Водонепроникний фітнес-трекер для занять плаванням

  1. Трекер активності Garmin Vivofit 3
  2. Водонепроникний трекер активності Fitbit Flex 2
  3. Фітнес-браслет Garmin Vivosmart
  4. Трекер активності Misfit Shine 2
  5. Спортивно-туристичні годинники Polar V800 GPS
  6. Moov NOW - персональний тренер і трекер активності

Щоб зрозуміти різницю між водонепроникними і водостійкими трекера активності, перегляньте наявні на нашому сайті статті

Щоб зрозуміти різницю між водонепроникними і водостійкими трекера активності, перегляньте наявні на нашому сайті статті.

На щастя, не все так погано, так як останнім часом на ринку з'являється все більше водонепроникних моделей трекерів активності. Нижче ви знайдете список по-справжньому водонепроникних моделей фітнес-трекерів, які як не можна краще підійдуть для занять плаванням.

Трекер активності Garmin Vivofit 3

Новітнє пропозиція від Garmin - лінійка Garmin Vivofit - нові продумані трекери активності.

Відмінною особливістю цієї лінійки трекерів активності є оснащення їх фірмовою програмою - Move IQ. При синхронізації з додатком Garmin Connect ця програма дозволяє задати мети, а з часом навіть підвищити показники фізичної активності.
Vivofit 3 також має ряд основних функцій, що і у інших фітнес-трекерів, наприклад, підрахунок кроків і пройденої відстані. Фітнес-браслет призначений для комфортного носіння в режимі 24/7, як в тренажерному залі, так і в душі.

Плюс ви спокійно можете в ньому спати. Цей трекер водонепроникний і відмінно підходить для прогулянок, пробіжок, їзди на велосипеді, плавання або посиленого тренування в тренажерному залі.

Доступні кольори: чорний, білий (доступні кольорові змінні ремінці в комплекті).
Відстежує: кроки, калорії, відстань, час активності, фази сну і час спокою.
Характеристики та функціональні особливості: 1 рік роботи від батарей, силіконовий ремінець, водонепроникний до 5 ATM, автоматичне виявлення виду активності, шкала переміщень і нагадування про необхідність збільшення активності, відображення часу, персоналізовані щоденні цілі, підтримка програми Garmin Connect

Водонепроникний трекер активності Fitbit Flex 2

Нарешті! Fitbit тепер пропонує своїм користувачам випробувати водонепроникний трекер активності для плавців.

Цей фітнес-браслет відрізняється ультратонким дизайном, який дозволяє сміливо носити його на роботу в офісі або надягати на вечірку, в ньому також можна приймати душ або плавати в басейні. Цей браслет є оновленням оригінальної лінійки Flex з істотними змінами в дизайні в частині водонепроникності.

Тепер браслет розрахований на плавання в басейні.

Ви нарешті можете носити ваш Fitbit в душі або під час купання в океані або басейні, не боячись пошкодити його. Створюється враження, що дуже скоро цей трекер стане дуже популярним серед любителів поплавати не тільки в басейні, але і у відкритій воді.

Він також має функцію SmartTrack, яка дозволяє автоматично розпізнавати деякі види діяльності (включаючи плавання) і до того ж відстежує прогрес ваших тренувань в автоматичному режимі. Є також можливість налаштувати повідомлення з вашого смартфона і тихе сповіщення. А головне, наявність всіх цих функцій жодним чином не впливає на роботу пристрою від акумулятора.

центр

А все тому, що цей зручний в носінні фітнес-трекер не має ЖК-дисплея. А всі ваші досягнення ви можете відстежувати по светодиодам на браслеті. Проте, додаток від Fitbit дозволяє відстежувати ваші дії, активність і якість вашого сну на вашому смартфоні або планшеті. Це недавнє оновлення в порівнянні з оригінальною моделлю Fitbit Flex, яка так полюбилася активним користувачам, поєднує в собі функції оригінальної моделі і нововведення доопрацьованій моделі.

Доступні кольори: чорний, лавандовий, пурпурний, синій.
Відстежує: кроки, відстань, калорії, час, який користувач витрачає на сон і його активність протягом дня.

Примітні особливості: тиха сигналізація, змінний ремінець, автоматичний моніторинг якості і кількості сну, акумуляторна батарея, розрахована на 5 днів безперебійної роботи, бездротова синхронізація з ПК і смартфонами, функція SmartTrack, підтримка настроюються нагадувань, водонепроникний.

Фітнес-браслет Garmin Vivosmart

Garmin Vivosmart доводиться кузеном Vivofit, що відрізняється витонченим дизайном, наявністю вбудованого дисплея в мінімалістичному стилі. Garmin Vivosmart   доводиться кузеном Vivofit, що відрізняється витонченим дизайном, наявністю вбудованого дисплея в мінімалістичному стилі Як і Vivofit він визначає кількість відпрацьованих калорій, кількість пройдених кроків і відстані, має функцію нагадувань про необхідність рухової активності.

Vivosmart цікавий тим, що дозволяє налаштувати синхронізацію зі смартфоном прямо з РК-дисплея.

Garmin випустила нову модель під назвою HR Vivosmart, яка має схожі характеристики, а також дозволяє контролювати ЧСС за допомогою датчика, який розташовується точно на зап'ясті.

Доступні кольори: чорний, синій, сірий, зелений, світло-рожевий.
Відстежує: сон, відстань, калорії, кроки.
Характеристики та функціональні особливості: Водонепроникний 5 ATM, сенсорний екран, розумні повідомлення (дзвінки, тексти, електронні листи), сигнали оповіщення за допомогою вібрації і нагадування про необхідність рухової активності, автоматична синхронізація з мобільними пристроями, відображення часу, будильник.

Трекер активності Misfit Shine 2

Misfit Shine 2 - ще один великий водонепроникний фітнес-трекер, який забезпечує оптимальні результати відстеження активності користувачів. Misfit Shine 2   - ще один великий водонепроникний фітнес-трекер, який забезпечує оптимальні результати відстеження активності користувачів

Він автоматично відстежує всі види активності: біг, плавання, сон і т.д. Причому відстеження сну відбувається протягом всієї ночі, що дозволяє вам отримати не тільки повне уявлення про якість вашого сну, але і раціонально побудувати графік ваших тренувань на наступний день. А якщо ви вирішите поплавати в басейні, то трекер відстежить і ефективність вашої плавальної активності.

У ньому ви можете спокійно опускатися на глибину до 50 метрів.

А все тому, що зроблений він з алюмінію, який зазвичай застосовується в літакобудуванні, а також оснащений посиленим склом з полікарбонату, що робить його водонепроникним. Крім того, ви можете кріпити його на напульсники, кліпси і навіть на наручний браслет, що дозволяє носити його, практично не знімаючи, де б ви не знаходилися. Мінімалістський дизайн також дозволяє поєднувати його з будь-яким нарядом за будь-що.

Доступні кольори: чорний карбон, рожеве золото (передбачена можливість заміни на ремінці сторонніх виробників)
Відстежує: кроки, витрачені калорії, відстань, види діяльності, якість сну і тривалість активності і сну.
Характеристики та функціональні особливості: водонепроникність до 50 метрів, змінні ремінці, оповіщення про надходження текстових повідомлень і викликів за допомогою вібрації, нагадування, змінний акумулятор, розрахований на 6 місяців

Спортивно-туристичні годинники Polar V800 GPS

Якщо ви шукаєте спортивні годинник для плавців, які при цьому відстежували б повсякденну активність, вам варто ближче придивитися до Polar V800 .

У них є все, що необхідно середньостатистичному користувачеві, який не мислить свого життя без спорту: GPS-модуль для відстеження та побудови маршрутів для пробіжок і їзди на велосипеді, моніторинг ЧСС, всі необхідні фішки для комфортного плавання в басейні. Функція мультиспорт дозволяє відстежувати всі види активності для тріатлону: біг, плавання і їзду на велосипеді.

На сторінках нашого сайту ви знайдете чимало водонепроникних моделей для плавання .

Доступні кольори: чорний / сірий, синій / червоний.
Відстежує: частоту серцевих скорочень, тривалість сну і його якість, статистику для їзди на велосипеді, бігу та плавання, кількість спалених калорій і пройдена відстань.
Примітні особливості: акумуляторна батарея великої місткості, моніторинг ЧСС, GPS, водонепроникні, скло з підвищеною стійкістю до подряпин, відстеження активності в режимі реального часу з функцією мультиспорту, таймер, оповіщення зі смартфона за допомогою вібрації, нагадування.

Moov NOW - персональний тренер і трекер активності

Moov NOW - це більше, ніж просто водонепроникний фітнес-трекер. Це особистий тренер, який буквально контролюватиме якість вашої тренування: кардіо, біг, бокс, їзда на велосипеді, робота з вагами - все це контролює цей маленький помічник.

А головне, трекер дозволить вам отримати максимальну віддачу від кожної вашої тренування. З ним ви будете працювати на результат.
Зокрема, для плавців Moov Now відстежує рівень підготовленості плавця, кількість подоланих їм кіл, оптимізуючи наступні тренування з урахуванням фізичних показників спортсмена і поставленого завдання. Цей трекер невеликий і зручний і відмінно підійде тим, хто шукає невеликий водонепроникний трекер.

Доступні кольори: світло-блакитний, синьо-чорний, сріблясто-білий, насичено-червоний.
Відстежує: кроки, плавання, велоспорт, тривалість і якість сну.
Примітні особливості: персональний аудіо тренер, продуманий план тренувань, 6 місяців роботи від батарей, водонепроникний трекер активності.

Новости