Водонепроникний годинник для дайвінгу від Vostok-Europe

2017-03-01 17:55:26 0 2090

Розширюються можливості туризму зробили дайвінг одним з найбільш затребуваних видів активного відпочинку. Навіть якщо ви не професіонал, а просто любитель поплавати з маскою на невеликій глибині, перед вами напевно постала проблема вибору надійних годин, що володіють високим ступенем водозащити. Сьогодні все більша кількість часових компаній приділяють увагу розробці та виготовленню нових моделей «водолазних» годин, здатних задовольнити запити навіть найдосвідченіших клієнтів. Навіть дайверам-новачкам необхідна надійна екіпірування, що вже говорити про професіоналів!

Основними вимогами, що пред'являються до годинника для дайверів, є: герметичність корпусу, товсте скло особливої ​​міцності, наявність безеля (таймера із зворотним відліком), що світяться стрілки і чіткі поділу циферблата; надійний і легкий в регулюванні ремінець. Дійсно, захист від попадання вологи на дайверских годиннику повинна бути дуже надійною і багаторівневої, адже найменше попадання вологи може викликати корозію механізму. Недостатня міцність корпусу, скла і деталей годин викличе їх деформацію вже при рівні тиску в 10 Атм.

Тим, хто хоче бути впевненим у своєму годиннику на будь-якій глибині, варто звернути увагу на колекції «Екраноплан» і « Анчар »Виробника Vostok-Europe. Їх корпус, виготовлений з титану або високоякісної сталі, має кільце ущільнювача круглого перетину і загвинчується заводну головку. Для того щоб можна було без проблем прочитувати свідчення годин в темних глибинах, використовується підсвічування трігалайт, або стрілки і ділення обробляються люмінесцентним покриттям. Крім того, всі дайверські годинник від Vostok-Europe оснащені безелем - обідком з одностороннім обертанням, на який нанесені хвилинні ділення. Безель необхідний для того, щоб під водою можна було легко визначити кількість часу, на яке вистачить запасу кисневої суміші.

Зростаючий попит на годинник для дайверів стимулює виробників випускати все більш надійні і стильні моделі. Годинники виробника Vostok-Europe відповідають всім вимогам для професійного обладнання: потовщений корпус з багаторівневим захистом від вологи дозволяє витримувати тиск на глибинах до 300 м; односторонньо обертається безель мінімізує ризик довільного повороту; стрілки і ділення яскраво світяться в темряві; еластичний ремінець оснащений надійною застібкою-засувкою, яка виключає ризик його випадкового розстібання.

Годинники для дайвінгу будь-якої марки проходять серйозну індивідуальну перевірку, необхідну для визначення відповідності стандартам. Якщо виробником заявлена ​​водонепроникність до 100 м, то такі моделі годин піддаються «сухий» перевірці, при якій в приладі нагнітається тиск і проходить вимір ступеня викривленості скла. Під «мокрою» перевіркою на увазі занурення корпуси годинників в прилад з водою, де також нагнітається заданий тиск. Якщо після тесту всередині корпусу виявляється волога, такий годинник перевірку не пройшли.

Новости