Виставка «Мисливство та рибальство-2011» в БелЕКСПО, рибальські снасті, новинки

Виставку-ярмарок «Мисливство та рибальство Виставку-ярмарок «Мисливство та рибальство. Весна-2011 », яка пройде з 10 по 13 березня 2011 року, очікують серйозні зміни, повідомив кореспонденту порталу www.interfax.by її куратор Віктор Новиков.

«Ми сьогодні формуємо програму виставки, а також приймаємо заявки на участь від експонентів. Вже зараз очевидно, що виставку очікують значні зміни - її учасники готові оновити асортимент продукції, що виставляється. Крім того, планується посилити ділову і розважальну програму », - зазначив Віктор Новиков.

Керівник виставки зазначив, що зміни викликані «серйозним аналізом побажань експонентів і відвідувачів минулих виставок», а також «розвитком ринку рибальських і мисливських товарів». За словами Новікова, планується, що на стендах експонентів з'являться новинки ринку рибальських товарів, які раніше не поставлялися в Білорусь.

Крім того, зазначив він, за традицією окремий блок виставки буде присвячений полюванні і туризму.

Як повідомив кореспонденту порталу www.interfax.by директор УП «Белгосохота» Василь Гурков, «в планах - проведення в рамках виставки ряду нових презентацій, салонів та конкурсів». «Крім того, вперше за кілька років планується виставити ряд стендів з іноземним мисливською зброєю», - розповів керівник Белгосохоти, додавши, що «дуже серйозно буде представлений туристичний блок».

Що ж стосується учасників виставки, то її керівник В. Новіков зазначив, що «вже сьогодні попередні заявки подали практично всі найбільші експоненти, що брали участь в попередніх виставках, а також нові компанії, тільки недавно вийшли на ринок».

Виставка «Мисливство та рибальство. Весна-2011 »пройде з 10 по 13 березня в павільйоні« БелЕкспо »за адресою: Мінськ, вул. Я. Купали, 27.

Новости