Водолій, 21 січня

  1. Про знаку Водолія від Лінди Гудман
  2. Як розпізнати Водолія
  3. Про знаку від Сергія Вронського
  4. Водолій в Любові від Дж.Мартіном
  5. Останні кроки: як припинити відносини з Водолієм

Знак Повітря, відноситься до фіксованого (основному) квадрату.

Покровитель знака: Уран, жіноча планета.

  • 1-я декада: 21-30 січня.
    Народились 21-27 січня - прикордонники до Козерога, знаку Землі.
  • 2-я декада: 1-9 лютого. Це представники чистого знака Водолія.
  • 3-тя декада: 10-19 лютого.
    Народились 14-19 лютого - прикордонники до Риб, знаку Води.

Про знаку Водолія від Лінди Гудман

Тіло і думки Водолія повинні бути вільними від будь-яких уз. Водолій так само невловимий, як сонячний зайчик.

Любовний таїнство Водолія

Водолій Ідеалізм Я знаю Навчити, що любов - це терпимість, і навчитися, що любов - це згода

Досягнувши посвяти в Водолії, душа відчуває потребу повернути життя все, що увібрала на своєму шляху, і повернутися в «дитинство». Водолій вихлюпує знання, поспішаючи віддати їх, поки не прийшов час покинути Землю, щоб досліджувати царство непізнаного з іншого боку.

Загадка для друзів і сім'ї. Водолій ексцентричний і молодий серцем. Це дивно, тому що мудрість і досвід несумісні з таким вільним поводженням. Водолії люблять спантеличити оточуючих незрозумілими проблисками ясновидіння. Володіючи дивовижною інтуїцією і сприйнятливістю до телепатичним образам, душа Водолія безпристрасно досліджує людей та ідеї, осягаючи істину всупереч логіці і без видимого зусилля.

Водолій - розвінчувач авторитетів і підвалин, тому що живе в майбутньому, яке перекидає ідолів і розвінчує лжепророків. Навіщо ж шанувати те, що буде зметено прийдешнім? Водолій готовий на шалений заколот в ім'я толерантності, братства і розуміння. Відкритий для нового, він вірний своїм переконанням і звичкам - це відображення суперечливої ​​природи Урана.

У знаку Водолія душа піднімається на рівень гуманності. Для неупередженого Водолія кожна людина - друг, бо Водолій зрозумів, що він частинка людства і природи. Однак він може знехтувати особистими відносинами заради користі суспільства. Уява малює йому казкове майбутнє, якого можна досягти, відкинувши безглузді звичаї і відсталі ідеї. Водолія не зупиняє засудження консерваторів. Впевнений у своєму інтуїтивному баченні майбутнього, на всі питання він відповідає: «Я знаю», не опускаючись до пояснень.

Позитивні якості Водолія: проникливість, оригінальність, терпимість, дружелюбність, винахідливість і геніальність.

Негативні якості: ексцентричність, відособленість і неуважність.

Для Водолія любов - незбагненне чуже егоїзму почуття, яке потрібно досліджувати і смакувати. Водолій розуміє межі любові і досліджує все її зміни, але іноді необережно руйнує її, змішуючи з дружбою. Фізичну насолоду залишає Водолія емоційно спустошеним і тужним, тому що не дозволяє загадку єднання з коханою. І ця остання істина любові, яка ще ховається в тіні. Це таємниця Нептуна.

Як розпізнати Водолія

Навесні, коли росте трава,
Мої npіпомніте слова.
А влітку ніч коротше дня,
І, може, ти зрозумієш мене!
Нo він не повинен знати про те
(Нe вибовкав випадково).
Всі інші ні при чому,
І це наша таємниця.

Немає таких людей, які не любили б веселку. Діти загадують на ній бажання, художники її малюють, письменники про неї пишуть. Але далі всіх пішли Водолії. Вони просто на ній живуть. І що найцікавіше, вони встигли розібрати її на складові частини, на окремі кольору, і кожну частину, кожен колір детально вивчити. Правда, ці знання анітрохи не заважають їм вірити в неї так, як в дитинстві. Дивно, чи не так?

Спілкуючись з Водолієм, ви повинні бути завжди готові до будь-якої несподіванки, немов Аліса з казки Льюїса Керолла «Аліса в Країні Чудес». Від природи спокійні й добрі, Водолії люблять кинути виклик громадській думці якийсь незвичайною витівкою. Будучи послужливими і м'якими, вони здатні приголомшити вас словами і діями, позбавленими будь-якої логіки. Люди, чиїм покровителем є Уран, здатні з'явитися на урочистий вечір в сандалях на босу ногу, якщо їм так зручно.

Дізнатися Водоліїв можна по слову, яке вони найчастіше вимовляють. Це слово «друг». У багатьох випадках Водолії починають свою промову з фрази: «Друзі мої ...»

Якби можна було охарактеризувати Водолія одним словом, цим словом було б цікавість. Водолія цікавить все, що його оточує, починаючи з вас і закінчуючи сусідським щеням. Все життя представляється Водолія таємницею, що вимагає розгадки, і тому він з однаковим інтересом вивчає всі її боку. Політика і спорт, діти і закохані, коні і автомобілі, люди похилого віку і астронавти, наукові дослідження в галузі медицини та мистецтвознавства, театр і релігія, алкоголіки, наркомани, письменники і т. Д.

Тому, якщо вам потрібна людина, яка була б зосереджений тільки на вас, Водолій ні в якому разі вам не підходить.

Зверніть увагу на його абстрактний, розсіяний, блукаючий погляд, в якому немов криється містичне знання того, що вам недоступно. Водолії схильні аналізувати ситуації, друзів і незнайомців. Заклопотані розгадуванням черговий загадки, вони можуть бути на подив настирливими і нетактовними. Знайшовши відповідь на питання, що мучило їх питання, Водолії тут же втрачають до предмета або людини будь-який інтерес, що для натур чутливих може здатися образливим.

Незважаючи на те, що Водоліїв оточує багато знайомих, друзів серед них майже немає. Водолій віддає перевагу кількість якості і рідко підтримує з ким-небудь тривалі і глибокі відносини. Адже для його допитливого розуму завжди знайдеться маса нового і незвіданого, так чи варто замикатися на тому, що вже вивчено?

Люди, підвладні Урану, майже завжди залишаються самотніми і незрозумілими. Людству важко зрозуміти тих, хто живе майбутнім, лише зрідка відвідуючи сьогодення. У астрологічних книгах говориться: «Те, що думає Водолій, люди зрозуміють лише через півсотні років!»

Поєднуючи в своєму характері холодний, практичний розум з вражаючою ексцентричністю. Водолії глибоко симпатизують людям з дивацтвами, заспокійливо діють на істеричних і неврівноважених людей і мають здатність швидко заспокоювати нервових, переляканих дітей.

Водолії мають такий широтою поглядів, що серед них ніколи не зустрінеш людей з забобонами. Всі люди для нього брати. Іноді Водолій віддає перевагу самотність. У таких випадках його краще не турбувати.

З Водолієм важко про щось домовитися. Він не любить, коли його стискують певними зобов'язаннями. Правда, якщо вам вдасться домогтися його згоди на що-небудь, він виконає це точно і в строк.

Водолій висловлює свою думку прямо і відверто, але ніколи не нав'язує його іншим. Він поважає особистість і вважає, що кожен вільний чинити так, як йому хочеться.

Водолій ніколи ні за що не бореться, тим лютіше. Він не агресивний, хоча боягузом його не назвеш. Просто в його філософію боротьба не входить. Правда, від своєї думки від не покине, який би тиск ззовні він ні відчував.

Водоліїв часто критикують за непередбачуваності слів і вчинків. Вони люблять робити так, як хочуть, і не вважають за потрібне кого-небудь про це попереджати. Якщо ви хочете з ним спілкуватися, вам просто слід до цього звикнути.

Водолій ніколи не довіриться першому зустрічному, він повинен вивчити людини досконально і дізнатися мотиви його поведінки. Але якщо він знає вас добре і вважає своїм другом, ніякі плітки недоброзичливців зазнали переконають його в думці про вас. Він, звичайно, може послухати і плітки, але з цікавості і не додасть їм ні найменшого значення. Всі його умовиводи щодо чого б то не було в житті засновані на його власних спостереженнях, і тільки на них.

У Водоліїв не найкраща пам'ять, але вона, здається, не дуже-то їм потрібна: Водолії отримують інформацію як би з повітря. Насправді вони мають унікальну здатність вловлювати все, що відбувається навколо них, немов радар. Водолій може бути цілком поглинений розмовою, але це не заважає йому відмінно бачити і чути, що відбувається у нього за спиною в протилежному кутку кімнати.

Цю його особливість не слід недооцінювати. Водолій володіє проникливістю і рідкісною інтуїцією, він здатний вгадувати ваші думки і бажання до того, як ви висловили їх вголос.

Водолії ніколи не брешуть і не обманюють, не люблять вони давати і брати в борг. Водолій - людина слова, тому намагайтеся не порушувати даного йому обіцянки і повертайте гроші точно в термін, інакше це може завдати шкоди вашій дружбі. Водолії чесні і ненавидять лицемірство, хоча їх самих іноді звинувачують у брехні. Подібне враження складається у людей лише тому, що Водолії не люблять оприлюднити мотиви своїх вчинків, вважаючи їх виключно власної прерогативою.

Тіло і думки Водолія повинні бути вільними від будь-яких уз. Водолій так само невловимий, як сонячний зайчик. Думки його тікають так далеко, що звичайним людям важко за ними встигати. А зробити це треба - адже ніхто інший не допоможе вам з такою ясністю поглянути в майбутнє, а заглянувши туди, ви станете набагато мудріше.

Про знаку від Сергія Вронського

специфіка

Народжені з 21 по 24 січня, люди благородні і безтурботні, чуйні, стримані, які володіють собою, дуже вимогливі, що не прощають помилок, помилок. До того ж нерідко - деспотичні. Користуються авторитетом, повагою і визнанням. Життя планують розумно і послідовно, але піддаються хвилинним слабостям.

Народжені з 25 по 31 січня, люди доброзичливі і привітні, вірні в дружбі. Великі оптимісти. Уникають самотності. До підлеглих вельми суворі, в роботі безладні, а в любові - гарячі.

Народжені з 1 по 9 лютого часто наділені артистичним талантом, який з успіхом може бути застосований в життя. Вони скромні й розсудливі, привітні і доброзичливі, тягнуться до всього гарного, піднесеного.

Інша група цих людей, не дивлячись на зовнішню крихкість, вміють опиратися фатальним ударам і примхам долі. У цьому їм допомагають і філософський склад розуму, і художній талант. Відзначено, що ці люди товариські, в любові жагучі, але часто змінюють своїх партнерів.

Народжені з 10 по 19 лютого можуть розраховувати на вірних друзів і доброзичливців, опікунів і меценатів. Успіх в житті нерідко приносить наука і техніка, прикладні науки, ремесло, талант раціоналізатора і винахідника.

Багатьом «водоліям» в житті допомагають їх впевненість в собі і рішучість, працьовитість і працездатність, сильний творчий дух.

Отже, коротке резюме:

Здебільшого це ідеалісти і утопісти, філософи і мислителі, революціонери й анархісти, бунтарі і заколотники - в залежності від їх духовного рівня. Вони керуються високими ідеями, можуть займати відповідальні посади. Свої переконання захищають із завзятістю і наполегливістю, вміло, логічно, аргументовано. Також можуть відстояти інтереси друга, близької людини.

Всі відносини з навколишнім світом будують на почутті симпатії і антипатії. Найміцніші і міцні зв'язки - з друзями та однодумцями, менш сильні - шлюбні і подружні узи.

Помічено, що довгий, тривале спілкування з одними і тими ж людьми може довести до однакового способу мислення. У підсумку вони можуть говорити з ними однією мовою і навіть одними і тими ж словами, хоча це не виключає суперечок між ними, норовливого впертості, що доходить до норовистість.

Власні ідеї, задуми, плани вони здійснюють, не боячись опозиції, будь-яких опонентів, твердо, впевнено і на рідкість оригінально. Слава і почесті, титули і нагороди досягаються з великими труднощами і, головним чином, завдяки великій винахідливості і феноменальним здібностям.

За своїм характером і характером вони спокійні і стримані, м'які і ніжні, працьовиті і переповнені безліччю прогресивних ідей, але перевантажуватися зайвою роботою не люблять. І правильно роблять, бо добре розуміють і знають, що будь-який перенапруження, будь перевтома їм просто протипоказані.

Більшість з них - люди відкриті, рідше - потайливі, але завжди артистичні і привабливі. Їх характер і вдачу ніякому контролю не піддаються. Вони часто беруть на себе удари долі і наслідки нестійкості свого положення.

Багато їх благі пориви розбиваються об повсякденну дійсність сучасного життя і в боротьбі з різними противниками перебудови. Буває, що неможливість примирити пориви духу з мінливістю реальному житті може викликати досить серйозну психологічну ломку, ломку всього істоти людини.

Але одна вельми гарна риса їх майже завжди виводить з будь-якого становища - це те, що вони майже ніколи не втрачають ні надії, ні віри, ні бажання подолати свої негаразди, що зусиллям своєї волі вони живуть більше духом, ніж тілом, більше майбутнім, ніж справжнім.

Їх внутрішня і духовна природа дивовижна, але для її розкриття потрібен сильний імпульс ззовні, з боку. До того, поки вони не відкриють в собі цю духовну силу, вони слабкі, безпорадні і навіть не приносять користі. І лише потім, коли їх душа окриляється, - вони здатні на звершення великих справ. Якщо конфігурація головних планет в гороскопі сприятлива, то «водолії» часто досягають того духовного рівня, який в окультизм називається «присвятою».

Завжди ми повинні пам'ятати і з цим рахуватися, що вони - яскраві індивідуали і оригінали.

Для спілкування з ними якихось строгих правил немає. Але ми повинні знати і не дивуватися, коли в кінці бесіди вони, в усьому з вами згодні, несподівано приймають зовсім інше рішення. Зрозуміло, щоб забезпечити стійкий результат, корисно знати істинний характер і вдачу, відмінні риси.

І ще одне: будь-яке рішення потрібно приймати, по можливості, ще по гарячих слідах, не відкладаючи, бо завтра вже може бути пізно, тобто, «поїзд уже пішов» і всі шляхи-дороги до подальших розмов і переговорів вже можуть бути перекриті і закриті, всі мости спалені.

Як піонерам думки і звершень, їм завжди і постійно потрібно щось нове і свіже, оригінальне і незвичайне. З ними завжди слід бути чесними, навіть в дрібницях, щоб слова не розходилися б зі справою. Тільки тоді хороші і добрі відносини збережуться надовго.

Водолій в Любові від Дж.Мартіном

Перші кроки: як почати відносини з Водолієм

З ними легко зустрітися: на вечірці, в навчальній або туристичної групи, в театрі або на концерті (їм подобається музика). Вони люблять суспільство і люблять організовувати зустрічі.

Якщо Водолій гість на чиєму-небудь вечорі, вам не треба мучитися, намагаючись розпізнати його. Ви відчуєте що виходить від нього магнетизм і обов'язково зверніть увагу на чарівного, вміє вести бесіду людини. Навіть якщо його оточують недалекі люди, він не братиме участі в легковажних розмовах. Він (або вона) стануть обговорювати ідеї і те, що дійсно називається подіями.

Якщо ви не начитані або з інших причин не можете легко вступити в розмову, як же вам підтримати його інтерес до себе? Як домогтися його прихильності? Давайте подивимося...

Вам треба зробити перше речення про зустріч. Пам'ятайте, що Водолій пасивний по натурі. Не соромтеся його питати: він добре реагує на сміливість і прямоту. Дійте так впевнено, наче неможливо потерпіти невдачу.

Для першої зустрічі запропонуйте щось інтелектуально збудливу: лекцію якогось парадоксально мислячого вченого, авангардистський фільм або п'єсу. Ви не помилитеся, якщо змусите працювати розум Водолія. Ви знайдете, що його коментарі дуже проникливі і сповнені почуття гумору. Завжди пам'ятайте, що Водолія не подобається звичайні прогулянки.

Водолії люблять дарувати і отримувати подарунки. Якщо вам зробили подарунок, прийміть його з щирою вдячністю. Подарунки можуть бути незвичайними, але не видавайте подиву.

Ваш роман не буде проходити гладко. Не чекайте, що реакція Водолія виявиться такою ж, як у звичайних людей. Будуть періоди, коли ваші почуття образить байдужість, причини якого - в особистості Водолія. Не намагайтеся занадто глибоко вникнути в мотиви його поведінки: це посягання на таємницю, а Водолій дуже високо її цінує.

Одна порада: ви, можливо, близько знайомі, і якщо Водолій явно віддаляється від вас, то тільки для того, щоб краще розглянути на відстані. Це означає, що він починає думати про вас не тільки як про одного.

Останні кроки: як припинити відносини з Водолієм

Хочете закінчити? Не турбуйтесь. Водолій, можливо, зробить це першим. Інтуїція попередила його (її) про ваш намір задовго до того, як воно у вас визначилося. У той час як ви все ще слухаєте гру оркестру, він знає, що бал закінчено.

Однак, якщо ваш Водолій - інший випадок, ось кілька порад, які допоможуть вам сказати йому, що диво пішло.

  • Станьте домашніми. Залишайтеся вдома подивитися телевізор, замість того, щоб зустрітися з друзями.
  • Станьте скупими.
  • Скаржтеся і не приймайте ради.
  • Чи не видавайте секретів: Водолій ненавидить, коли щось приховують.
  • Насміхайтеся над усіма, хто вірить, що люди не егоїсти. Висміюйте благодійну діяльність Водолія і симпатію до піддаються дискримінації.
  • Будь-яку помилку Водолія вважайте великою.
  • Дотримуйтеся старомодних, консервативних поглядів на все.
  • Наполягайте на виборі одягу для нього або для неї.
  • Спробуйте захистити їх від старих друзів.

Скоро ви отримаєте бажану свободу. Ваш Водолій зникне. Чи не залишиться навіть кришталевої туфельки або старої курильної трубки, щоб нагадати вам про щасливе часу.

Навіщо ж шанувати те, що буде зметено прийдешнім?
Дивно, чи не так?
Адже для його допитливого розуму завжди знайдеться маса нового і незвіданого, так чи варто замикатися на тому, що вже вивчено?
Якщо ви не начитані або з інших причин не можете легко вступити в розмову, як же вам підтримати його інтерес до себе?
Як домогтися його прихильності?

Новости