Волейболісти-теплоенергетики борються за звання кращої команди

  1. Волейболісти-теплоенергетики борються за звання кращої команди

Волейболісти-теплоенергетики борються за звання кращої команди

У минулі вихідні в Читі відбувся відбірковий етап в рамках Турніру з волейболу серед структурних підрозділів ПАТ «ТГК-14».

Відкрив Турнір 2018 року Парад учасників команд волейболістів-теплоенергетиків. У змаганнях в цей день взяли участь шість команд - від філій «Читинська Генерація», «Читинський енергетичний комплекс», «Читинський Теплоенергосбит» і апарату управління.

На церемонії відкриття турніру з вітальним словом до спортсменів в Читі звернувся заступник генерального директора зі збуту ПАТ «ТГК-14» Василь Гайчук і зазначив, що волейбол - це дуже гарний командний вид спорту, це гра, в якій все залежить від злагодженості та порозуміння всередині колективу. Тут не зможеш сам добитися успіху, все залежить від того як ти зіграє команда. Успіхи співробітників на спортивних майданчиках - це частина високої мотивації у трудовій діяльності, а спілкування в ході змагань - запорука відточеного взаємодії на робочих місцях.

Спортивне свято став справжнім подарунком для вболівальників волейболу. Всі команди продемонстрували непохитну волю до перемоги, характер, командний дух і вміння боротися до кінця. У майбутні вихідні, 19 травня в Читі пройдуть фінальні ігри Турніру. Підсумки першого дня змагань можна подивитися тут

Запрошуємо всіх бажаючих повболівати за своїх колег за адресою: м Чита, вул. Бабушкіна, 113а - волейбольний майданчик Спортивного комплексу «Палац спорту» з 08:00.

Новости