Виставу закінчено: Пригожин відкликав позов проти Волочкової

Російський продюсер прикрився трагічними подіями в Україні Російський продюсер прикрився трагічними подіями в Україні   Фарс під назвою «Російський продюсер Йосип Пригожин і популярна співачка Валерія проти скандальної балерини Анастасії Волочкової» закінчено

Фарс під назвою «Російський продюсер Йосип Пригожин і популярна співачка Валерія проти скандальної балерини Анастасії Волочкової» закінчено. Продюсер заявив, що у зв'язку з подіями в Україні, в яких за останній час загинуло багато людей, він відкликає свій позов проти Волочкової зі звинуваченнями в занятті проституцією.

Шляхетний Пригожин усвідомив, що така справа може в першу чергу нашкодити родині 38-річної Анастасії і негативно позначитися на її 10-річної дочки Аріадні.

як повідомляє super.ru , Пригожин заявив:

«У зв'язку з ситуацією на Україні ми хочемо висловити співчуття сім'ям загиблих і постраждалих ... У момент глобальних історичний потрясінь має бути не до з'ясувань особистих відносин .... Не хочу давати Волочкової привід для додаткового піару, мені набридла ця бруд».

Нагадаємо, що скандал в російському шоу-бізнесі виник на грунті висловлювання Волочкової щодо позиції Пригожина і Валерії, які підтримали анексію Криму і схвалили агресивну політику Путіна по відношенню до України. Тоді балерина обізвала відомих артистів «політичними повіями». Саме цей оборот обурив сімейство відомої співачки і змусив її чоловіка подати на Анастасію в суд за вигаданим звинуваченням.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

Новости