Віскі Jack Daniels 1 л (купити віскі Джек Деніелс 1000 мл)

  1. Купити Віскі Jack Daniel's Tennessee в інтернет магазині елітного алкоголю «Alco-sale» віскі Jack...

Купити Віскі Jack Daniel's Tennessee в інтернет магазині елітного алкоголю «Alco-sale»

віскі Jack Daniels 1 л (Джек Деніелс) являє собою напій з багатою історією. Він славиться своїми оригінальними смаковими характеристиками. Кожен, хто є цінителем віскі Джек Деніелс, знає, що існує ірландський і шотландський напій. Але, як правило, на цьому пізнання про елітний спиртному закінчуються. Примітно, що до цього дня Шотландія з Ірландією сперечаються про те, яка саме країна є першовідкривачем.

Ми пропонуємо вам відчути неймовірний смак карамелі, який плавно передає відчуття в роті абрикосового варення і ванілі. А димна післясмак змусить вас сповна насолодитися цим напоєм. Його витримували в бочках з дерева білого дуба близько 7 років.

Його витримували в бочках з дерева білого дуба близько 7 років

Різновиди елітного віскі Джек Деніелс

В процесі виготовлення цього напою практично не використовується цукор. До основних різновидів віскі Джек Деніелс можна віднести:

  • Солодовий. Експерти стверджують, що саме цей варіант є найкращим у всьому світі. Його готують з ячмінного солоду.
  • Зерновий. Цей віскі готують з кукурудзи. Як правило, застосовується при купажуванні.
  • Купажірованний. Це купаж із двох сортів віскі - солодового і зернового. Даний вид є найбільш затребуваним.

Ідеальний вид віскі підбирається індивідуально для кожного. Хтось любить один сорт, а хтось зовсім інший. Для того щоб визначитися, який саме напій вам до душі, необхідно продегустувати різні види.

Купити віскі Jack Daniels 1 літр можна в нашому інтернет-магазині Alco-Sale . Ми пропонуємо покупцям тільки оригінальні напої високої якості. Ціна віскі Jack Daniel's у нас порадує однозначно. Для того щоб замовити цей напій, вам необхідно зв'язатися з нами за контактним номером телефону. Або ж зробити замовлення онлайн.

Новости