Вранці стільці, увечері гроші

Останнім часом все частіше можна спостерігати, як необдумана щедрість компанії потягнула її на дно Останнім часом все частіше можна спостерігати, як необдумана щедрість компанії потягнула її "на дно". Найбільші гравці бізнесу завершують свою діяльність в результаті накопичилася дебіторської заборгованості. Вони зробили послугу або надали товар "в борг", що не прорахувавши при цьому, які ризики виникають і які можуть бути правила такої позики.

Дебіторська заборгованість - це інструмент, яким можна і потрібно управляти і мати від цього власну вигоду!

Як прорахувати, якому клієнту можна продавати з відстрочкою? Скільки коштує відстрочка платежу і як нею заробити? Чи є у Вашій компанії стандарти оцінки клієнтів, яким дається відстрочка? Які особливості переговорів з повернення дебіторської заборгованості та як провести їх ефективно? Це той мінімум, який зобов'язана знати компанія, яка практикує принцип "вранці стільці, ввечері гроші".

Щоб відповісти на ці та інші питання, 2-3 жовтня class = "_"> в "Центрі Бізнес-Освіти" (ЦБО) відбудеться семінар-практикум "Дебіторська заборгованість: як наљней заробити" class = "_"> .

Будуть розглянуті питання політики компанії в області управління дебіторською заборгованістю, оцінки платоспроможності клієнта і існуючої дебіторки (розміри, ризики, ефективність), а також особливості підбору інструментів у веденні переговорів з повернення дебіторської заборгованості.

Автори і ведучі:

Наталія Сафонова class = "_"> - директор ТОВ "Консалтингова група" неокуба ", консультант, викладач, ідеолог фінансової школи" ЦБО ", спеціалізація в галузі управління фінансами, управлінського обліку та бюджетування.

Марія Землянухина class = "_"> - бізнес-тренер "ЦБО", консультант з управління людськими ресурсами, коуч.

Отримати детальну інформацію та зареєструватися на семінар Ви можете в "Центрі Бізнес-Освіти" (ЦБО) по телефону - (343) 38-50-500 class = "_"> або на сайті www.cbo.ru .

Новости