Віза на Багами - оформлення візи на Багами самостійно, вартість, пакет необхідних документів

  1. Віза на Багами Громадянам Росії для відвідин Багамських островів на термін, що не перевищує 90 днів,...

Віза на Багами

Громадянам Росії для відвідин Багамських островів на термін, що не перевищує 90 днів, віза не потрібна. При цьому забороняється працювати на островах.

У разі якщо планується більш тривале перебування на островах або будь-яка діяльність, пов'язана з ізвленіечіем прибутку на Багамах, візу необхідно оформляти наперед в візових центрах Великобританії.

Консульський збір за візу становить $ 83, додатково може стягуватися збір у розмірі $ 116 - в разі необхідності відправлення документів на розгляд в імміграційну службу країни.

Список необхідних документів

  1. закордонний паспорт:
    • паспорт повинен бути дійсний не менше 6 місяців з моменту повернення;
    • в паспорті повинні бути чисті сторінки;
    • якщо в закордонний паспорт вписана дитина, необхідно вклеїти його фотографію після досягнення нею шести років;
    • якщо у Вас кілька діючих закордонних паспортів, то необхідно надати всі паспорти;
    • якщо Ви уявляєте новий паспорт, то необхідно представити попередній використаний паспорт (при наявності такого);
    • якщо у Вас новий закордонний паспорт, а попередніх паспортів або англійських віз немає, то Вам доведеться пройти співбесіду.
  2. Довідка з місця роботи на фірмовому бланку з адресою, телефоном і назвою компанії, в якій повинна бути вказана посада; дата, з якої Ви працюєте в даній компанії або організації; річний дохід; дати чергового оплачуваної відпустки, який повинен збігтися з планованою поїздкою; збереження за Вами робочого місця. Пенсіонери, безробітні, студенти та школярі повинні представити довідку з місця роботи людини, що фінансує їхню поїздку; копію пенсійного або студентського посвідчення (школярі - довідку зі школи).
  3. Документи, що підтверджують кредитоспроможність.
  4. 2 однакових фото (на людину). Розмір фотографій: 3,5х4,5 см на світлому фоні без овалу. Фотографія повинна бути зроблена не більше ніж за 6 місяців до подачі документів.
  5. Подружжю необхідно надати копію свідоцтва про шлюб.
  6. Медична страховка. При наявності заздалегідь оформленої страховки, яка відповідає вимогам посольств, повинен бути представлений оригінал поліса.
  7. Копія свідоцтва про народження для всіх неповнолітніх дітей (які не досягли 18 років), що збираються зробити поїздку.

Термін оформлення візи: 30 днів.

візова анкета візова анкета

Новости