Владислав Курасов: «Чим старше стаю, тим швидше в мені вмирає шопоголік»

Для багатьох моїх знайомих Владислав Курасов досі асоціюється з фіналістом «Х-фактора». Чого гріха таїти, коли ми тільки познайомилися з ним пару років назад, для мене самої він був черговим «учасником». Однак «стереотипи» - це зовсім не про Влада. І якщо ви давно стежите за творчістю цього солодкоголосого красеня, то напевно помітили, що він явно виріс не тільки зовні, але і внутрішньо. На даний момент співак точно знає, чого хоче і твердо дотримується своїх цілей. Яким? Про це і про те, коли ж він перестане гойдатися і з яких речей не вилазить, в ексклюзивному інтерв'ю для PARMODE blog.

Про це і про те, коли ж він перестане гойдатися і з яких речей не вилазить, в ексклюзивному інтерв'ю для PARMODE blog

Влад, розповідай, як твої справи? Щось якось мало про тебе чула останнім часом.

Так, тому що 2016 й виявився подієво насичений. Після того, як ми випустили альбом, з'їздили в Білорусію на «Євробачення» і на «Голос» в Казахстан, зробили невелику паузу. Я вирішив відпочити і влітку почати писати новий матеріал. Власне, чим зараз і займаємося. Ми закінчили роботу над треком, саундпродюсером якого став Юрій Хусточка - колишній гітарист Океан Ельзи. Правда, віддалено, так як він живе у Франції. Це новий для мене досвід роботи з саундпродюсерами. Я зараз повністю в це занурився, шукаю людей, з якими мені буде комфортно працювати і з якими можу створювати нову музику. Не можу сказати, що зміни будуть кардинальними. Просто я хочу піти від класичного попа 2000-х, який весь час мене надихав, в більш сучасне, андеграундное, при цьому, не змінюючи себе. Це моє віяння, моє бажання. Тому що я слухаю свою музику і розумію, що мені самому вже хочеться працювати з чимось іншим. І це нормально. Я думаю, у кожної людини є такі моменти, коли, зробивши певну роботу, яка тобі сподобалася, на наступний день переосмислюєш і розумієш, що хочеш і готовий робити щось більше.

А ти не боїшся, що твою нову музику не сприймуть нинішні шанувальники?

Я зараз перебуваю на такому життєвому шляху, що не боюся нічого: не боюсь експериментів, не боюся змінюватися, і я готовий до цього! Я прийшов до того, що хочу бути самим собою повністю, тому що придумувати і вигадувати щось на сьогоднішній день немає сенсу. Або триматися за якісь старі образи, старі заслуги і моменти. Я перебуваю на такому етапі, коли готовий вирулювати своє життя в абсолютно різні галузі і в різні повороти.

Я перебуваю на такому етапі, коли готовий вирулювати своє життя в абсолютно різні галузі і в різні повороти

А мої слухачі росли і змінювалися разом зі мною теж. І навіть ті, які «дорослі» (у мене є і таких чимало), думаю, теж якимось чином трансформувалися зі мною, звикали до чогось нового. Навіть, якщо щось їм не подобалося, вони вчилися згодом дивитися по-іншому на якісь мої боку. Тому, я думаю, вони також готові до змін.

Ти також змінився і зовні. З нашої минулої зустрічі, ти явно став більше :)

Так, коли ми бачилися, я навіть був ще брюнетом :) Це виключно технічна сторона. Мені ніколи не подобалося, що я худий, постійно комплексував з цього приводу. Та й зараз знаю, що далекий від ідеалу, незважаючи на те, що поступово щось починає змінюватися в моєму тілі. Все одно я ще не на тому рівні, на якому хочу. І зал для мене став уже буденністю. Я буду ще рости і рости! Тому зустрінемося з тобою ще через пару років, і я буду вже набагато більше :)

Не хочеш тепер зайнятися ще і модельним бізнесом? Думаю, всі шанси у тебе є.

Ну, мені здається, я не дуже вдався ростом ... і все-таки, щоб бути моделлю, цим потрібно займатися. Я можу добре вийти за рахунок якихось рис обличчя або фігури, може бути, але все-таки я не роблю це професійно. Я бачив, як працюють справжні моделі. Це абсолютно інша стезя.

Це абсолютно інша стезя

А як ти взагалі ставишся до сучасної моді? Намагаєшся слідувати їй?

Я не можу сказати, що йду. Раніше, коли був трохи молодшого віку, намагався постійно оновлювати гардероб для чогось. Подивитися на мене в звичайному житті зараз - це в основному одні спортивні речі, так як багато часу проводжу в залі .. і потім якось лінь з цього вилізти :)) Я одягаюся в щось цікаве тільки, коли на сцені або того вимагає ситуація. Або якщо з друзями збираємося вийти ввечері в якийсь заклад або кіно: тоді можу вдягнути джинси і цікаву майку. Але в основному, це спортивні штани і спортивні кофти.

У минулому нашому інтерв'ю для Feme. ua ти говорив, що артиста «зустрічають по одягу», і добре виглядати - це частина твоєї професії. А чи бували у тебе модні провали?)

Так, звичайно, я згоден з цим своєю думкою, що артиста зустрічають по одягу, тому в місцях, де того вимагає ситуація, я, звичайно, намагаюся виглядати добре. А щодо провалів ... це, як будь-яка людина, коли дивиться на свої фотографії два роки тому: просто смішно, які речі я міг суміщати або надягати! Зараз, мені здається, я більш усвідомлено це роблю. Однак одним із найсумніших і яскравих прикладів ось таких «модних провалів» для мене - це образ для відбору на Євробачення 2016. О, цей піджак, який на мені, я ні разу не дав його після! :)) Ми з моїм менеджером НЕ так давно міряли його і просто не розуміли, як могли його пошити, ще й з дизайнерами! Однак на той момент нам всім здавалося, що це відмінний варіант :)

Однак на той момент нам всім здавалося, що це відмінний варіант :)

А назвав би себе шопоголіком?

Я не люблю шопінг, але я люблю, коли у мене багато речей, великий вибір, і я не думаю над тим, що надіти. Я б із задоволенням кожен день носив новий одяг. І навіть нову спортивну :)) Мені подобаються різні спортивні штани, незважаючи на те, що це один стиль. Але, тим не менше! :)) Однак сказати, що я все скуповую - немає. Чим старше стаю, тим швидше в мені вмирає шопоголік.

Чим старше стаю, тим швидше в мені вмирає шопоголік

У чому твоя слабкість? Повз чого точно не можеш пройти без слини?))

Я люблю різне взуття. Особливо кеди! Мені обов'язково потрібно, щоб вони були різних кольорів: коричневі, чорні, червоні, білі, щоб йшли під все. Також я безмірно люблю шкіряні куртки, мене постійно до них тягне.

А скільки у тебе пар взуття вдома?

Багато. 15-16 пар точно є.

Ти все їх носиш?

Є, які я буквально тільки разів зо два наділ. Решта періодично. Просто є ще ця особливість - влізти в щось одне дуже зручне, і постійно в цьому ходити, хоча начебто є, що надіти ще.

Куди ти діваєш зайвий одяг?

Нещодавно віддав одному частину одягу. Вона йому мала, але він без принципів :)) Все одно забрав :)) А взагалі, хотілося б зібрати речі, які накопичилися ще з 16 років, і зайти в який-небудь дитячий будинок. Це речі дійсно в дуже хорошому стані.

Знаю, що ти ходиш на різні модні заходи, вже виділив для себе улюбленців серед наших дизайнерів?

Я не дуже сильно вивчив імена українських дизайнерів, так як у нас, звичайно, більше шиють жіночих луків. Але ось зовсім щиро можу сказати, що мене викликає захоплення одяг від Богдана Касс. Я пару раз брав у нього речі і навіть придбав круту жилетку довгу в підлогу. А взагалі, мені дуже подобаються Армані, Версаче та інші люксові бренди. Коли я був в Іспанії і зайшов в усі ці магазини, мало не збожеволів від тканин ... Витратив там більшу частину коштів! Але це, звичайно, була разова акція. Я купив там чимало речей: взяв кілька сорочок, кофту, дві пари взуття. Зайвим виявився тільки клатч на вихід від Dolce & Gabbana, не розумію, навіщо мені це було потрібно :). Я тільки пару раз з ним кудись вийшов.

Я тільки пару раз з ним кудись вийшов

А де ти взагалі купуєш речі?

Для повсякденних виходів - це, звичайно, Зара. Зараз ще планую заглянути в магазин «Всі свои». Ну і у Каса хочу взяти якісь речі, які мені подобаються.

Ходиш сам, або все-таки потрібна порада з боку?

Якщо я йду в кіно з друзями, наприклад, в торговий центр, і в гаманці є якісь грошики, то можу з ними заглянути в магазин. А так люблю сам. Тому що не подобається, коли це розтягується на весь день.

Тому що не подобається, коли це розтягується на весь день

Який з нинішніх трендів тебе лякає найбільше і на який би не наважився? наприклад, Марк Джейкобс закликає фарбувати чоловікам нігті, а Москіно - носити мереживні речі, і т.д

Фарбувати нігті, напевно, допомогло б мені їх не гризти :). А взагалі, мода же змінюється, і я думаю, що можу прийнятний все: лисі голови, фарбовані нігті, очі, мережива. Я взагалі будь-треш підтримую.

Ти б ходив так на вулиці або в спортзал?

Поки це звучить дивно. Але так як мода мінлива, можу припустити, що можливо все! Прямо завтра, звичайно, я б не зробив цього, якщо б раптом стало модою носити мереживо. Однак колись ми не могли звикнути до обтягуючих джинсів у хлопців, наприклад. Але зараз це цілком буденний стиль. І сьогодні ми, бачачи хлопця в обтягуючих брюках, аж до лосин, абсолютно не звертаємо на це увагу. Час змінюється, змінюється мода і люди до всього звикають.

Я ЗА будь-яку движуху. Тим більше, мода - це ж завжди прояв себе, особистості. Я взагалі, коли подорожую десь Америкою, Європою, обожнюю спостерігати за місцевою молоддю, яка значно відрізняється від нашої. Вона не боїться нічого! Чи не боїться рожевих волосся, татуювань, пірсингів, і це здорово! Я не розумію, чому іноді наше пострадянське суспільство знаходить однієї людини, не такого, як усі, і починає на нього тиснути, підгинаючи під певну систему. Я вважаю, що все, що не шкодить тобі, це вибір кожної людини. І я завжди підтримую людей, які вміють проявляти себе в моді. Це дуже круто!

Фото: Dina Tychinskaya ( https://www.facebook.com/tuchinskaya )

Стиль: KASS brand ( http://kass.ua )

Інтерв'юер: Olesia Poradiuk ( https://www.facebook.com/olesia.poradiuk )

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Яким?
Влад, розповідай, як твої справи?
А ти не боїшся, що твою нову музику не сприймуть нинішні шанувальники?
А як ти взагалі ставишся до сучасної моді?
Намагаєшся слідувати їй?
А чи бували у тебе модні провали?
У чому твоя слабкість?
Повз чого точно не можеш пройти без слини?
А скільки у тебе пар взуття вдома?
Ти все їх носиш?

Новости