Витратити Спасибі від Ощадбанку (Список магазинів / партнерів) 2019

  1. Що являє собою програма лояльності
  2. Як працює система накопичення
  3. Використання бонусів
  4. 1 Розрахунки в магазинах
  5. 2 Через інтернет-магазини
  6. 3 Використання балів на подорожі
  7. 4 Портал «Враження»
  8. 5 Портал «Онлайн»
  9. Як знайти партнера і розмір знижки
  10. Відгуки користувачів
  11. Відповіді на запитання
  12. Чи може Сбербанк заблокувати бонусний рахунок?
  13. Чи можуть бути накладені обмеження при нарахуванні бонусів?
  14. висновок

У кредитних організаціях існують різні програми лояльності. Їх метою є залучення клієнтів до банківських продуктів, популяризація пропозицій кредитних організацій, розширення кола користувачів послугами. Ощадбанк пропонує для своїх клієнтів програму « Спасибі від Ощадбанку ».

Вона має на увазі нарахування бонусів при покупках за картками з можливістю оплати ними наступних придбань власником картки. Витратити бонуси Дякую можна в різних торгових точках, в т. Ч. В інтернет-магазинах, при заправках на АЗС, на станціях СТО автомобілів, при покупках квитків і т. Д.

зміст сторінки

Що являє собою програма лояльності

Організатором програми є ПАТ Сбербанк, вона безстрокова, підключатися до неї можуть усі клієнти, які мають карту кредитної організації. «Спасибі від Ощадбанку» - це програма, що дозволяє накопичувати бонуси при розрахунках по карті, для оплати ними покупок в компаніях-партнерах.

Сайт програми в інтернеті spasibosberbank.ru :

ru   :

Програма має свої групи в соціальних мережах

ВКонтакте https://vk.com/spasibosb

Однокласники https://ok.ru/spasibosb

Накопичувати і витрачати бонуси Спасибі можуть тільки учасники, які зареєструвалися в програмі. Це можна зробити за допомогою Інтернет банку Сбербанк Онлайн, через банкомати кредитної організації, за допомогою мобільного банку.

Як працює система накопичення

Для накопичення балів, слід здійснювати покупки по картці. При розрахунках покупцеві буде повернуто 0,5%. Якщо операція здійснюється через компанії, які є партнерами Ощадбанку, величина бонусів може бути до 20%:

  • при купівлі авіаквитків, залізничних квитків, при бронюванні готелів нараховується 5% бонусами;
  • відвідування культурних заходів може дати можливість повернути вартість квитків у вигляді бонусів до 15%;
  • додатково бонуси можна накопичити при придбанні купонів, подарункових сертифікатів, сувенірів, благодійних листівок.

Для того, щоб користувач не пропускав акції з бонусами Спасибі, він може підписатися на розсилку пропозицій. В цьому випадку всі актуальні тимчасові можливості з нарахуванням підвищеної кешбек. Інформація щодо приєднання нових партнерів, розігрування призів, будуть доставлятися клієнту через смс-повідомлення або на адресу електронної пошти.

Використання бонусів

Інформація про використання бонусів знаходиться в розділі сайту програми «Як використовувати».

Витрачати бонуси можна при різних покупках по карті: розраховуватися в великих торгових мережах, в інтернет-магазинах, купувати квитки для поїздок, квитки на концерти, спектаклі, виставки, кіно та інші культурні заходи, за рахунок бонусів можна купувати купони або витратити їх на благодійність .

1 Розрахунки в магазинах

Перелік магазинів, які є партнерами банку в конкретному регіоні, представлений на сайті. Серед них є великі роздрібні мережі, ексклюзивні магазини, бутіки, представництва іноземних компаній. Середня знижка при оплаті картою складе від 2 до 7%.

Максимальну знижку надають компанії «Медси», «Бургер Кінг», «Gafe CENTRAL» до 10%, мінімальну магазин «Пятерочка» - 0,5% за кожну покупку. Перелік компаній, розмір знижки, можуть відрізнятися по регіонах, категоріям, типам карт.

2 Через інтернет-магазини

Оплата бонусами через інтернет-магазини проводиться аналогічно, як в стаціонарних торгових точках.

Повний Список магазинів - наведено нижче !!!

Різницею є те, що тут скористатися будь-яким товаром можуть жителі всіх регіонів. Розгалужена філіальна мережа Ощадбанку робить карткові продукти доступними в усіх областях, краях, республіках РФ. Наявність інтернету дозволяє проводити розрахунки дистанційно.

Через інтернет можна не тільки придбати товар, але і оплатити послугу, купити квитки і т. Д. Максимальні знижки на сьогоднішній день надає Компанія «Biglion» - до 50-90%.

Проведені компаніями акції, роблять оплату бонусами Спасибі ще більш вигідною і привабливою. Наприклад, до 1 червня 2018 року діє акція: при купівлі товару в інтернет-магазині «Кантата» за 500 рублів, покупець отримує купон на подарунковий набір від галереї смаків за 500 бонусів.

3 Використання балів на подорожі

Представлений на сайті портал «Подорожі» дозволяє власнику картки замовляти залізничні та авіаквитки, бронювати готелі, брати в оренду автомобілі по Росії і за кордоном і розплачуватися бонусами. Найбільш популярними напрямками є: Москва, Санкт-Петербург, Нью-Йорк, Лас-Вегас, Дубай, Прага і т.д.

Максимальний розмір знижки при обміні на бонуси 99%. При виникненні питань, клієнт може звернутися до співробітників компанії по телефону гарячої лінії або онлайн. Підтримка клієнтів надається цілодобово.

4 Портал «Враження»

За рахунок бонусів Спасибі можливе придбання квитків на концерти, в театри, шоу, інші розважальні та культурні заходи, які проводяться в місті місця знаходження власника картки.

Оплатити бонусами можна до 99% вартості квитка. Наприклад, до актуальних подій відноситься концерт Guns N 'Roses на стадіоні «Відкриття Арена», який пройде 13.07.2018 року. За придбання квитків можна заробити до 1000 балів, при купівлі квитків в рахунок балів можна оплатити до 99% його вартості (при наявності достатньої кількості бонусів на рахунку).

5 Портал «Онлайн»

Даний напрямок витрати Спасибі має на увазі можливість за рахунок бонусів купувати подарункові сертифікати, обмінювати бали на придбання прикрас в інтернет-магазинах, оплачувати перегляд фільмів.

Найбільш популярні напрямки витрачання:

  • за 150 Дякую можна придбати 100 ОК в соціальній мережі «Однокласники» протягом 2018 роки;
  • Як 1000 бонусів варто знижка в М. Відео в 1 тис. Р., При покупках по промокодом від 2 тис. Р. знижка сягає 50%;
  • За 500 Дякую можна придбати знижку в розмірі 500 р. на сайті Apteka.ru, мінімальна сума покупки 1 тис. р., акція діє з 12.05.2018 року;
  • Тисячу дев'яносто дев'ять Спасибі варто оплата 3-х місячної підписки на канал Амедіатека.

На сайті є інформації про кількість купонів по акції.

Якщо користувач бажає витратити бонуси Спасибі на благодійність, він може перерахувати їх в БФ «Подаруй життя», Фонд продовольства «Русь», дитячий хоспіс в Москві «Будинок з маяком», БФ «Галча», службу допомоги «Милосердя», і т. д.

Крім купонів Спасибі, клієнти можуть придбати купони Biglion, Купікупон.

Biglion можна придбати за рахунок накопичених бонусів Спасибі, знижка по купонах поширюється на розважальні заходи для дітей та дорослих. Наприклад, квиток в «Дитячий місто професій», містечко майстрів «Мастерславль», оплата 5 годин гри в Play Day в ТРК «Глобал Сіті», заїздів на карті, відвідування «Кімнати МіМішек» і т. Д.

Купікупон можна купувати за рахунок Спасибі і розплачуватися їм при відвідуванні аквапарку, замовленні піци в Lana Pizza, замовлення пива та інших напоїв в ресторані «Дорф», замовляє їжу і напої через службу доставки «Перепечко» і т. Д. Наявність купона дозволяє отримати знижку до 50-98%.

Витрачати купони можна на спорт, розваги, покупки, мийку, шиномонтаж автомобіля. Споживач може купити майстер-класи, навчатися водінню в ДОСААФ, оплату курсів з масажу, візажу, нарощування нігтів, вій і т. Д.

Як знайти партнера і розмір знижки

Щоб витратити бонуси Спасибі вигідно, слід переглянути актуальні пропозиції на сайті програми.

Для цього буде потрібно зробити наступне:

  1. Зайти на сайт https://spasibosberbank.ru/ , В розділ «Як використовувати».
  2. Вибрати потрібному напрямку витрачання бонусів Дякую.
  3. У запропонованому списку партнерів ввести регіон, вибрати категорію придбання, проставити тип карти. Можна здійснити пошук за назвою партнера.
  4. Якщо не вводити точні параметри, система виведе всі актуальні пропозиції компаній-партнерів банку.
  5. Вибравши потрібну компанію, можна зайти на вкладку її сайту і переглянути умови нарахування та витрачання бонусів Ощадбанку.

Список магазинів, які приймають бонуси Спасибі від Ощадбанку

Коли відбувається оплата бонусами через касу, продавця слід заздалегідь про це попередити, інакше буде списана сума за рахунком. Якщо покупка оплачується онлайн, користувач самостійно визначає, як він буде розраховуватися бонусами або грошима.

Відгуки користувачів

У зв'язку з тим, що програма має власні групи в соціальних мережах, споживачі можуть залишати неупереджені відгуки про її роботу, вносити пропозиції щодо поліпшення якості послуги. «Спасибі від Ощадбанку», за відгуками користувачів, є поширеною і популярною програмою серед москвичів, петербуржців, жителів інших мегаполісів РФ.

Для громадян, які проживають в невеликих містах, вибір використання бонусів Спасибі не дуже великий. Розширюють можливості інтернет-магазини, замовлення квитків, бронювання готелів онлайн і т. Д.

Серед негативних відгуків зустрічаються такі моменти, як відсутність того чи іншого представництва компанії-партнера в місті, то, що велику суму бонусів на дорогу покупку складно накопичити, т. К. Повернення коштів з усіх придбань становить всього 0,5%, є кредитні організації , що пропонує більший кешбек з усіх покупок.

Відповіді на запитання

В який термін необхідно витратити бонуси, щоб вони не згоріли?

Згідно з Правилами, анулювання бонусів проводиться в наступних випадках:

  1. Коли протягом року власник картки не робить за рахунком ніяких операцій. В цьому випадку згоряють всі накопичені бали.
  2. Термін дії бонусів 36 місяців з моменту їх нарахування. Якщо в цей час ними не було оглянуто розрахунок, на наступний місяць після закінчення терміну, вони будуть списані.
  3. Якщо користувач повернув карту банку, розірвавши договір про Карту.
  4. При виключення клієнта з числа учасників програми.

Чи може Сбербанк заблокувати бонусний рахунок?

Якщо уповноважені структури угледіли в діях клієнта порушення Правил програми, зловживання правилами проводяться Акцій, якими привілеями для клієнтів, бонусний рахунок може бути заблокований до з'ясування обставин.

Чи можуть бути накладені обмеження при нарахуванні бонусів?

Обмеження можуть накладати банк і Партнер. Компанія-партнер може накласти обмеження щодо застосування бонусів при покупці товарів в його магазині, висунути власні умови розрахунків бонусами. Дані вимоги будуть доступні для покупців безпосередньо в торговій точці або на сайті.

Банк може встановити обмеження в тому випадку, якщо попередньо за тиждень проінформує про це Учасників програми через сайт.

висновок

Витрачати бонуси Спасибі від Ощадбанку сьогодні стає доступним для широкого кола користувачів картами кредитної компанії. Банк є найбільшою кредитною організацією РФ, тому багато бажаючих серед комерційних компаній стати його партнерами, брати участь в бонусної програмі.

Це дозволяє розширювати коло клієнтів партнерів, відкриває можливість для запуску нових торговельних точок, зон присутності в мегаполісах і невеликих містах. Карткові продукти Ощадбанку охоплюють населення всієї Росії, тому програма буде продовжувати розвиватися, поширюватися і залучати для банку нових клієнтів.

Дивіться ВІДЕО, як зареєструвати карту для отримання бонусів Спасибі:

Чи можуть бути накладені обмеження при нарахуванні бонусів?
Чи може Сбербанк заблокувати бонусний рахунок?
Чи можуть бути накладені обмеження при нарахуванні бонусів?

Новости