VK: все про соціальну мережу vkontakte

  1. П'ять переваг соціальних мереж:
  2. 2. Спільність інтересів
  3. 3. Обмін інформацією в реальному часі
  4. 4. Реклама
  5. 5. Збільшення швидкості отримання новин
  6. П'ять недоліків соціальних мереж
  7. 2. Кіберзапугіваніе і злочини проти дітей
  8. 3. Ризики шахрайства або крадіжки особистих даних
  9. 4. Витрата часу
  10. 5. Корпоративне вторгнення в особисте життя

Якщо ви схожі на більшість людей, ви вже використовуєте принаймні одну соціальну медіа-платформу, наприклад, ВК, але ви все одно можете мати деякі питання з приводу соціальних мереж. Чи є соціальні медіа допомогою або перешкодою вашому житті? Це безпечно? Чи може це дійсно підвищити продуктивність і створити поінформованість про торгову марку - або це просто місце, щоб витрачати значну кількість часу?

П'ять переваг соціальних мереж:

1. Можливості підключення по всьому світу

Незалежно від того, якщо ви шукаєте колишнього сусіда по кімнаті, вашого першого вчителя або одного з іншої країни, немає способу легше або швидше, ніж соціальні медіа. vkontakte, Facebook, Twitter, LinkedIn і Pinterest, ймовірно, найбільш відомі соціальні мережі, але не дивлячись на це нові сайти, які дозволяють людям спілкуватися і взаємодіяти через Інтернет з'являються регулярно.

З кожним з цих сайтів, люди можуть завести нових друзів, будувати ділові зв'язки або просто розширити своє коло спілкування шляхом підключення та взаємодії з друзями друзів - які можуть мати мультиплікативний ефект.

Ці зв'язки можуть допомогти з різними речами, такими як:

  • Пошук відносин
  • Знайти нову роботу
  • знайти допомогу
  • Отримання і надання продуктів і послуг рефералів
  • Отримання підтримки з боку однодумців
  • Поділ політичних переконань
  • Доступ до новини в режимі реального часу

Багато в чому VK та інші соціальні спільноти віртуальний еквівалент церкви, де сім'я соціальних дій і друзі збираються, щоб обмінятися новинами і отримувати інформацію. Навіть одвічний звичай зв'язку з друзями по листуванню був модернізований, і тепер приватні повідомлення можуть бути відправлені через соціальні медіа. Коли мова заходить про отримання інформації, немає методів швидше, ніж соціальні медіа.

2. Спільність інтересів

Коли ви використовуєте vkontakte, ви можете вибирати людей, чиї симпатії і антипатії схожі на ваші, і побудувати свою мережу навколо цих спільнот. Наприклад, якщо ви шаховий любитель, любите читати або маєте певну політичну точку зору, ви можете знайти і взаємодіяти з тими, хто розділяє ваші інтереси.

ВК також може бути відмінним способом, щоб поділитися порадами та ідеями. Сайти, схожі на Pinterest дуже успішні через легкість, з якою людина може отримати інформацію про хобі, ремеслах, кулінарії, садівництві та інших видах діяльності.

Так само, як ці віртуальні групи можуть допомогти з обміном ідеями, інші соціальні мережі пропонують рішення для більш серйозних, реальних проблем. Наприклад, групи в соціальних медіа можуть бути для осіб, які страждають від рідкісного захворювання. Церкви, синагоги і храми також використовують соціальні медіа, щоб звернутися до членів, які можуть бути не в змозі відвідувати служби.

3. Обмін інформацією в реальному часі

Багато сайтів соціальних мереж включають функцію миттєвого обміну повідомленнями (в тому числі і vkontakte), яка дозволяє людям обмінюватися інформацією в режимі реального часу за допомогою чату. Це відмінна можливість для вчителів, щоб використовувати для полегшення дискусій в класі, тому що це дозволяє їм використовувати великий запас інформації, доступної в Інтернеті. Це дозволяє значно заощадити час для вчителя - оскільки студентам більше не потрібно відвідувати бібліотеку для проведення досліджень.

Школа не єдине місце, де цей тип обміну інформацією в режимі реального часу може бути корисним. VK може служити інструментом для менеджерів, для організаторів конференції, щоб для обміну інформацією з учасниками та для ділових людей, щоб використовувати в якості засобу взаємодії з клієнтами. Деякі лідери йдуть так далеко, що використовують твіти або інші оновлення соціальних мереж під час презентацій. Такий підхід може зробити захід більш інтерактивним, і допомогти виступаючому досягти розуміння ширшої аудиторії.

4. Реклама

Якщо у вас неприбуткова організація або ви власник нового продукту або послуги, немає кращого способу, ніж соціальні медіа (ВК і т.д.), щоб заявити про себе перед мільйонами людей, 24/7.

Хоча соціальні медіа можуть бути використані для поширення рекламної компанії безкоштовно, платні рекламні варіанти також доступні. Один з кращих аспектів соціальних мереж є можливість доставляти контент тільки тим користувачам, у яких є потенційний інтерес в ваш продукт або послугу. Кожна соціальна платформа, так само як і vkontakte, пропонує широкий спектр інструментів, який дозволяє бізнесу доставити конкретну інформацію до цільової групи. Такий підхід дозволяє максимально звузити охоплення при мінімізації витрат.

5. Збільшення швидкості отримання новин

Безсумнівно, що соціальні мережі зробили революцію в швидкості отримання новин. Більшість новинних організацій в даний час покладаються на сайти соціальних медіа для збору та обміну інформацією. Соціальні медіа, особливо vk, постійно стає джерелом основної для новин. Сьогодні людина може дізнаватися, в режимі реального часу, що відбувається по всьому світу.

Почасти збільшення швидкості новин можна віднести до смартфонів. Відсоток осіб, які отримують доступ до соціальних медіа через свій телефон або мобільний пристрій продовжує зростати. У 2014 дослідження Pew Center стверджує, що 40 відсотків користувачів смартфонів заходили в соціальні мережі зі своїх телефонів, а 28 відсотків роблять це щодня.

П'ять недоліків соціальних мереж

1. Негативне реакція

Жарт серед друзів це одне, але жарт в суспільстві зовсім інше. Коли потенційно неприйнятний контент розміщений в Інтернеті, кількість коментар може бути надмірним і часто жорстоким. Це часто відбувається з постами про політику і релігію. Цей ефект може також мати довгостроковий вплив на майбутнє людини, особливо в світі, який став жертвою надмірного обміну інформацією. Навіть школярі дізнаються, що коментарі, які вони залишають в соціальних мережах, наприклад, ВК, можуть вплинути на схвалення їх заяви про прийом до ВНЗ.

2. Кіберзапугіваніе і злочини проти дітей

Використання соціальних мереж може піддавати осіб до інших форм переслідування. Це може бути особливо актуально для підлітків і дітей молодшого віку. Якщо батьки не фільтрують вміст сайтів, які відвідують їхні діти, вони можуть піддаватися впливу небажаного контенту.

3. Ризики шахрайства або крадіжки особистих даних

Подобається вам це чи ні, але інформація, яку ви розміщуєте в Інтернеті доступна практично кожному, хто досить розумний, щоб отримати доступ до неї. Більшості злодіїв потрібно всього кілька важливих частин особистої інформації. Це може коштувати вам дорого.

4. Витрата часу

Business Insider повідомляє, що такі соціальні мережі як vkontakte, є найпопулярнішими ресурсами Інтернету, перевершуючи електронну пошту, а смартфони та інші мобільні пристрої, є рушійною силою цієї тенденції, так як 60 відсотків трафіку є мобільним. Опитування GlobalWebIndex показує, що 28 відсотків часу, проведеного в Інтернеті доводиться на соціальні мережі. Частина часу, що витрачається на соціальні мережі є робочим. Коли відвідування соцмереж відбувається для діяльності, не пов'язаної з роботою, то компанії зазнають збитків через втрату продуктивності. Звіт Forbes стверджує, що 89 відсотків респондентів зізналися, щоб витрачають робочий час на соціальні медіа.

5. Корпоративне вторгнення в особисте життя

Соціальні мережі співпрацюють з великими корпораціями, щоб вторгнутися в вашу приватне життя і продавати вашу особисту інформацію. У минулому році Facebook заробив з рекламних доходів, за оцінками, $ 16 млрд. Це не погано для безкоштовного сайту.

Якщо vk і інші соціальні мережі не стягують плату зі своїх користувачів, то як вони роблять так багато грошей? Вони роблять це, продаючи таргетингової рекламу. Ці сайти запускають алгоритми, здійснюють пошук за ключовими словами, запам'ятовують ваші звички, а також інші дані, доступні у вашому профілі. На основі цих даних соціальні мережі надають вам рекламні оголошення.

VK та інші. Які типи соціальних мереж існують? (Частина 1)
VK та інші. Які типи соціальних мереж існують? (Частина 2)
VK: негативний вплив соціальних мереж (частина 1)
VK: негативний вплив соціальних мереж (частина 2)
VK: Який вплив соціальні медіа надають на суспільство (частина 1)
VK: Який вплив соціальні медіа надають на суспільство (частина 2)
VK: Вплив соціальних медіа на психічне здоров'я (частина 1)
VK: Вплив соціальних медіа на психічне здоров'я (частина 2)
VK: Картинки (частина 1)
VK: Картинки (частина 2)

Чи є соціальні медіа допомогою або перешкодою вашому житті?
Це безпечно?
Чи може це дійсно підвищити продуктивність і створити поінформованість про торгову марку - або це просто місце, щоб витрачати значну кількість часу?
Якщо vk і інші соціальні мережі не стягують плату зі своїх користувачів, то як вони роблять так багато грошей?
Які типи соціальних мереж існують?
Які типи соціальних мереж існують?

Новости