Впроваджено систему штрихкодування в банку ВТБ 24

Система штрихкодування, що дозволяє швидко проводити інвентаризацію на підприємствах будь-яких галузей, вже давно вийшла за межі сфери торгових і сервісних компаній. Зручність швидкого і точного обліку ТМЦ вже оцінили промислові підприємства і фінансові установи. Клієнтом БІТ став воронезький філія №3652 банку «ВТБ 24», який купив комплект сучасного торгового обладнання, необхідного для застосування системи штрихкодування і швидкого проведення інвентаризацій.
Банк ВТБ24 - один з найбільших учасників російського ринку банківських послуг. Мережа банку формують 500 філій і додаткових офісів в 69 регіонах країни. У числі наданих банком послуг: випуск банківських карт, іпотечне та споживче кредитування, автокредитування, послуги дистанційного управління рахунками, кредитні картки з пільговим періодом, строкові вклади, оренда сейфів і грошові перекази.
Для того, щоб оптимізувати процес інвентаризації ТМЦ, співробітниками воронезького філії банку були придбані сканери штрих-коду декількох моделей і принтер друку етикеток. Коректне і зручне застосування системи штрихкодування в банку забезпечує термотрансферний принтер друку етикеток ZEBRA S4M, лазерний ручний одноплощинної Bluetooth-сканер з пам'яттю METROLOGIC MS9535 "Voyager" BT і ручної Image-сканер штрих-кодів METROLOGIC MS1690 "Focus".
Компанія «1С: Бухоблік і Торгівля» (БІТ) пропонує широкий спектр обладнання для застосування системи штрихкодування в торгових і сервісних компаніях, фінансових установах, на промислових підприємствах і бюджетних організацій.
Підібрати оптимальний комплект устаткування і програмного забезпечення Вам допоможуть наші менеджери. Телефонуйте в офіси компанії!


Зв'яжіться з менеджером цього проекту безпосередньо
і задайте йому питання особисто!

Повернення до списку

Новости