Високі кросівки купити, Nike

  1. Заповніть форму, і з вами зв'яжеться оператор:
  2. Високі кросівки
  3. Купити високі кросівки
  4. Високі кросівки Nike
  5. Купити в один клік

Дана підказка повинна з'явитися вище курсору, так як посилання знаходиться поруч з нижньою межею вікна. Труднощі із замовленням?

Дана підказка повинна з'явитися вище курсору, так як посилання знаходиться поруч з нижньою межею вікна Заповніть форму, і з вами зв'яжеться оператор:

наверх сторінки

Високі кросівки

Перші в світі високі кросівки (High-Top / High-Cut) з'явилися за участю баскетболіста Чарльза Тейлора і підприємця М. Конверса. Саме Converse All Stars стали родоначальниками високих кросівок, в яких ходять як знаменитості, так і прості люди. Що ж було особливого в перших високих кросівках-High-Top, що вони з такою швидкістю завоювали серця і уми снікерхедов по всьому світу?
Перші високі кросівки на гумовій підошві, спочатку створювалися для занять баскетболом, тому що такі снікери поєднують в собі незамінні якості: зменшення ризику розтягування ступні, міцний мисок і висоту до середини щиколотки. Такі моделі виявилися дуже популярними і незабаром почали поширюватися за межі ігрових майданчиків. Практично всі спортивні бренди з початку 80-х років вводять в свою лінійку моделі високих кросівок High. Так само існує термін High-Top Ankle Patch. Це свого роду логотип, який спочатку знаходився на внутрішній стороні снікери. Але після закінчення часу логотип почали виставляти «на показ», тобто з лицьового боку.

Купити високі кросівки

Існує кілька безсумнівних ікон серед високих кросівок: 1) Converse Chuck Taylor2) Nike Air Force 1. Ця модель крім високих вийшла так само в варіантах low і mid. Вже більше 20-ти років радує снікери співтовариство різними колірними рішеннями, але фаворитами залишаються звичайно ж білі міди.3) Air Jordan.После першого релізу в 1984 році стали найпопулярнішими кросівками Nike. На сьогоднішній момент кожна модель перевидавалася в оригінальних і зовсім нових колірних рішеннях, деякі не по одному разу.Почті вся модельна лінія представлена ​​саме високими кроссовкамі.4) Nike Dunk High. На даний момент найпопулярніша модель високих кроссовок.5) Supra - модель Skytop. Supra, в перекладі з латинської розшифровується приблизно так - «над і за межами звичного», коли ми говоримо «супра» перше що приходить в голову це високі кросівки, бренд перетворився завдяки саме своїм хайтопам в культ.6) Reebok PumpПіонерамі серії снікери Pump стали високі кросівки баскетбольні high-top, сталося це в 89-их роках. Кросівки Reebok Pump були дорогим взуттям на той момент на тлі іншого спортивного взуття тих років, завдяки чому стали показником статусу в той час. У 2000-х снікери перевидали з тих пір було багато вдалих Колаба з їх участіем.7) New Balance Баскетбольна модель BB880-випущена в біло-чорному варіанті, модель не мала великого спроса.9) Puma - високі моделі First Round, SKY HI. 10) Onitsuka Tiger-модель SAMD AZ HIПрімечаніеHigh-Cut-ще один варіант високих снікери. Деякі моделі називають не High, а «3/4». В інтернет магазині outpac, Ви зможете купити кросівки Nike оптом в роздріб виключно високої якості.

Високі кросівки Nike

На даному етапі, безумовним лідером по виробництву кросівок іменованих Hi-Top є компанія Nike, слово поєднання "високі Найк" на даний момент є втіленням високих кросівок, високі кросівки Найк можна побачити не тільки на ногах снікерхедов, але і топових зірок шоу бізнесу, незважаючи на постійні варіації і гонитвою за бурхливо розвивається снікери культурою навіть брендів першої лінії, високі кросівки nike залишаються лідером в індустрії високих снікери. Чергове тому підтвердження це сотні тисяч копій фейк, лідер серед яких в цьому сумнівному хіт-параді, саме високі кросівки nike.

Купити в один клік

Купувати з Outpac стало ще простіше. Виберіть бажаний розмір і підтвердіть своє замовлення:

Труднощі із замовленням?
Що ж було особливого в перших високих кросівках-High-Top, що вони з такою швидкістю завоювали серця і уми снікерхедов по всьому світу?

Новости