Віскі Jack Daniels

  1. Віскі Jack Daniel's Віскі Jack Daniel's (Джек Деніелс) - найпопулярніший і багатьма улюблений алкогольний...
  2. Історія створення Jack Daniels Whiskey
  3. У чому відмінність Джек Деніелс від бурбона?
  4. Який склад у віскі Джек Деніелс - Jack Daniel's?
  5. Як правильно пити Джек Деніелс?

Віскі Jack Daniel's

Віскі Jack Daniel's (Джек Деніелс) - найпопулярніший і багатьма улюблений алкогольний напій в світі. Батьківщиною Джек Деніелс є Північна Америка. Ця марка віскі стала найкращим прикладом того, яка якість має алкоголь в США.

Родина Jack Daniel's

Батьківщиною Джек Деніелс є маленьке містечко в штаті Теннессі - Лінчберг. Цей віскі виробляють там вже більше ста років і називають віскі jack daniels tennessee. Його творець молода людина на ім'я Джаспер Ньютон Деніел, який в 1875 році вирішив заснувати лікеро-горілчаний завод по виробництву віскі. Цей працьовитий і геніальна людина зумів за 50 років перетворити з невеликої винокурні створити величезний концерн з виробництва віскі в США.

Читайте докладніше в якому штаті створили віскі Jack Daniel's

Читайте докладніше   в якому штаті створили віскі Jack Daniel's

Історія створення Jack Daniels Whiskey

У 13 років Джасперу дісталася його перша винокурня, а вже через 3 роки він мав ліцензію на виробництво легального алкоголю. Місцеве співтовариство в подальшому називали Джаспера - Джек, під цим ім'ям він і став відомий всьому світу. Джек настільки поринув у розвиток своєї улюбленої справи, що йому не вистачало часу на пристрій свого особистого життя. Він так і не зміг одружитися і мати дітей, а після його смерті бізнес перейшов у спадок племіннику Лему Джессу Мотлоу.

У чому відмінність Джек Деніелс від бурбона?

У США все алкогольні напої називаються бурбоном. Тільки Джек Деніелс (Jack Daniel's) має ексклюзивний «статус віскі» і входить до складу марочних алкогольних напоїв. Його головна відмінність від бурбона визнали на найвищому урядовому рівні.

Найголовніша відмінність криється в фільтрації віскі. Це відбувається через унікальну технологію за допомогою деревного вугілля клена. У процесі дистиляції та фільтрації через вугілля американського клена зі складу віскі майже повністю зникають сивушні масла, цукор і глюкоза, що надає віскі неповторний і м'який смак.

Який склад у віскі Джек Деніелс - Jack Daniel's?

  • Кукурудза - 80%
  • Жито - 12%
  • Ячмінь - 8%

Скільки градусів в віскі jack daniels?

Містить 40% алкоголю.

Як правильно пити Джек Деніелс?

Як правильно пити Джек Деніелс

Любителям марок віскі Теннессі рекомендуємо пити напій з льодом і бажано до прийому їжі. Таким способом ви зможете краще оцінити неповторний смак і аромат цього напою. Ідеальною температурою для вживання Джек Деніелс буде 18-21 градус. Елсі напій сильніше охолодити, то втрачається неповторний аромат віскі, а якщо сильніше нагріти, то від смак стає більш жорстким.

Також спробуйте:
Віскі, змішаний з холодним яблучним соком
Віскі з льодом і колою

Звичайно самий традиційний спосіб вживання віскі з лимоном. Останнім часом з віскі роблять безліч різноманітних коктейлів. Рекомендації до вживання Джек Деніеелс це не керівництво до дії. Найважливіше, щоб цей прекрасний напій приносив вам задоволення.

зберегти

зберегти

зберегти

зберегти

зберегти

зберегти

зберегти

зберегти

Який склад у віскі Джек Деніелс - Jack Daniel's?
Як правильно пити Джек Деніелс?
У чому відмінність Джек Деніелс від бурбона?
Який склад у віскі Джек Деніелс - Jack Daniel's?
Як правильно пити Джек Деніелс?

Новости