Виставка-ярмарок нерухомості "Моє житло" пройде з 6 по 9 жовтня в ВЦ "КубаньЕКСПОЦЕНТР" Фінанси | Форуми | Конгреси

Виставка "Моє житло" і НП "Кубанська палата нерухомості" підписали угоду про співпрацю

Виставка Моє житло і НП Кубанська палата нерухомості підписали угоду про співпрацю

/ Червень, 2016 / Генеральний директор ВЦ "КубаньЕКСПОЦЕНТР" Станіслав Васильєв і президент НП "Кубанська палата нерухомості" Володимир Карасенко підписали угоду про партнерство напередодні проведення виставки нерухомості "Моє житло", яка пройде з 6 по 9 жовтня 2016 року в Краснодарі на зіповскій , 5.


В основних положеннях угоди говориться про підготовку ділової програми виставки, проведення спільних навчальних, наукових конференцій, вебінарів, самітів, виставок, конкурсів та інших заходів, спільне проведення аналітичних досліджень різних сегментів ринку нерухомості, створенні та веденні спільних баз даних гравців галузі міста, краю і регіонів РФ.
Виставка "Моє житло" вже другий рік працює в тісному контакті з НП "Кубанська палата нерухомості", що дозволяє чуйно вловлювати тенденції гравців ринку нерухомості, а також мінливі потреби покупців нерухомості.
Купити квартиру і підготуватися до ремонту тепер можна на одному майданчику
Виставка-ярмарок нерухомості "Моє житло" і інтер'єрна виставка оздоблювальних матеріалів для ремонту і дизайну "Затишний будинок" пройдуть з 6 по 9 жовтня 2016 року у зіповскій, 5.
Рішення про проведення проектів спільно було прийнято 1 червня організаторами виставок - ВЦ "КубаньЕКСПОЦЕНТРОМ" і КВК "Сіті ЕКСПО".
Виставка нерухомості "Моє житло" пройде вже втретє, а "Затишний будинок" - вперше.
Смакота виставок на одному майданчику, дозволить відвідувачам не тільки підібрати нову квартиру, дізнатися умови іпотечного кредитування, отримати консультацію юриста, а й вибрати всі необхідні матеріали для ремонту і дизайну.
Виставка нерухомості "Моє житло" пройде в ВЦ "КубаньЕКСПОЦЕНТР" (г. Краснодар) з 6 по 9 жовтня 2016 року.
В основних положеннях угоди говориться про підготовку ділової програми виставки, проведення спільних навчальних, наукових конференцій, вебінарів, самітів, виставок, конкурсів та інших заходів, спільне проведення аналітичних досліджень різних сегментів ринку нерухомості, створенні та веденні спільних баз даних гравців галузі міста, краю і регіонів РФ Адреса ВЦ "КубаньЕКСПОЦЕНТР": 350010 Краснодарський край, г. Краснодар, вул. Зіповскій, д. 5
Виставковий центр "КубаньЕКСПОЦЕНТР" - популярна майданчик міста Краснодара для проведення виставок, ярмарків і фестивалів. ВЦ "КубаньЕКСПОЦЕНТР" є членом Російського Союзу Виставок і Ярмарків.

Контактна інформація:

Виставковий центр "КубаньЕКСПОЦЕНТР" (ВЦ "КубаньЕКСПОЦЕНТР")

Новости