Внучка Єлизавети II дозволила користувачам інтернету заглянути «за лаштунки» Букінгемського палацу (фото)

Внучка Єлизавети II принцеса Євгенія в березні цього року стала єдиним членом королівської сім'ї, кому було дозволено Її Величністю завести власний аккаунт в Instagram. Число передплатників у 28-річної Євгенії вже перевищила 200 тисяч осіб.

Однак тепер є побоювання, що королева може відкликати назад свій дозвіл. Як пише британська преса, в тому числі видання Hello! , Принцеса порушила протокол, опублікувавши на своїй сторінці інтер'єр Букінгемського палацу, дозволивши користувачам інтернету заглянути туди, куди доступ широкому загалу закритий. Євгенія розмістила портрет свого батька принца Ендрю на тлі палацової галереї. Знімок був зроблений 9 червня - після появи королівської сім'ї на балконі після параду на честь дня народження Єлизавети.

Фотографія викликала ажіотаж серед передплатників внучки королеви, які стали навперебій захоплюватися красою внутрішнього оздоблення палацу.

До сих пір Євгенія, яка займає восьме місце в черзі на трон, викладала в основному свої Селфі, знімки своєї сестри Беатріс і свого нареченого Джека Бруксбека (за якого вона вийде заміж восени), а також деякі свої дитячі фотографії.

Мати акаунти в соцмережах членам королівської сім'ї заборонено. Їх особисте життя
може вибірково і дуже стримано висвітлюватися лише на офіційних сторінках королівської сім'ї. Так, американській актрисі Меган Маркл довелося ліквідувати всі свої облікові записи в соціальних мережах задовго до її весілля з принцом Гаррі.

Передбачається, що для Євгенії було зроблено виняток тому, що для неї бути членом монаршої родини - це не повсякденна робота, як у інших. І вона лише іноді бере участь в офіційних заходах. Принцеса заробляє гроші самостійно. Вона працює в адміністрації лондонській галереї сучасного мистецтва Hauser & Wirth.

Читайте також: Експерти по «мови тіла» визначили справжнє ставлення принца Чарльза до Меган Маркл і Кейт Міддлтон.

Читайте також: Експерти по «мови тіла» визначили справжнє ставлення принца Чарльза до Меган Маркл і Кейт Міддлтон

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter

Новости