Вся інформація про ВКонтакте. Секрети, хитрощі, інструкції vk.com

Впровадження лічильника переглядів в мережі VK Популярна серед молоді соціальна мережа «ВКонтакте» обзавелася ще одним атрибутом для відстеження уваги користувачів до публікацій на стіні аккаунта. Лічильник переглядів в режимі «online» із завидною оперативністю взявся фіксувати кількість відвідувачів, що ознайомилися з кожним записом. Відображається інформація за аналогією з оцінною характеристикою «подобається» в числовий формі під постом.

Багато сучасних батьків повинні поєднувати догляд за маленькою дитиною, професійну діяльність і роботу по дому. Природно, одночасно все робити неможливо, тому малюк зазвичай передається на руки родичів або няні. Але сьогодні став досить популярним і інший підхід - використання відеоняні.

Хочете створити унікальне оформлення спільноти Вконтакте? Або надати фарб вже наявного? Тоді сміливо створюйте унікальне меню в сервісі Wikimaker.

Однією з причин популярності Вконтакте була і залишається можливість слухати улюблену музику, створювати плей-листи, ділитися треками з друзями. У 2017 році в музичному розділі соціальної мережі відбулися зміни, що торкнулися мобільної версії ВК і сайту. Акцент був зроблений на візуальні ефекти, нову навігацію, вивчення нової музики.

Різні програми, які дозволяють дуже швидко прослуховувати і завантажувати музику, завжди були і будуть затребуваними серед користувачів, тому потрібно якомога більше створювати додатки такого типу для людей. Розробники намагаються робити це по максимуму, так як така актуальність не може залишитися непоміченою і це абсолютно правильний підхід. Але, на жаль, далеко не всі творці програм [...]

]

Мережа інтернет істотно розширилася з моменту її появи, кожен день створюються тисячі нових сторінок. Існує безліч порталів, починаючи від простих односторінкових сайтів, закінчуючи величезними соціальними мережами. Всесвітня павутина щільно засіла в життя сучасної людини, якщо в інтернет раніше можна було вийти маючи лише персональний комп'ютер, то сьогодні цю можливість має будь-який власник смартфона.

Всесвітня павутина щільно засіла в життя сучасної людини, якщо в інтернет раніше можна було вийти маючи лише персональний комп'ютер, то сьогодні цю можливість має будь-який власник смартфона

На сайті просування по SMM і SEO ви можете за досить низькою ціною замовити накрутку передплатників, лайків, ретвітів на різних соціальних мережах. Але сьогодні мова піде про накрутку передплатників і лайків в соціальній мережі Вконтакте. Почнемо з того, що при переході на сайт, вам пропонують зареєструватися, після реєстрації, ви потрапляєте на головну сторінку сайту, де [...]

Хочете створити унікальне оформлення спільноти Вконтакте?
Або надати фарб вже наявного?

Новости