Виставка «НОВОРІЧНИЙ ПОДАРУНОК»

Стильні валянки російського виробництва на виставці «Новорічний подарунок»

Стильні валянки російського виробництва на виставці «Новорічний подарунок»

Валянки - це традиційна взуття російського народу. Чобітки з вовни надійно захищали ноги від найсуворіших морозів і були дуже довговічними. Через багато років ця оригінальна і практичне взуття знову завойовує серця модниць. Сьогодні валянки переживають друге народження і стають все більш популярними.

Сьогодні валянки переживають друге народження і стають все більш популярними

На відміну від старовинних валянок, сучасні модні валянки оснащені влагозащитной гумовою підошвою, що дозволяє носити їх навіть в міських умовах. Це взуття незамінна для холодної зими. Їх носять чоловіки, жінки і діти. Сучасні валянки що не промокає і мають стильний дизайн. Дизайнери із задоволенням експериментують з типами підошви валянок, і сьогодні модниці можуть насолоджуватися валянками на підборах, плоскій підошві або танкетці . Крім цього, модні валянки можуть бути абсолютно будь-якого кольору - традиційна для валянок сіро-коричнева колірна гамма значно розширилася з використанням нових видів барвників.

Крім цього, модні валянки можуть бути абсолютно будь-якого кольору - традиційна для валянок сіро-коричнева колірна гамма значно розширилася з використанням нових видів барвників

Чи не єдине, що залишилося незмінним - матеріал, з якого виробляють валянки. Сьогодні, як і сотні років тому, ці чобітки створюються з чистого овечої вовни. Такий матеріал не тільки теплий, але і екологічно чистий, зберігає тепло, не пропускає вологу і володіє відмінною повітропроникністю, а крім того, для виробництва валянок не потрібно вбивати овець - захисники тварин можуть сміливо носити валянки без найменших докорів сумління.

Такий матеріал не тільки теплий, але і екологічно чистий, зберігає тепло, не пропускає вологу і володіє відмінною повітропроникністю, а крім того, для виробництва валянок не потрібно вбивати овець - захисники тварин можуть сміливо носити валянки без найменших докорів сумління

А завдяки різним видам декору, можна підібрати не тільки теплі і зручні, але і вельми оригінальні чобітки - з вишивкою, камінцями, заклепками або декоративною строчкою.

На нашому стенді ви знайдете величезний асортимент яскравих модних красивих моделей на будь-який смак і за доступними цінами. Це відмінна альтернатива теплим зимовим чобіт, вони підійдуть до будь-якого образу і створять неповторний, що запам'ятовується імідж.

Більш докладно познайомитися з асортименту авторських валянок ви можете на виставці-ярмарку «Новорічний подарунок» стенд А121. Безкоштовні квитки скачайте тут .

Виставка-ярмарок «Новорічний подарунок» пройде з 10 до 13 грудня 2015р. в Петербурзькому СКК. Детальніше про заходи виставки ви дізнаєтеся на нашому сайті. Час роботи виставки: 10 - 12 січень 2015 р 11:00 - 20:00 13 грудня 2015 р 11:00 - 18:00.


Новости