Вся правда про те, яке жіноча білизна збуджує чоловіків

  1. Колір білизни, який робить нас сексуальніше
  2. Як відкрити в собі сексуальність за допомогою нижньої білизни?

Жінки, які перебувають у довгострокових відносинах з чоловіком, часто перестають звертати увагу на нижню білизну, яке вони носять. Вони вважають, що головне в білизні - це зручність. І така думка є величезною помилкою, оскільки, переставши приділяти увагу тому, як ви виглядаєте перед своїм партнером, ви починаєте втрачати сексуальну привабливість в його очах.

Гарна нижня білизна збуджує чоловічу уяву. Більшість чоловіків є глядачами, і нижню білизну для них - це красива подарункова упаковка, за якою ховається щось феєричне і неймовірно зваблива. Чим яскравіше обгортка, тим солодший цукерка, і тим швидше хочеться відкусити від неї найбільш ласий шматочок.

На питання про те, яке нижню білизну є привабливим, чоловіки і жінки відповідають по-різному. Жінки вважають за краще носити зручні бавовняні трусики-сліпи в комплекті з бюстгальтером пуш-ап, в той час як чоловіки хочуть бачити своїх жінок в атласною-мереживних стрінгах, підкреслюють пружні сідниці, з ажурним прозорим ліфом. Причому, як би це не здавалося банальним, багато чоловіків вважають, що підв'язки і панчохи також додають шарму і роблять жінку більш сексуальною.

При цьому, як виявилося, бавовняну білизну більшістю чоловіків сприймається досить простим і простим. А ось шовкову білизну насичених яскравих відтінків на думку сильної статі володіє якимось магнетизмом. Відома модель Наомі Кемпбелл, наприклад, обожнює носити шовкову білизну, і погодьтеся, вона чудова і сексуальна.

Колір білизни, який робить нас сексуальніше

Червоний колір здавна вважається кольором життя і сильних емоцій. Тож не дивно, що чоловіки вважають за краще бачити на своїй жінці білизна вогненно-червоного кольору. Чоловіки вкрай чутливі до червоного кольору, який діє на них, як збудливий засіб. Червоний колір нагадує їм про сильною і впевненою в собі жінці, тоді як занадто яскраві кольори, наприклад, жовтий, рожевий, блакитний і зелений, більше підходять молодим дівчатам і не викликають у протилежної статі сильного збудження.

А ось біле білизна має двояке ставлення. З одного боку білий - це колір чистоти і невинності, а з іншого - це красиво і еротично. Деякі чоловіки хочуть бачити на своїх жінок саме білу білизну. Але ... з одним застереженням - така білизна має бути по-справжньому білим, а не бляклим і непоказним.

Чорне нижню білизну теж вельми популярне і говорить про те, що жінка в чорному - натура з великими амбіціями. Тут проглядається деяка двозначність. Напівпрозоре чорну білизну з одного боку як би приховує деякі деталі, а з іншого - чітко демонструє всі вигини і лінії фігури.

Як відкрити в собі сексуальність за допомогою нижньої білизни?

Якщо ви бажаєте завжди бути спокусливою і бажаною для свого чоловіка, рекомендуємо вам купити бюстгальтери з вкладишами на сайті Дикої Орхідеї . Навіть після багатьох років спільного життя сексуальний бюстгальтер може ефективно підвищувати градус у відносинах. Доглянуте тіло в поєднанні з гарним бюстгальтером, який підкреслює жіночі форми, а також сексуальними трусиками здатні ефективно пробудити бажання у чоловіків.

Як відкрити в собі сексуальність за допомогою нижньої білизни?

Новости