Водонагрівач Термекс (Thermex) в Москві

Водонагрівачі Термекс (Thermex) є безпрецедентним лідером на Російському ринку з 1997 року

Водонагрівачі Термекс (Thermex) є безпрецедентним лідером на Російському ринку з 1997 року. За весь час своєї діяльності як в нашій країні, так і по всьому світу (а це понад 60 років), компанія «Thermex» істотно розширила асортимент продукції і вдосконалив виробничу лінію. В продукції даної компанії постійно вводяться інноваційні технологічні рішення, як функціональні так і конструктивні.

Електричний водонагрівач Термекс (Thermex) сьогодні лідер в сфері електроводонагрівачі. Вузькоспеціалізована сфера діяльності компанії дозволила добитися колосальних успіхів в розробці і виготовленні водонагрівачів, що істотно виділяє її серед своїх конкурентів, діяльність яких обмежується лише виробництвом. Водонагрівачі Термекс (Thermex) це власна наукова лабораторія і конструкторське бюро, а також власні виробничі лінії комплектуючих, устаткування і безпосередньо водонагрівачів.

накопичувальний водонагрівач Термекс (Thermex) - основна продукція компанії, широкий асортимент яких представлений в каталозі «СанКомф». Вони забезпечують накопичення і нагрівання води до 60-75 ° С і подальше підтримання заданої температури. Обсяг водонагрівача залежить від Ваших індивідуальних потреб в гарячій воді і може становити 30, 40, 50, 80, 100 літрів або навіть 15 літрів, що цілком вистачить для офісного приміщення або для потреби в невеликому обсязі гарячої води.

Накопичувальний водонагрівач Термекс (Thermex) необхідного обсягу може мати різну форму і дизайн. Так, Ви можете вибрати класичну модель водонагрівача Термекс (Thermex) - вони мають циліндричну форму, монтуються вертикально і виконані в білому емальованому корпусі. Для більшої економії простору у ванній або іншому приміщенні, де передбачається установка водонагрівача є більш тонкі моделі серії «RZL» (до 300 мм в діаметрі). Більш стильні і функціональні в плані монтажу та місця розміщення є плоскі водонагрівачі серії «IF», ​​які виконуються також в металевому емальованому корпусі або корпусі з нержавіючої сталі. У нас Ви також знайдете модель водонагрівача Термекс (Thermex) для горизонтального монтажу. Потужність ТЕНів в водонагрівачах Термекс (Thermex) варіюється від 1,5 до 2.5 кВт. Чим більше його потужність, тим швидше забезпечується нагрів води в накопичувальній ємності.

проточні водонагрівачі Термекс (Thermex) представлені в нашому каталозі двома моделями: «Thermex Stream 350 Chrome» і «Thermex Stream 700 White». Вони забезпечують нагрів води за допомогою потужних нагрівальних елементів в момент відкриття крана користувачем, тому електроенергія витрачається тільки при користуванні гарячою водою. Основна їхня відмінність від накопичувальних - компактні розміри, що також є їх перевагою.

Проточні водонагрівачі Термекс (Thermex) мають потужність від 3 до 27 кВт, від неї в першу чергу залежить продуктивність і гранична температура нагріву води. Інтернет-магазин «СанКомф» пропонує широкий модельний ряд водонагрівачів Термекс (Thermex) за доступною ціною в Москві. Гарантія на придбані у нас водонагрівачі становить 2 роки.

Рада фахівця: для того, щоб Ваш водонагрівач прослужив довго і безперебійно, потрібно раз на рік проводити промивку накопичувальної ємності і заміну магнієвого анода, який концентрує на собі вплив хімічних речовин і солей з надходить у водонагрівач води, відповідно він з часом руйнується.

Новости