Віза в Росію

  1. СПИСОК ДОКУМЕНТІВ для оформлення візи в Росію:

Russian Agency - Russian Passport and Visa Expedited Services - пропонує оформлення наступних видів туристичних віз в Російську Федерацію (віза в Росію) для громадян США, Канади або громадян інших держав, які постійно проживають в США:   одноразова туристична віза терміном на 1 місяць,   дворазова туристична віза терміном на 1 місяць (тільки для громадян США),   багаторазова туристична віза терміном на 3 роки (тільки для громадян США)

Russian Agency - Russian Passport and Visa Expedited Services - пропонує оформлення наступних видів туристичних віз в Російську Федерацію (віза в Росію) для громадян США, Канади або громадян інших держав, які постійно проживають в США:

  • одноразова туристична віза терміном на 1 місяць,
  • дворазова туристична віза терміном на 1 місяць (тільки для громадян США),
  • багаторазова туристична віза терміном на 3 роки (тільки для громадян США).

Термін оформлення від від 3-4 робочих днів до 3-4 тижнів в залежності від обраної процедури.

Вартість послуги просимо уточнювати на момент подачі документів за телефонами гарячої лінії (888) 9-RUSSIA або (888) 978-7742. Подача і отримання готових документів проводиться без особистої присутності, а також без очікування записи в консульській установі (негайно).

СПИСОК ДОКУМЕНТІВ для оформлення візи в Росію:

1 частина - необхідно надати нам в оригіналі поштою або особисто в будь-якому з офісів :

  • діючий паспорт США або іншої іноземної держави,
  • якщо заявник є громадянином іншої держави, які постійно проживають в США, то додатково потрібно надати копію документа, що підтверджує статус в США (грін карта, робоча віза і т.д.), медичну страховку та лист від страхової компанії, що підтверджує дійсність даної страховки на території Російської Федерації в період дії запитуваної візи;
  • персональний чек / money order / cashier check з оплатою (включаючи зворотну доставку *, якщо Ви хочете отримати готові документи поштою) на ім'я RUSSIAN AGENCY.

Важливо! Закінчення терміну дії паспорта має бути не раніше 6 місяців після закінчення терміну дії запитуваної візи. На паспорті повинна бути підпис його власника.

2 частина - необхідно надіслати в електронному вигляді на наш емейл [email protected] :

  • фотографія паспортного розміру, зроблена протягом останніх 6 (шести) місяців,
  • ID і пароль від заповненої Вами самостійно анкети на візу онлайн **,
  • якщо віза оформляється неповнолітньому, необхідно надати копії паспортів обох батьків та копію його свідоцтва про народження,
  • для громадян колишнього ССССР додатково потрібно надати копії документів, що підтверджують відсутність громадянства Російської Федерації (наприклад: копія паспорта іншої країни СНД з відмітками про виїзд; копії документів, що підтверджують виїзд з СРСР на ПМЖ до 6 лютого 1992 року; копії документів, що підтверджують виходи з громадянства Російської Федерації, і так далі. Просимо уточнювати по телефону конкретні документи для Вашого випадку).

** Запрошення від туристичної компанії з Росії вже включено в нашу послугу. Будь ласка, не вносьте ім'я туристичної компанії при заповненні анкети на візу. Ми це зробимо пізніше, коли буде готове Ваше запрошення. При заповненні пункту в анкеті "visa issuing offices", будь ласка, виберіть варіант "1. Visa Application Center ILS (New York) ".

Звертаємо Вашу увагу, що будь-який іноземець, який приїжджає в Російську Федерацію, повинен зареєструвати свою візу протягом 3 (трьох) робочих днів з дати в'їзду.

Готові документи ми висилаємо FEDEX з опцією "ASR - Adult Signature Required".

* Увага: поштовий збір за відправку готових документів в розмірі $ 40 (FEDEX по США) або $ 50 Fedex International в Канаду оплачуються додатково до суми Вашого замовлення. Якщо Вам потрібна більш термінова доставка (overnight, priority overnight) або доставка в суботу, дайте нам знати. Ми повідомимо Вам точну вартість для вашої адреси доставки.

Можливо, Вам це буде цікаво:

Чи потрібна віза в Росію на Чемпіонат Світу з Футболу в 2018 році

Що можна ввозити в Росію

Водіння з іноземної посвідчення водія в Росії

Громадянство Росії для народжених в СРСР

Новости