«ВКонтакте» випустила масштабні оновлення мобільних додатків

Компанія вивчила, які функції користувачам соціальної мережі потрібні найбільше, і перемістила їх в нижнє меню. Тепер через нього можна перемикатися між новинами, повідомленнями, пошуком і повідомленнями. Все інше, що раніше знаходилося в бічному меню, тепер відображається на окремому екрані у вигляді списку.

Все інше, що раніше знаходилося в бічному меню, тепер відображається на окремому екрані у вигляді списку

В додатках «ВКонтакте» з'явився новий універсальний пошук. Через нього можна знаходити потрібні профілі, співтовариства і публікації. Також розробники оновили розділ рекомендацій, зробивши його більш точним. Тепер спеціальний алгоритм вивчає безліч аспектів вашої поведінки на кшталт того, що ви читаєте частіше, як довго переглядаєте контент і кому ставите лайки.

У розділі «Відповіді» з'явилися заявки в друзі, згадки в листування, дні народження і нові записи друзів і спільнот. Компанія запевняє, що зробила повідомлення, яких навчають. Наприклад, якщо попросити додаток надсилати сповіщення лише від важливих людей, то алгоритми почнуть вивчати, які користувачі для вас найбільш значущі.

Наприклад, якщо попросити додаток надсилати сповіщення лише від важливих людей, то алгоритми почнуть вивчати, які користувачі для вас найбільш значущі

vk.com

В мобільні клієнти « ВКонтакте »Були внесені і менш значущі зміни. Вони стосуються заявок в друзі, лічильника переглядів, відправки фотографій та інших аспектів соціальної мережі.

Найближчим часом поновлення стануть доступні всім користувачам iOS і Android.

Ціна: Безкоштовно

Розробник: VK.com

Ціна: Безкоштовно

Новости