Вокзал Єкатеринбурга реконструює фірма, яка відновлювала після теракту будівлю в Волгограді

Реконструкція вокзалу завершиться в кінці року.

РЖД підвели підсумки конкурсу на реконструкцію залізничного вокзалу Єкатеринбурга. Модернізацією комплексу займеться саратовська компанія "Монте-Аво". За свої роботи фірма попросила 129,3 мільйона рублів. Початкова сума контракту становила 157 мільйонів .

У "Монте-Аво" великий досвід реконструкції вокзальних комплексів. Наприклад, до літа 2015 року ці фірми оновили вокзал в Уфі, де проходили саміти ШОС і БРІКС. Компанія також ремонтувала після теракту залізничний вокзал в Волгограді, реконструювала вокзал в рідному Саратові.

У самій фірмі поки не коментують підсумки конкурсу.

Відзначимо, що за право модернізувати вокзал також боролися компанії "ГідроСпецПром" і "Інформсвязь Сервіс", вони запропонували суми в 130 і 118 мільйонів рублів, відповідно.

Як раніше писав Е1.RU, залізничний вокзал Єкатеринбурга реконструюють до чемпіонату світу з футболу . До кінця року територія біля вокзалу кардинально зміниться: будівля обнесуть парканом, а поруч збудують пункти огляду пасажирів, через які люди будуть потрапляти на вокзал. Також перефарбують будівлю вокзалу. Воно стане бежевим.

Це пункт огляду з боку Північного автовокзалу. Це пункт огляду з боку Північного автовокзалу А це доглядові павільйони з боку головного входу. Карта розташування доглядових павільйонів. Так зміниться зал приміських кас, який розташовується в Пристрій.

Текст: Марія ЧОРНИХ
Фото: Артем Устюжаніна / Е1.RU
Ескізи: Уралжелдорпроект

Новости