ВІСТІ: ІВАНОВ НАЗВАВ ДАТУ "РЕЗУЛЬТАТУ" РОСІЇ ЗІ ПОРТОВ ПРИБАЛТИКИ

  1. Новини На проведеному вчора вдень в Санкт-Петербурзі засіданні Морської колегії при уряді РФ нині...
  2. Урочистий захід на честь святкування 85-річчя органів рибоохорони Росії
  3. Органи внутрішніх справ на транспорті відзначили 100-річний ювілей від дня утворення
  4. Калінінградський рибний порт відвідав заступник керівника Федерального агентства з рибальства Петро...
  5. Візит Міністра сільського господарства Калінінградській області Шевцової Наталії
  6. Навчання при НС на воді
  7. Церемонія посвяти в курсанти та студенти БГАРФ
  8. 29 вересня «День відкритого борту» на барці «Крузенштерн»
  9. Семінар-презентація нового буксира компанії Damen
  10. Привітання ювілярів порту

Новини

На проведеному вчора вдень в Санкт-Петербурзі засіданні Морської колегії при уряді РФ нині обіймає в кабінеті міністрів посаду заступника голови Сергій Іванов зробив гучну заяву, пообіцявши, що до 2015 року Росія припинить експорт будь-яких вантажів черга порти Прибалтики, оскільки "у нас буде достатньо своїх пропускних спроможностей ". Правда, перш, прямо під час засідання, він поцікавився у голови Мінтрансу, яка структура вантажів, що вивозяться через порти трьох прибалтійських держав з Росії. За словами Ігоря Левітіна, на сьогоднішній день близько 80% вантажів - це нафтопродукти.

При цьому міністр звернув також увагу на те, що необхідно створювати умови не тільки для скорочення експорту через порти суміжних держав, а й для збільшення імпорту різних товарів в Росію. "Ми думаємо про те, щоб зробити привабливим імпорт високотехнологічних товарів і автомобілів, які поки розвантажуються в портах Фінляндії та Прибалтики", - зазначив Левітін. Він також вважає за потрібне створювати в російських портах інфраструктуру для прийняття продовольчих швидкопсувних вантажів, передає ІТАР-ТАСС.

Підводячи підсумки обговорення цього питання, Іванов підкреслив, що "перед нами стоїть двоєдине завдання - повністю припинити експорт через прибалтійські країни нафтопродуктів і вугілля і збільшити можливість прийому через наші порти обладнання, продовольчих товарів та інших вантажів". "Розвиток портів на Балтиці має відчутну для всіх росіян економічну мету. Тим самим ми все менше і менше будемо здійснювати експорт будь-якої нашої продукції через порти Прибалтики і все більше і більше завантажувати наші порти, підвищувати податки, платити заробітну плату нашим, а не іноземним громадянам ", - впевнено заявляв він ще в бутність першим віце-прем'єром.

  1. Нові порти підвищать незалежність Росії WillBe.ru

Читайте також:

У Калінінградській транспортній прокуратурі проводиться Всеросійський день прийому підприємців

Відповідно С Розпорядженням Генерального прокурора Російської Федерації від 03.03.2017 № 139 / 7р «Про організацію проведення в органах прокуратури Російської Федерації Всеросійського дня прийому підприємців» зазначений день прийому проводиться органами прокуратури в робочий час в перший вівторок кожного місяця.


Урочистий захід на честь святкування 85-річчя органів рибоохорони Росії

Урочистий захід на честь святкування 85-річчя органів рибоохорони Росії

У Калінінграді 12 квітня 2019 року відбулася урочистий захід, на честь святкування 85-річчя органів рибоохорони Росії за участю заступника Голови Уряду Калінінградської області Гаррі Гольдмана.


Органи внутрішніх справ на транспорті відзначили 100-річний ювілей від дня утворення

Органи внутрішніх справ на транспорті відзначили 100-річний ювілей від дня утворення

У Палаці культури залізничників відбулися урочисті збори, присвячені святкування 100-ї річниці з Дня утворення органів внутрішніх справ на транспорті в Росії.


Калінінградський рибний порт відвідав заступник керівника Федерального агентства з рибальства Петро Савчук

Калінінградський рибний порт відвідав заступник керівника Федерального агентства з рибальства Петро Савчук

В ході робочої поїздки в Калінінградську область Петро Степанович Савчук оцінив стан рибогосподарського комплексу регіону.


Візит Міністра сільського господарства Калінінградській області Шевцової Наталії

Візит Міністра сільського господарства Калінінградській області Шевцової Наталії

13 грудня 2018года відбувся візит Міністра сільського господарства Калінінградській області Шевцової Наталії Євгенівни в «Калінінградський морський рибний порт» - Калінінградський філія ФГУП «Нацрибресурс».


Навчання при НС на воді

Навчання при НС на воді

В рамках робочої поїздки глави МНС Росії Євгенія Миколайовича Зінічева, 11 жовтня 2018 року на території Калінінградського морського рибного порту було проведено навчання з відпрацювання міжвідомчої взаємодії при НС на воді, пов'язаних із зіткненням суден і подальшим виникненням пожежі.


Церемонія посвяти в курсанти та студенти БГАРФ

Церемонія посвяти в курсанти та студенти БГАРФ

29 вересня на території 18 причалу Калінінградського морського рибного порту пройшла церемонія посвяти в курсанти та студенти БГАРФ.


29 вересня «День відкритого борту» на барці «Крузенштерн»

29 вересня «День відкритого борту» на барці «Крузенштерн»

29 вересня 2018 з 11.00 до 16.00 планується проведення «Дня відкритого борту» на барці «Крузенштерн», отшвартовалісь на 18 причалі в рибному порту.


Семінар-презентація нового буксира компанії Damen

Семінар-презентація нового буксира компанії Damen

На базі порту проведено семінар-презентація нового буксира компанії Damen (Нідерланди).


Привітання ювілярів порту

У 2018 цього року є співробітники, які пройшли разом з Калінінграда морським рибним портом свій трудовий шлях протягом 50,40 років, пережили злети і падіння, підйом і спад вантажообігу, але залишилися вірні своєму рідному підприємству.


Новости