Вітер, вітер ти могутній ...

Вітер викликає бурю різноманітних емоцій у більшості з нас, починаючи від віянь романтикою в теплий літній вечір на березі моря, закінчуючи почуттям страху під час найсильніших стихійних лих Вітер викликає бурю різноманітних емоцій у більшості з нас, починаючи від віянь романтикою в теплий літній вечір на березі моря, закінчуючи почуттям страху під час найсильніших стихійних лих. Проте, прогрес і технології не стояли на місці, і ми зуміли використовувати силу настільки потужною стихії, перетворюючи її в екологічно чисту енергію, яка як і раніше продовжує набирати популярність і до цього дня.

Ключовим гравцем у розвитку вітряної електроенергії є Китай у зв'язку з несприятливою екологічною ситуацією в країні завдяки чому в 2015 році кожну годину запускалося по дві нових вітряних станції. Другим потужним гравцем є США, де вітроенергетика є найбільш швидко розвивається галуззю відновлюваної енергетики в країні.

У зв'язку з цим мене зацікавила компанія Pattern Energy Group, яка займається в США керуванням 18-ю вітровими електростанціями із загальною потужністю 2,644 ГВт. При цьому менеджмент компанії планує подвоїти сукупний потужність вироблення електроенергії до 2019 року до 5 ГВт.

Також мені стало відомо, що у Pattern Energy Group укладені довгострокові контракти на поставку електроенергії, причому середній термін договорів становлять від 20 до 25 років у зв'язку з чим у неї будуть стабільні грошові потоки протягом багатьох років.

Крім цього, для мене як інвестора важливо, що Pattern Energy Group стабільно збільшує дивідендні виплати, причому на поточний момент дивідендна прибутковість становить цілих 8,4%.

Акції Pattern Energy Group входять в нашу флагманську стратегію " US. інноваційна ", Орієнтовану на інвестиції в компанії, що працюють в" проривних "секторах, які буквально революційно змінюють навколишні нас технології. Це інформаційні технології, біотехнології / фармацевтика і альтернативна /" чиста енергетика ". Крім акцій можливі вкладення в ETF - як певної тематичної спрямованості ( наприклад, cyber security, cloud computing, robotics, AI, big data і т.д.), так і географічної (наприклад, китайські високотехнологічні компанії).

Новости