має м'який смак з відтінками спецій і лакриці, в ароматі крім запаху обпаленої дуба відчуваються відтінки горіхів і солодких прянощів. Вживається або в чистому вигляді, або з додаванням льоду або навіть води.

Jack Daniel's TENNESSEE HONEY Джек Деніелс Теннесі Хані представляє собою суміш класичного віскі Джек Деніелс і медового лікеру. Смак напою досить солодкий, але при цьому не нудотні, солодкість напою доповнює кориця і спеції. Крім цього в смаку відчуваються смак груші і ірисок. Аромат Jack Daniel's TENNESSEE HONEY характеризується запахом меду і кориці. Цей віскі прийнято пити в злегка охолодженому вигляді, або з кавою.

Jack Daniel's TENNESSEE FIRE Цей новий віскі є 35 градусним алкоголем, який являє собою суміш класичного Джек Деніелс №7 і полум'яного коричневого лікеру, з чітким присмаком кориці.

Jack Daniel's WINTER JACK Це зимовий пунш, який Jack Daniel's випустив в 2012 році. Спочатку цей напій випускався для Німеччини. Крім класичного віскі до складу Jack Daniel's WINTER JACK входить кориця, гвоздика і яблука. Вміст алкоголю цього напою - 15%.

Вміст алкоголю цього напою - 15%

Новости